skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Budoucnost tohoto webu
10:52:31
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> kirri: Nikdo v tobe problem nevidi ... nestresuj ...
10:51:38
13.01.2005
13.01.2005

kirri - zrušená registrace
-> Baghira: hele, když sem ten problém, tak mě řekněte všichni rovnou tady nebo mě to napište a bude to vyřešený
10:51:37
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> CHIP: Ja ne, nechci s tim mit nic spolecneho
. Nechci byt vsemi nenavidena osoba, staci me to tak jak to je ted 
. Nechci byt vsemi nenavidena osoba, staci me to tak jak to je ted 
10:49:16
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Meap: Treba ty ? 
-> U-Geen: No myslim ze mas pravdu ...
Chlapsi ucinte jak musite ... sak nakonec si muze clovek vybrat jestli sem bude dal chodit a prijme pravidla ... a nebo nas opusti ... ze ...

-> U-Geen: No myslim ze mas pravdu ...
Chlapsi ucinte jak musite ... sak nakonec si muze clovek vybrat jestli sem bude dal chodit a prijme pravidla ... a nebo nas opusti ... ze ...
10:47:02
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> CHIP: To uz jsou jen a jen starosti. To co me by se prave libilo je udelat system, ktery nepotrebuje zadneho admina. Vsichni jsou si rovni a nekteri jeste rovnejsi 

