skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20511 příspěvků (zobrazeno 16501 až 16550) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
-> Domajz: 

-> castrol: uz jsem to smaznul.... nejaky error... diky :)
-> Domajz: skoda-virt.cz/cz/.../7985
6-luxusni-zbozi-z-aukra ??
-> Jožynek : no vidis ani neviem
-> castrol: Rapid je aj tu v inzercii...
Nechcete někdo OT - 64 
autobazar.hyperinzerce.cz /veterani-povalecna-auta/. ../5193019-prodam-obrneny- tranporter-ot-64-hasicska- verze-nabidka-olomouc
To prodává borec od kterýho jsem kupoval Tatru ( Otéčko je vidět na fotce v pravo )

autobazar.hyperinzerce.cz /veterani-povalecna-auta/. ../5193019-prodam-obrneny- tranporter-ot-64-hasicska- verze-nabidka-olomouc
To prodává borec od kterýho jsem kupoval Tatru ( Otéčko je vidět na fotce v pravo )
-> Pavel P..:
drazsi nez na speedpru

-> Kaprof: 1203 Westfalia 

Kaprof =>Jo mít to kam dát tak bych ho koupil ať jsou dva v jedné ulici :)
auto.bazos.cz/inzerat/...
/SKODA-1203.php
Nechcete někd Campika ? :o) Popřípadně vim ještě o jednom ale ten je trochu Morm
Nechcete někd Campika ? :o) Popřípadně vim ještě o jednom ale ten je trochu Morm

Jožynek
Jedna pekná 120
auto.bazos.cz/inzera t/.../Prodam-velic e-zachovalou-Skodu-120L-r ok-1978-v-origo-stavu.php Tak ta vypadá pěkně
Jedna pekná 120
auto.bazos.cz/inzera t/.../Prodam-velic e-zachovalou-Skodu-120L-r ok-1978-v-origo-stavu.php Tak ta vypadá pěkně

-> Tony Outland: tak tomu bych veřil i kdyby to nerozebíral 

-> su.tech: asi to postupně čistí...
su.tech => to ja vim píšu jen co mi psal :)
bezmozekk => no tak je to borec co dělá na STK tak třeba chce ukázat že tam není ani zrnko rzi....
bezmozekk => no tak je to borec co dělá na STK tak třeba chce ukázat že tam není ani zrnko rzi....
-> su.tech: kdo ví proč to sundaval.Pravdu asi neřekne 

-> Tony Outland: Nic ve zlém, ale sundání předního nárazníku a světel s maskou nemá vůbec nic společného s dutinami. 

su.tech => Tohle mi napsal do mailu
Favorit má najeto 31000km stav nového vozu byl vystaven na salóně Škoda.
Vozidlo bylo pouze odstrojeno z důvodů ošetření dutin voskem...
Favorit má najeto 31000km stav nového vozu byl vystaven na salóně Škoda.
Vozidlo bylo pouze odstrojeno z důvodů ošetření dutin voskem...
-> su.tech: to mohl, já jen řekl, jak to pán asi původně myslel, ale nedomyslel

-> cPetan: kdepak 

Stříkačku za kačku auta-veterani.sbazar.cz/s
koda-706-rt-praha-o6023581
.html 

-> Vojtisek: Typická místa se dají nafotit i bez sundání předku. Ostatně na té stěně nehnije skoro nic zvenku, ale zevnitř. Očnice jsou většinou prožrané zevnitř a kvůli výztuze nárazníku to nebylo potřeba. Ok, tak když sundal předek tak to mohl rovnou rozebrat celé ne?
-> su.tech: foto typických míst? Tam v kapse u blinkrů se často drží bláto a hnije to tam
-> Tony Outland: Auto krásné, akorát by mě zajímalo proč měl někdo potřebu rozebírat předek...
-> Tony Outland: fajnove facko
Škoda Favorit, 1992 , 31tis.km , 65tis/kč
auta-veterani.sbazar.cz/s koda-favorit-olomouc-o6805 575.html
Jen tak jsem jim napsal o fotky .)
tony5.rajce.idnes.cz/Skod a_Favorit_92_%2CProdej_STK _Ol.
auta-veterani.sbazar.cz/s koda-favorit-olomouc-o6805 575.html
Jen tak jsem jim napsal o fotky .)
tony5.rajce.idnes.cz/Skod a_Favorit_92_%2CProdej_STK _Ol.
Dvě erka za jednu cenu
aukro.cz/skoda-110-r-2x-i 2030817533.html
a volant
aukro.cz/volant-skoda-i20 31682002.html
aukro.cz/skoda-110-r-2x-i 2030817533.html
a volant
aukro.cz/volant-skoda-i20 31682002.html
-> banditta: Myslim, že tohle téma tady není zrovna na to, aby sis dělal reklamu na svoje inzeráty. 

-> colaczech: Napíšeš jim,že nemáš zájem o další zásilku
hmm, zdarila 148. Asi taky neodolam
,. Jedine co mi nejak unika, je ze dalsi zasilka co mi od nich prijde dalsi mesic, uz nemusim vubec prijmout? Posta ji posle automaticky zpet, nebo ji na poste vyzvednu a pak ji poslu ve 14 denni lhute zpet?

j_j připadám si jak dítě když si objednávám model Tak jestli už jsi dospěl, tak tě lituju

-> Enggik: mám taky objednáno jeden kousek, připadám si jak dítě když si objednávám model,ale 148 je hold 148čka no 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No u mne to taky asi bude víc kousků, ale asi budu muset pořešit, ke komu to rozeslat, pokud se budou držet pravidla jedna objednávka na domáctnost 

-> Enggik: Už mám objednáno, pro jistotu ne jednu. :) Doufám, že to bude v nějaké rozumné kvalitě. Jeden ten bus jsem musel reklamovat, slíbili poslat nový, tak snad dorazí.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No zaplať pánbů za to, že se objevila. Zvěsti o tom že se objeví ,,s časopisem" jsem zaslech už zhruba před rokem. Za tuhle cenu je to naprosto BEST. Jsem zvědavej co tam bude dál, jistá je asi ta IFA
Kruci, to zas budou výdaje 

-> Enggik: Čekal jsem, kdy se to tam objeví... je to to samé jako s tím autobusem, stále se na aukru prodává za pětikilo i víc.
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.12.11 10:57:04 napsal: Sice dost peněz, ale lahůdka…
aukro.cz/tatra-t-148
-s3–1969–1–43-ixo-altay a-i1999765518.html
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 20.12.11 10:35:26 napsal: → Radek Retro eLeSo: Takže za stejný prachy jako na tom aukru?
Tohle už je asi celkem snesitelnější cena, ne?: www.editionsatlas.cz/p/.. ./Nakladni-automobily.html

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 20.12.11 10:35:26 napsal: → Radek Retro eLeSo: Takže za stejný prachy jako na tom aukru?
Tohle už je asi celkem snesitelnější cena, ne?: www.editionsatlas.cz/p/.. ./Nakladni-automobily.html

-> Michal N 283: Celkem předražený, navíc ani ty meteory k tomu nejsou.