-> TTomas: jj, to se stává - takhle mi už uteklo dost věcí - zase u š 110 L byli moc fajn majitelé tak jsem jim vnutil 2 000,- jako zálohu a plácli jsme si...navíc to je fakt 15 minut ode mě, takže tam chystám dělat STK v místě kde jí dělali oni od narození auta (Trilobit - Úvaly). Ted jsem procházel zase inzerci a na kile mě zaujala tahle kombinace - líbí se mi moc... (světle modré kilo, tmavě modrý interiér).
-> Pavel P..: Koukal jsem na ni zbezne, ale mas recht.
-> j_j: Jedno krasne ls mi sveho casu taky uteklo. Holt neserioznost prodavajiciho. Stejne jako jedna 110L ve stavu noveho auta. Nakonec jsem si zrenovoval obycejnou S100L a udelal z ni 110L rallye, ktera ti v te tve statistice nejak chybi.
-> j_j: tak na tu jsme koukali než jsme přivezli to kilo z chebu... jooo pán je skálopevně přesvědčen o ceně a má dost odměřený jednání... když jsme zkoumali fotky, tak jsme přišli na to že je bořená na pravej přední roh... na tý jední je dokonce ještě neopravená. To ti samozřejmě neřekne...
-> TTomas: taková vohnilotina? zadívej se pořádně na ty fotky.... pravej blatník bouchlej a levej nahnilej, rohy dveří a přední kapoty vyhnilý... je to hezky naleštěný a vyfocený.