10:45:33
13.01.2005
13.01.2005

U-Geen
registrace je uz ted znesnadnena tim emailem, ne kazdymu se chce vyplnovat ( to vidim podle failure notices ). Nejake prodlouzeni registracniho procesu by take slo udelat.
Nicmene, povezme si uprimne. Momentalne ani tak nejde o to, ze by se lidi chovali neslusne, jako o to, ze kazdej kafrá do věcí, o kterých ví houby, protoře má prostě pocit, že se musí ke všemu vyjádřit...
Nicmene, povezme si uprimne. Momentalne ani tak nejde o to, ze by se lidi chovali neslusne, jako o to, ze kazdej kafrá do věcí, o kterých ví houby, protoře má prostě pocit, že se musí ke všemu vyjádřit...
10:43:31
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> CHIP: Myslenka zajimava, ale kdo to cele bude administrovat?
10:42:27
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Meap: -> Simi: Chlapy a co treba udelat to ze by se vybiral rocni poplatecek ... takovy clensky prispevek ... pak pri zalozeni nove registrace by se musel tenhle polatek uhradit na ucet ... driv by nebyl clovek schopen se prihlasit ... Ten poplatek by mohl byt docela maly ... treba 10 Kc ... i to by odradilo ty co tady chteji delat jenom bordel ... proste by si museli udrzovat prestiz protoze nova registrace by je stala zase 10 Kc ... a to nemuzou delat do nekonecna ... ze ..
10:41:29
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> Baghira: Myslim, ze jsi vystihl presnou podstatu problemu, alespon tak ji vidim ja ...
V drivejsich dobach, kdyz na Internet nemela pristup kde jaka lama, fungoval nepsany zakon o tom, ze i v tomto virtualnim prostredi si clovek snazil udelam jmeno. Proste prisel nekam a byl hovno. A dlouhou dobu trvalo nez se stal uznavanym a respektovanym ... A dnes je z neho milionar a jezdi ve Ferrari
Konec pohadky mile deti.
V drivejsich dobach, kdyz na Internet nemela pristup kde jaka lama, fungoval nepsany zakon o tom, ze i v tomto virtualnim prostredi si clovek snazil udelam jmeno. Proste prisel nekam a byl hovno. A dlouhou dobu trvalo nez se stal uznavanym a respektovanym ... A dnes je z neho milionar a jezdi ve Ferrari
Konec pohadky mile deti.10:39:36
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> CHIP: Myšlenka pořádnýho znesnadnění registrace taky nebyla špatná...koho bude bavit se třeba týden registrovat, když ho webmajstr vyhodí za neslušný chování...takže výstraha, podmínka, nazdar...a týden trvající přihlášení novýho člena. Hmmm?
10:38:22
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
No ja jsem tady taky dlouho ... a fungovalo to ... ted je proste problem ze je nas strasne moc a nekteri se neumeji chovat ... nenarazim na nikoho konkretne ...
10:36:37
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Simi: No ale tady by jsi si mohl vytvorit novou registraci a tim padem je tvuj trestni rejstrik ihned cisty jak okvetni listky bile lilie ....
Jedine omezit ci lepe vybirat pristupujici cleny ... nic jinyho nepomuze ...
Jedine omezit ci lepe vybirat pristupujici cleny ... nic jinyho nepomuze ...
10:36:21
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> Meap: Já vim co je asi problém...je to Kirri, Vetev a další co jsou to celkem krátce, ale mají potřebu ke každému tématu přidat minimálně jeden komentář, aniž by pochopili hierarchii tohoto webu, že nejprv se tu rozhlížím, snažím se něco zjistit, pak se ptám, pokud vím i radím, ale zbytečně netlachám...Tím je nechci nějak napadnout, ale kdo tu je dýl jak dva roky, ví jak to tu fungovalo dřív, nemluvim o tom, že byla i mimo téma nějaká vtipná poznámka, ale ne jako třetí až stopadesátej komentář :-)... Vzhledem k tomu, že jsem tu už dost dlouho, tak se o sebe nebojim, protože se snažim chovat normálně a slušně, ale aby pak nevypadálali lidi, kteří by si to ani nezasloužili...někdo může nesnášet Jiříkovi nebo Samantusovi komentáře...nevim...
10:35:27
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
Chlapy ale ten vas zpusob co navrhuje je to sami co jsem navrhoval ja ... pokud nekomu oblibenost klesne a nebude treba schopen prispivat do fora, takz se proste a jednoduse zaregistruje znovu ... a vsechno co ste navrhli je v kytkach ... je to jasny ?
Jedine a dobre pro co jsem je znacne omezit ci dobre vybirat nove pristupujici cleny ... to jedine nam pomuze ... a pak zadne bodovani nepotrebujeme ...
Jedine a dobre pro co jsem je znacne omezit ci dobre vybirat nove pristupujici cleny ... to jedine nam pomuze ... a pak zadne bodovani nepotrebujeme ...
10:31:13
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> Baghira: Urcitou sbirkou pravidel, ktera v pripade nedodrzovani (narozdil od momentalni situace) se muze promitnout v hodnoceni tech lidi... coz na ne muze vyvolavat tlak, aby se snazili udrzet v normalu... mas to pak neco jako v beznem svete. zacinas s 50 proc a kdyz budes pachat trestny ciny, jednou te dopadnou a razem mas v trestnim rejstriku zaznam...
10:29:25
13.01.2005
13.01.2005

Meap
Mozna vsichni vime co chceme, ale nazory na zpusob jakym toho docilit se ruzni. Nas napad muze byt jeden z mnoha. Napiste nekdo jinou predstavu a pokud bude lepsi muze se klidne zrealizovat ...
10:27:30
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> Simi: Koukni doprava kolik lidí je tu teď přihlášenejch a řekněme že každej přispívá...před rokem to byla tak polovina, před dvěma třetina...tomu se asi zabránit nedá...pouze nějak omezit to zbytečný kydání bez účelu, ale jak? procentuální oblíbeností??? Nevim nevim.
10:26:28
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> CHIP: Tohle prave neni technicky mozne. Ten clovek se ti sem obratem vrati pod jinym nickem a vse zacina znova.
Jen pro inspiraci, s podobnou myslenkou prisel zamestnanec Google a realizoval ji na projektu www.orkut.com/. Tento server ma uplne jine rozmery nez tento site a zda se funguje dobre. Je tam celkem ziva komunita (spise nekolik komunit).
Jen pro inspiraci, s podobnou myslenkou prisel zamestnanec Google a realizoval ji na projektu www.orkut.com/. Tento server ma uplne jine rozmery nez tento site a zda se funguje dobre. Je tam celkem ziva komunita (spise nekolik komunit).
10:26:07
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> CHIP: Mam pocit, ze jsi asi nikdy zadnou takovou komunitu nevidel, co? Staci se podivat na drtivou vetsinu zahranicnich diskuznich for, kupr. o mobilnich telefonech, o fotografovani, o motorkach... uzivatele tam dost casto mivaji vedle sveho jmena takovy hvezdicky... a kupodivu to neznamena, jak moc se jim mota hlava po vypiti deseti dvanactek...
10:24:28
13.01.2005
13.01.2005

