-> Vojtisek: Typická místa se dají nafotit i bez sundání předku. Ostatně na té stěně nehnije skoro nic zvenku, ale zevnitř. Očnice jsou většinou prožrané zevnitř a kvůli výztuze nárazníku to nebylo potřeba. Ok, tak když sundal předek tak to mohl rovnou rozebrat celé ne?
hmm, zdarila 148. Asi taky neodolam,. Jedine co mi nejak unika, je ze dalsi zasilka co mi od nich prijde dalsi mesic, uz nemusim vubec prijmout? Posta ji posle automaticky zpet, nebo ji na poste vyzvednu a pak ji poslu ve 14 denni lhute zpet?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No u mne to taky asi bude víc kousků, ale asi budu muset pořešit, ke komu to rozeslat, pokud se budou držet pravidla jedna objednávka na domáctnost
-> Enggik: Už mám objednáno, pro jistotu ne jednu. :) Doufám, že to bude v nějaké rozumné kvalitě. Jeden ten bus jsem musel reklamovat, slíbili poslat nový, tak snad dorazí.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No zaplať pánbů za to, že se objevila. Zvěsti o tom že se objeví ,,s časopisem" jsem zaslech už zhruba před rokem. Za tuhle cenu je to naprosto BEST. Jsem zvědavej co tam bude dál, jistá je asi ta IFA Kruci, to zas budou výdaje