skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Enggik: jestli je to 84, tak je to stejná barva co mám na závodní LS... 7980 - oranžová tmavá.
-> Matsoft: Vzhledem k tomu co jsem za poslední dobu viděl v inzerci, tak každopádně

-> Enggik: mne to prave za ty koruny prijde celkem taky rozum.
-> Pavel P..: -> Bukaj: Kluci, auto ani doklady jsem naživo neviděl, jen jsme ho s kámošem řešili na telefonu, a mám poslaný nějaký detailnější fotky.
-> Bukaj: Hele, už z fotek to skořice není. Ale popravdě mi to nesedí ani na žádnou červenou (šípek, korál). A na hnědou zemitou je to taky světlý
Uvidím, až to uvidím někdy naživo.

-> Bukaj: Hele, už z fotek to skořice není. Ale popravdě mi to nesedí ani na žádnou červenou (šípek, korál). A na hnědou zemitou je to taky světlý

-> Pavel P.. 30.03.25 20:19:12: Spíš původní, ne? To je skořicová, pokud se nemýlím...?
-> Enggik: tam byla výměna SPZ v roce 86?
-> Matsoft 22.03.25 20:26:45: Základ je to dobrej,starý pán se celkem staral, ale na každým plechu se něco najde. Jeden práh a konce lemů jsou spíš vymodelovaný, než že by tam byl plech
Ale v dnešní době za tuhle cenu, to mladýmu klukovi na zjišťení jestli ho to bude bavit, bohatě stačí. 

Před víc jak 20 lety jsem mustanga bez papírů dostal zadarmo.
Ta aukce musí být zfixlovaná, nevěřím že by to někdo zaplatil
Ta aukce musí být zfixlovaná, nevěřím že by to někdo zaplatil
-> msar 28.03.25 06:50:04: mal som presne takeho ale v povodnom peknom stave za 200e pustil som to kamaratovi....mna to akosi neberie....uz je to na mna male.
Za tie peniaze uz kupis kde aku peknu motorku podobneho rocniku.
Za tie peniaze uz kupis kde aku peknu motorku podobneho rocniku.
-> ajok: jeto asi jedno, ale něco s tím udělat. měl jsem buď podriznuty, nebo natočený jiný, ale to jsou experimenty před 20ti lety. osvědčený. mě se ty motorový čluny prostě hnusi
-> Bery 27.03.25 10:43:23: neni lepsi dat uzovkove, nez neco rezat? u BAZe to takto vysoky nemam, mozna tam dali uzovkove, u zlutyho mam 250ky a asi centak podlozku, protoze uz to bylo moc, zlutej ma mnohem lepsi jizdni vlastnosti, ale to nebude jen perama...
-> Tomaso435 28.03.25 11:35:26: 20-30 je už bohužel reálná cena
i bezpapíráky už se prodávají za 10
pamatuju doby kdy to bylo za basu piv 

-> msar 28.03.25 06:50:04: jeden z mnoha fake aukcí aby se udržela cena zejména v Lysé nad Labem
Horko těžko se toto dá s platnými doklady prodat za 30.
Jinak mám toho stejného bez vad rok 77, naštěstí přihlášení bylo ještě ze mi zustala malovaná spz, dneska ti ji uz vezmou. Stálo me to 4.

Horko těžko se toto dá s platnými doklady prodat za 30.
Jinak mám toho stejného bez vad rok 77, naštěstí přihlášení bylo ještě ze mi zustala malovaná spz, dneska ti ji uz vezmou. Stálo me to 4.
-> msar: To je nějakej překlep...
-> msar: No to je dobrá magořina.
Ještě pochopím, že někdo dá tyhle prachy za udržovanou škodovku, protože tou se dá někam dojet, ale tohle je jinačí level.... 

aspoń bych kutilsky podřízl ty přední pružiny, ty origo motorový čluny - to je děs
Cena taky slušná raketa
Cena taky slušná raketa
-> michael 27.03.25 08:54:31: poslední pokusy předtím než to ztratí cenu definitivně?
Auto pěkný, některé kecy - no prostě kecy. Kutil tam taky zasahoval a udělal z toho vánoční stromeček
, čmajznul pravou mlhovku a dal čínskou vodní pumpu