U-Geen
-> Ondra: nejde o dve mega ani misto v db. de o transfer. ten uz je ted velkej.
10:24:10
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> CHIP: Z tvych nazoru je mi jasne, ze jsi ostre proti tomu, ale budiz je to tvuj nazor.
Kazdopadne kritizovat umi kazdy, ale zatim jsem od tebe neslysel zadnou konstruktivni myslenku.
Kazdopadne kritizovat umi kazdy, ale zatim jsem od tebe neslysel zadnou konstruktivni myslenku.
10:23:02
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Simi: To byla pekna odpoved ... heledte lidi ... ja myslim ze nam to tady docela pekne funguje ... a pokud nas tady bude nekdo srat, tak vzdycky muzeme zahlasovat a admin ho muze vyrazit ...
10:20:26
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> CHIP: vole ;-)
10:15:38
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Simi: To ze to u jehovistu funguje jeste neznamena ze si zalozime komunitu a budeme se vsichni modlit ...
-> kirri: Dekuji ...
-> kirri: Dekuji ...
10:14:27
13.01.2005
13.01.2005

-> CHIP: souhlasím s tebou
10:13:24
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> CHIP: Ale takhle to funguje v drtive vetsine internetovych komunit... a podotykam: FUNGUJE.
10:12:43
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Baghira: No ja uz ve svem prvnim prispevku psal ze v inzerci by to bylo dobry ... aspon se pozna kdo je dobrej obchodnik ...
Jinak aby me nekdo bodoval a ja se musel prizpusobit ... no nevim ... nekdo je proste holt sveraznejsi ... a to ze obcas prohodi par slov o prdeli ... co na tom ... a takovej clovek by potom mohl mit absolutne negativni hodnoceni, protoze nekomu to nevyhovuje ... ale jinak je to dobrej chlap ...
Panove ... pokud cloveka nepoznate osobne nemuzete rict jakej je ... tot vse ...
Jinak aby me nekdo bodoval a ja se musel prizpusobit ... no nevim ... nekdo je proste holt sveraznejsi ... a to ze obcas prohodi par slov o prdeli ... co na tom ... a takovej clovek by potom mohl mit absolutne negativni hodnoceni, protoze nekomu to nevyhovuje ... ale jinak je to dobrej chlap ...
Panove ... pokud cloveka nepoznate osobne nemuzete rict jakej je ... tot vse ...
10:10:19
13.01.2005
13.01.2005

Darkness
-> U-Geen: no tak já nevim pokud by to téma tam nikdo třeba rok dva nenavštívil tak asi je zbytečnýho tu nechávat nebo ho přeřadit do nějakýho archivu......něco jako ten pořad na ČT Hledání ztracenýho času.....
10:09:32
13.01.2005
13.01.2005

Ondra
U-Geen....Děkuji za osvícení. Dovol otázku...Nemáš dvě mega a trochu místa v databázi?? V případě, že ne, můžu pomoct.
10:08:06
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> CHIP: Já bych to tak černě neviděl...pro začátek jak říká Luďa, zkusil bych to třeba v inzerci a po pár týdnech se uvidí, jestli a jak to bude fungovat.
10:07:25
13.01.2005
13.01.2005

