skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20511 příspěvků (zobrazeno 16451 až 16500) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
Retaze Skodovka auto.bazos.sk/inzerat/...
/Snehove-retaze-S-120.php
-> Nwkt: vůbec nemám zdání
-> Soptikmartin: To je ta za 1,5 mega?
-> Pavel P..: sketo

-> myschaak AZNP K.Hora: a máš to sečtený

-> Pavel P..: už jednu mám a koukám že Hurdis už ví kam jsem jí schoval před mladou

-> Pavel P..: Cestou na Kolín zakopneš i o hnízdo. Otázka pořád co s tím, kromě převážení vzduchu maštěného větrem. To je pro úzkoprofilovější fandy.
-> Pavel P..: Ta už za ty roky co tam mokne taky slušně schátrala.. 

-> Hurdis: S5ka je vzácnější než vejtřaska... jedna chudinka stojí v zahrádce s koněm za Kolínem kousek od odbočky na Myschaaakof

-> Pavel P..: Co s espětkou. Když vezmu pohotovostní hm. kompletního vozu 5175 kg minus korba minus neželezné součásti je to i při max. 5,8/kg prodělek. :-)
Obdobnou V3S s celistvým khaki a druhou kabinou na šací za 4ku ovšem odolat nešlo, i když stojí třetí rok u cesty za bránou pro strýčka příhodu pro tři jezdící. Dokud přespolní romové nevynaleznou ruční kárku s hydraulickou rukou, je v bezpečí.
Obdobnou V3S s celistvým khaki a druhou kabinou na šací za 4ku ovšem odolat nešlo, i když stojí třetí rok u cesty za bránou pro strýčka příhodu pro tři jezdící. Dokud přespolní romové nevynaleznou ruční kárku s hydraulickou rukou, je v bezpečí.
-> doking: na to 300kg auto evidentně stačil, na druhou stranu mi přijde škoda to dávat do šrotu, kam to samosebou jinak zamíří, pokud se to nepovede někomu nadělit. Dnešní formule je někde uplně jinde...
-> m8rinek: to je rám uplně naprd,viděl jsem tu formuli a spolužák na ní taky částečně dělal,to je tak akorát na to to rozřezat a dát do šrotu,nejvtipnější jsou ty ramena...
Stevie 14.01.12 11:28:21 napsal:
nejspíš díly na 110R, nejspíš nepoužitelné, ale za odvoz
www.mimibazar.cz/foto.php ?id=5180689...
Díky
nejspíš díly na 110R, nejspíš nepoužitelné, ale za odvoz
www.mimibazar.cz/foto.php ?id=5180689...
Díky

-> Milan 136: na doježdění dobrej

-> Pavel P..: za fajnovu cenu
-> James1991: Tomaso ho koupí

-> Pavel P..:
Na spotřebáka-škoda ho..
Na spotřebáka-škoda ho..
-> Pavel P..: vypadá dost pěkně
docela slušnej forman silverline.... jako spotřebák
auto.bazos.cz/inzerat/... /Forman-135-GLX-silver-lin e.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /Forman-135-GLX-silver-lin e.php
-> Radek Retro eLeSo: juj ta je pekna 

tohle bych vzal hned do opatrování!!!!!!!!
suchen.mobile.de/fahrzeug e/newDetails.html?id=15436 74...
suchen.mobile.de/fahrzeug e/newDetails.html?id=15436 74...
-> Pivodak: ale pekna je to je fakt
-> castrol: jojo je dělaná lemy, zadní vrata atp....byl jsem se na ní dívat a vypadá hezky.
-> šrek: popis som necital
vždyt to tam píše
-> Pivodak: tu felu zadny lem je uz po oprave
-> castrol: které auto máš na mysli?
-> Pivodak: ta uz bola opravovana
Přesunuto z tématu Hezký Uzoun 105...
autobazar.avizo.cz/skoda- 105-105-l-6322233.html Viděl jsem osobně je to moc pěkný kousek:)
autobazar.avizo.cz/skoda- 105-105-l-6322233.html Viděl jsem osobně je to moc pěkný kousek:)
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Nove-kryty-kol-Skoda-120-
130.php . . . jedny zajimavý
auto.bazos.cz/inzerat/... /Originalni-krytky-kol-Fav orit.php a jedny pro zasmátí
auto.bazos.cz/inzerat/... /Originalni-krytky-kol-Fav orit.php a jedny pro zasmátí
castrol 13.01.12 18:50:25 napsal: auto.bazos.sk/inzera
t/.../Rapid.php Hmm, jeden z prvních Rapidů, v zelený olivě
to se tak často nevidí
Sice už je trochu strakatej, ale jinak by nemusel bejt zlej. Škoda že Rapida nechci
Ještě tak aby to byla jen 120ka 

Lukaso358 13.01.12 20:37:39 napsal:
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9619380 Ty oranžový blinkry se teď objevujou nějak často.
u nás je má v autodílech a nikdo je nechce.... ale nebudu psát kde aby je Tomaso vykoupil
sauto.cz/detail-inzeratu/ .../9619380 Ty oranžový blinkry se teď objevujou nějak často.
u nás je má v autodílech a nikdo je nechce.... ale nebudu psát kde aby je Tomaso vykoupil

sauto.cz/detail-inzeratu/
.../9619380 Ty oranžový blinkry se teď objevujou nějak často.
-> Pavel P..: a este v celkom peknom stave
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Prodam-VW-Golf-1-Diesel-1
5-Po-GO-motoru-.php
jedničkovej golf se už taky dneska nevidí...
jedničkovej golf se už taky dneska nevidí...