-> m8rinek: Já neříkám že je to levný, jen že si dovedu představit situaci kdy to pro někoho i za ty peníze zajímavý bude. A co se týká bedýnek a ramínek - samozřejmě že to dobře ví, já to dobře vím také - a plyne z toho co?. Tobě když padne něco do oka, tak to sem jdeš vyvěsit aby ti na to přihazovalo na aukru víc lidí? To si ne-e, hmm?
Já sem taky dávám jen věci který by podle mě mohly někoho zajímat, ale já osobně na nich zájem nemám a nepřijde mi na tom nic divného. Strefovat se do
-> j_j: je v tomhle vláknu móda, vcelku asi jde pochopit proč (on prostě rád prudí a říká si o to), ale mám pocit, že zrovna teď pálíte dost vedle.
Mimochodem, aby to nebylo tak jednostranný, já si od něj minulý týden odvezl jedno nové zadní sklo za děkuju, loni to zase byly dva pytle novejch plastovejch dílů na eMko a když splašil nové tapece na kilo, tak místo aby nepotřebný pár putoval na aukro, tak putoval za peníze co ho koupil a příslušný díl poštovného ke mně do garáže. To jen abych dokreslil jeho portrét jako bezskrupulózní svině co se na všech snaží vydělat