Darkness
-> Simi: no tak všechno má svůj rub a líc.Dám příklad nějaký skupině lidí se jeden člen nebude líbit daj mu blbý hodnocení že jim třeba dál málo bodů u auta já že by potom mohlo dojít k přečíslení sil na druhou stranu prostě mě to přijde jak obousečná věc tohle nic víc proti tomu nemám ono když to vemš kolem tzak každej systém může mít něco pro a proti....
10:03:15
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
-> Simi: Haaaaleluja Haaaleuja haleuja haleluja haleeeeluja ... slyseli ste slovo bozi ... amen ...
Presne tak jak jsi to napsal si predstavuju recneni predstavitele nejake sekty ... komunita si vychovava sve lidi ... parada .... to budou super jehovisti ...
Presne tak jak jsi to napsal si predstavuju recneni predstavitele nejake sekty ... komunita si vychovava sve lidi ... parada .... to budou super jehovisti ...

09:55:16
13.01.2005
13.01.2005

U-Geen
-> Darkness: proč smazat?
09:54:49
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> Darkness: A nechces mi rict, co tedy po tom zustalo bez tvych pripominek? Kdyz jsi doporucil k vyskrtnuti vicemene vsechny body?
Proc hodnoceni lidi? Protoze kdyz se tady nekdo chova tak, jak nema, vetsina si o nem sice mysli, ze to je vul, ale jak uz to u volu byva, on sam o tom nevi. Pokud se jeho chovani projevi na hodnoceni, treba mu dojde, ze dela neco spatne. Fungovalo by to pak jako v kazde komunite - komunita si vychovava sve lidi.
"A nějaký omezení týkající se přispívání do fóra bych nechal až pokud by ten člověk dělal ve fóru bordel." - vidis? A jak? Kdo o tom pak bude rozhodovat? Admin? Proc? Tohle je prave hlavni vyhoda toho bodovani, ze do omezovani clenu nezasahuje zadna konkretni osoba, ale cela komunita...
Proc hodnoceni lidi? Protoze kdyz se tady nekdo chova tak, jak nema, vetsina si o nem sice mysli, ze to je vul, ale jak uz to u volu byva, on sam o tom nevi. Pokud se jeho chovani projevi na hodnoceni, treba mu dojde, ze dela neco spatne. Fungovalo by to pak jako v kazde komunite - komunita si vychovava sve lidi.
"A nějaký omezení týkající se přispívání do fóra bych nechal až pokud by ten člověk dělal ve fóru bordel." - vidis? A jak? Kdo o tom pak bude rozhodovat? Admin? Proc? Tohle je prave hlavni vyhoda toho bodovani, ze do omezovani clenu nezasahuje zadna konkretni osoba, ale cela komunita...
09:49:07
13.01.2005
13.01.2005

Mishoooo
-> Meap: No myslim ze vsetky tie planovane zmeny su guuuut
Teda muselo to dat roboty vymisliet teke funkcne zmeny ktore zaroven neobmedzia ale zlepsie celkovo tento web. Len mam trosku obavy ze to znemozni volny pristup novych aut a clenov a to aspon podla mna bude trosku na skodu
Teda muselo to dat roboty vymisliet teke funkcne zmeny ktore zaroven neobmedzia ale zlepsie celkovo tento web. Len mam trosku obavy ze to znemozni volny pristup novych aut a clenov a to aspon podla mna bude trosku na skodu
09:48:57
13.01.2005
13.01.2005

Darkness
-> Ondra: jo ale některý témata už třeba nikdo nečte.Tak ty dlouho nenavštívený prostě máznout
09:46:28
13.01.2005
13.01.2005

-> Jirik: určitě ne tak jako mě

09:45:15
13.01.2005
13.01.2005

U-Geen
-> Ondra: uvedom si, ze ten chat musi nekde bezet...
09:44:49
13.01.2005
13.01.2005

Darkness
-> U-Geen: to byl jen nápad nevim jaký sou technický možnosti....