-> Pavel P@nkáč 22.03.25 11:19:35: aha, no operku jsem uz u nejake tour videl, ale pas nikdy... RS se tusim delala do 2006, tour s operkou 2008 a 2010
tohle nevypada spatne auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-120l.php
-> ajok: u pozdějších roků to nebylo nic nenormálního.....
auto.bazos.cz/inzerat/...
/octavia-1-rs-originalni-z
adni-sedacky-bilocerne.php
zajimave u O1 ta plnohodnotna prostredni sedacka i s pasem a operkou, to jsem u O1 jeste nevidel, u O2 sluzebni to bylo, vypada dobre, ale ja kuzi nechci....
zajimave u O1 ta plnohodnotna prostredni sedacka i s pasem a operkou, to jsem u O1 jeste nevidel, u O2 sluzebni to bylo, vypada dobre, ale ja kuzi nechci....
Po dlouhý době nádherný kousek. Taky už je fuč.
Starší brácha od mýho. Já oliva/béžový int. srpen 83, tohle bylo červen 83
Starší brácha od mýho. Já oliva/béžový int. srpen 83, tohle bylo červen 83
-> Bukaj: skodovka s nejvetsi hloubkou, kterou jsem kdy videl skoda-virt.cz/cz/.../5296
-vlasmi-skoda-120-gls?offs
et=82
-> michael: Moje nejoblíbenější škodovácká barva. Bohužel neoriginální lakování nikdy nevypadá jako pravá oliva. Akrylát nikdy nemá tu správnou "hloubku" nebo jak by se to dalo nazvat...
...taky je to hodně znát na tabákové a dalších odstínech - originál je nenahraditelný.
...taky je to hodně znát na tabákové a dalších odstínech - originál je nenahraditelný.
-> Bukaj: vypadá slušně vyměnit mu volant, ale jinak souhlas 5225 zeleň olivová je hezká barva.
-> michael: Mňam! Občas lituju, že žiju tak nízkonákladový život a nepotřebuju hromadit peníze. Garde v této barvě a původním stavu bych si v garáži dovedl představit 

-> Bukaj 18.02.25 22:35:42: jo, ze budou meneny prahy uz vidim, nema nerez listy... ale jak jsi poznal to ostatni?
treba ty lemy bych poznal, ze bych se kouknul do kapec, ale takto z fotek to nevidim... a blataky taky ne, ale mas pravdu, lak 136 musi mit vpredu zlabek od okna...

treba ty lemy bych poznal, ze bych se kouknul do kapec, ale takto z fotek to nevidim... a blataky taky ne, ale mas pravdu, lak 136 musi mit vpredu zlabek od okna...
Takže aj ja môžem svôj vrak ponuknúť za min 1290€?
Má to len málinko hrdze a ako bonus lpg ktorý funguje podla nálady
auto.bazos.sk/inzerat/... /predam-skodu-felicia-komb i-13-benzin.php

auto.bazos.sk/inzerat/... /predam-skodu-felicia-komb i-13-benzin.php
-> ajok 17.02.25 17:10:33: Však to taky není Richardovo auto...

-> ajok 17.02.25 19:28:06: To auto z inzerátu bych řekl, že bude mít víc, než 1xxxxx tisíc. Motor po GO? 136? Kastle s měněnými blatníky, prahy, lemy, čelním sklem a celolakem?
Já bych do toho nešel, dají se sehnat zachovalejší Rapidy za lepší cenu, ale třeba si nového majitele najde. Ale tuším, že to bude o něco míň, než 5000 Euro.
Já bych do toho nešel, dají se sehnat zachovalejší Rapidy za lepší cenu, ale třeba si nového majitele najde. Ale tuším, že to bude o něco míň, než 5000 Euro.
Taky zajímací kousek - auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-superb-v6-edition-1
00-farar.php
-> ajok: Já tu svoji neprodávám, ta je v garáži a čeká, až bude teplo. Povyměňuju, co chcíplo a vzhůru na silnice :)
-> isti 17.02.25 18:09:56: byly jsme koukat v létě za tuto cenu na prestrikanej a zase pohnilej šunt. Původně rapid 120, v tp prestavba na 130. Celej spodek vrstvy tlumexu... A vrchní lak jiné barvy na tom původním se začal loupat.
-> isti 17.02.25 18:09:56: ale to uplne spatne nevypada, vim o cloveku, ktery koupil horsiho za 200 a renovaci na klic si nechal udelat za cca 500, ale to bylo v blaznive dobe, tesne po covidu
Jinak s nejvetsi pravdepodobnosti bude mit najeto o 100tis.km vic, kdyz vemu moji 136 se 107 tis.km, tak praskani pod zadnim oknem teprve zacina a tady uz to je o dost vic.

Jinak s nejvetsi pravdepodobnosti bude mit najeto o 100tis.km vic, kdyz vemu moji 136 se 107 tis.km, tak praskani pod zadnim oknem teprve zacina a tady uz to je o dost vic.
-> isti: no predsa priemerná cena takýchto áut 

-> rsvancara 17.02.25 05:25:49: nikdy bych necekal, ze to budes prodavat
ale to ani minno skodovku...

-> Tomaso435: Podle popisu to je opravdu rozebraný auto.
-> Polyš: já si myslím že vidíš všechno potřebné nebo myslíš že toho zbylo víc ? 

-> rsvancara 17.02.25 05:25:49: Škoda,že nedal nějaké foto.
-> Jarda/felda 15.02.25 19:30:15: byl sem tam v prosinci... věci skladovány tak nejak, no, aby mělo něco smysl, 5kč/kg by asi bylo akceptovatelné. Ale víc ne. A prodejní ceny nijak nezajímavé . Aby sis nakoupil díly za 20 000 a pak dal dalších 30 za jejich repas aby to mělo smysl dál použít, to fakt nemá smysl.
-> isti 30.01.25 18:45:22: Opravy sprejem. A negarážovaný vůz (vyšisovaný lak).