-> MOLSO: jo to jsem celej já, boužel nemám auto ktery by mohlo legalne nekam dojet, a kdybych mel tak nemám peníze na benzín protoze nemám práci,. ted zrovna mi začal svaták, takze po maturite se doufám hodne věcí změní k lepšímu,jenomže ted jsem nejakej zase nemocnej tak spíš polehávám než abych se učil .. já jsem proste na 2 veci ..
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tu jsme měli na dopravce na dílně opravdu fajne jen levej lem liška a sem tam nějakej dubínek na prazích ovšem zespod nádherná Má i nové brzdy....
-> Vojta P.: ten stahovák ložisek určitě, můžeš snadno tak vyměnit tekoucí simering v kyvce a nerozebírat půl auta... stahovák kuláků a narážeče ložisek jsou taky občas třeba. za ty prachy je to krásný, já kupoval jen ten stahovák ložisek za litr.
-> Mr.Lumpy: šak spíš jsou tamty z aukra upravené škodovácke asi bylo jednodušší a levnější případně vyrobit ty mezikusy než schánět jinak odlité brzdiče
-> havlik: já našel fotku tatrovácký brzdy a ta vypadá jinak a i v dílenský přírůčce ( t613.wz.cz/dp613-4/142.jp
g ) se obrázek shoduje s fotkou co jsem našel na tatra klubu. Je ale možný, že ty na aukru jsou z nějakých prvních Tater 613