09:43:35
13.01.2005
13.01.2005

Ondra
Kirri...Nerad leczo? 
Darkness...Myslím, že Pokec o všem může zůstat, i tam se dá zpětně najít leccos hodnotnýho.
Hlavně by to chtělo udělat jinej chat než ten od Blueboardu. Je přece taková spousta opensource možností. Už třeba jenom obyč. myPHPchat
. A když už by ten chat byl na určitý úrovni (ne jako ten shit od BB), tak aby tam taky někdo chodil, ne jako teď, kdy je tam furt 0 lidí.

Darkness...Myslím, že Pokec o všem může zůstat, i tam se dá zpětně najít leccos hodnotnýho.
Hlavně by to chtělo udělat jinej chat než ten od Blueboardu. Je přece taková spousta opensource možností. Už třeba jenom obyč. myPHPchat
. A když už by ten chat byl na určitý úrovni (ne jako ten shit od BB), tak aby tam taky někdo chodil, ne jako teď, kdy je tam furt 0 lidí.09:40:33
13.01.2005
13.01.2005

Jirik - zrušená registrace
-> Luděk: Bude se mi po vás stýskat
. Nezapomeňte mi dát vědět s tím zrazem. 
. Nezapomeňte mi dát vědět s tím zrazem. 
09:39:50
13.01.2005
13.01.2005

U-Geen
-> Darkness: ad 2) no to by me zajimalo, kdo by zaplatil provoz toho chatu. Pac transfer je ted okolo 20GB/mesicne a s chatem by to vylezlo slusne nahoru.
09:37:27
13.01.2005
13.01.2005

Darkness
-> Meap: no tak něco je na tom tvým návrhu gut a něco zas tak moc ne.
1. Asi bych vypustil bodování členů může se to obrátit proti původnímu úmyslu a navíc se mi to zdá komplikovaný každej si dokáže na člověka udělat svůj názor a nepotřebuje k němu hodnocení ostatních členů a taky se mi to zdá takový svobodnější než tu pak chodit s cejchem.A nějaký omezení týkající se přispívání do fóra bych nechal až pokud by ten člověk dělal ve fóru bordel.
2. Co třeba místo pokec o všem vytvořit chat nebude to zasírat místo na webu a člověk se tam taky pobaví.
3. By tu musela bejt možnost pro ty co sem jdou jen dát inzerát aby se nemuseli registrovat tím že by vyplnili jen třeba odkud jsou a kontakt nebo tak něco.
4. Bych nechal vstup nových členů bez pozvání ale jinou formou třeba nějakej formulář kde by vyplnil nějaký věci,protože pokud by to bylo nas pozvání nějakýho člena co kdyby žádnýho neznal ......neměl by šanci se sem nijak dostat
Toť moje připomínky jinak bez výhrad .
1. Asi bych vypustil bodování členů může se to obrátit proti původnímu úmyslu a navíc se mi to zdá komplikovaný každej si dokáže na člověka udělat svůj názor a nepotřebuje k němu hodnocení ostatních členů a taky se mi to zdá takový svobodnější než tu pak chodit s cejchem.A nějaký omezení týkající se přispívání do fóra bych nechal až pokud by ten člověk dělal ve fóru bordel.
2. Co třeba místo pokec o všem vytvořit chat nebude to zasírat místo na webu a člověk se tam taky pobaví.
3. By tu musela bejt možnost pro ty co sem jdou jen dát inzerát aby se nemuseli registrovat tím že by vyplnili jen třeba odkud jsou a kontakt nebo tak něco.
4. Bych nechal vstup nových členů bez pozvání ale jinou formou třeba nějakej formulář kde by vyplnil nějaký věci,protože pokud by to bylo nas pozvání nějakýho člena co kdyby žádnýho neznal ......neměl by šanci se sem nijak dostat
Toť moje připomínky jinak bez výhrad .

