-> castrol: No nevim jak slabsi kubaturaze tech Seatu, ale Cordoba co mam ja (1,8i 66kW) ma predek celej uplne jinej nez Felicie a jsou tam i jiny trmeny s trochu jinym systemem nez ma Felicie a treba pruziny to ma soudkovy... Zadni naprava je taky jina - ma jinak ulezeny tlumice (a mozna je i jiny uchyceni do kastle), ale co je uplne stejny jsou zadni brzdy... Mam na aute koupeny dokonce feliciovsky bubny, loziska i pakny :) Ale treba prasatka maj jinej prumer nez felicie... Ale jako jak pisu, nevim jak to ma treba Cordoba 1.0, 1.4 a 1.6... Dvoulitr uz ma zase jinou napravu a vzadu ma i kotouce seriove...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tohle sem prapuvodne chtel taky,než sem pochopil že je přeci uplne jedno jak se ta kapota otevírá, hlavne ze to funguje ;)
-> MOLSO: jo to jsem celej já, boužel nemám auto ktery by mohlo legalne nekam dojet, a kdybych mel tak nemám peníze na benzín protoze nemám práci,. ted zrovna mi začal svaták, takze po maturite se doufám hodne věcí změní k lepšímu,jenomže ted jsem nejakej zase nemocnej tak spíš polehávám než abych se učil .. já jsem proste na 2 veci ..