09:34:16
13.01.2005
13.01.2005

Luděk
-> Jirik: no pane žediteli,holt nebudete chodit toliko do pojišťovny a uděláte si alespoň trochu čas na nás,obyčejný lidi,nebo pověříte sekretářku,aby vystupovala vaším jménem,tak by i určitý záležitosti mohly fungovat líp a Vám bude jenom podávat komprimovaný výtah např.: tak soulož s Kirrim dneska 2x,s Luďkem 3x,se Samantusem 3x (z toho jednou zezadu) atp.

09:25:52
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
No souhlasim s Ludkem ... abysme tady nakonec nebyli papeztejsi nez papez ... ze ...
09:14:15
13.01.2005
13.01.2005

Luděk
no,nápad je to úplně "bezvadnej",ješ
tě bych u toho zohlednil politickou příslušnost a věk a stav přispěvatele,neb zajisté postarší člověkové,kteří jsou ženatí a byly v minulosti v KSČ,potažmo spolupracovali s STB jsou zajisté podstatně důvěryhodnější,než mladí,svobodní nestraníci.Prestiž by ovšem u takovýchto mlaďasů mohla podstatně zvyšovat funce a postavení jejich rodičů,potažmo příjmení babičky za svobodna.Samozřejmě aktivní účast jedince,popř. rodinných příslušníků v armádě (i spásy),popř. účast v bojových operací na Balkáně,alias war i the gulf má na prestižní ohodnocení naprosto nevyčíslitelnou cenu
chlapy neblbněte,je pravda,že někdy jsou ty příspěvky hroznej balast,ale já doufám,že se to nějak vykrystalizuje a snad to bude lepší,pokud nee,začal bych hodnocení serióznosti třeba nejdřív u inzerátů a u odborných záležitostí (i když to by pak asi někteří "staří psi" třeba zaplakali)
,ale abyse ten web pak nestal impotentní!!!

chlapy neblbněte,je pravda,že někdy jsou ty příspěvky hroznej balast,ale já doufám,že se to nějak vykrystalizuje a snad to bude lepší,pokud nee,začal bych hodnocení serióznosti třeba nejdřív u inzerátů a u odborných záležitostí (i když to by pak asi někteří "staří psi" třeba zaplakali)
,ale abyse ten web pak nestal impotentní!!!
08:49:35
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
Myslim, že nápad to je dobrej, jen bych byl opartnej v tom, že lidi co se znaj osobně se budou vesměs hodnotit kladněji, tak aby tu nevznikla komunita v komunitě, kdy někdo bude blb, ale protože tu má hodně "kámošů, tak bude mít řekněme 90% hodnocení a tím všechny výhody...doufám že z toho pochopíte jak jsem to myslel :-).
08:36:34
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
No nevim .... ja si myslim ze linkovat nekomu neco ... no fakt nevim ... A prestiz by byla dobra akorat tak v inzerci aby bylo jasne kdo je spolehlivy obchodnik a kdo nikoli ...
Zbytecne komplikovat tento system kterej je zavedenej, zpusoby mnoho problemu ... a spousta lidi, kteri to tu videli jako pomerne volny sem zrejme omezi sve prichody ...
Cinte jak myslite ... chodim sem uz asi 5 let mozna dyl ... takze at to bude jakykoli vzdycky se sem mrknu ....
Zbytecne komplikovat tento system kterej je zavedenej, zpusoby mnoho problemu ... a spousta lidi, kteri to tu videli jako pomerne volny sem zrejme omezi sve prichody ...
Cinte jak myslite ... chodim sem uz asi 5 let mozna dyl ... takze at to bude jakykoli vzdycky se sem mrknu ....
08:31:02
13.01.2005
13.01.2005

-> Ondra: ty vole lečo fuuuuuuuuj, si to nemohl přirovnat k něčemu jinýmu......
08:27:21
13.01.2005
13.01.2005

Ondra
Meap...nápad dobrý a komplexní, ale možná to dojede na tom, že současná "komunita" má přes tisíc členů, ikdyž pravidelně sem z nich chodí malá část. Pak se tu objeví nějaký pozůstatky, který sem vlezou jednou za půl roku a třeba začnou negativně hodnotit častější návštěvníky a bude z toho lečo.