Pletes de VeTeve? nemas nalinkovany jak se mas chovat ale ve skole nebo v praci sefovi nereknes Cu...u. Proc by jsi si to tady mel dovolit. Je to mozna blbej priklad, ale je to priklad. a uz me nekdo odpovezte na moji otazku proc a ja pak budu moct prispet treba napadem.
J.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Budoucnost tohoto webu
12:35:28
13.01.2005
13.01.2005

Jindra
12:35:00
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
Myslim, že možnost toho, že sem někdo chodí a nebude moct přispívat bude furt ne? a pak ať se nový člen sám rozhodne jestli mu za to stojí projít určitou procedůru ke členství. Prostě bych dal týden na registraci, tedy že se zaregistruje, ale až po týdnu bude moct začít přispívat...ten kdo bude mít 1 nick a bude to myslet vážně, tak to projednou přežije.
12:33:16
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
-> kirri: proto by to šlo vyřešit tou skupinou adminu, který budou přísnější než byl do teď U-Geen (nemam mu to za zlý, chápu, že se to stíhat nedalo). A nad tím budou podrobnější přístupná pravidla webu.
12:32:31
13.01.2005
13.01.2005

VeTeV
-> fine_ray: ja nedrbu myslenku, neco sem i navrhnul, ale myslim si ze v realu vsechny tydle veci vedou k tomu, ze web je skutecne pro par vyvolenejch
12:31:40
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> kirri: Ale nemyslim si, ze tady je dneska takova skupina lidi. Ano jsou zde ti, co se znaji napr. ze srazu (CHIP, Ludek, Samantus, ...), ale proc by neco takoveho delali? Jim jde jen o to si zde pokecat a nic vic. A o tohle jde si myslim vetsine ...
12:30:59
13.01.2005
13.01.2005

kirri - zrušená registrace
-> fine_ray: přečti si posledníMeapovu větu: Muzete me zacit kamenovat, to že jsi tady něco vymyslel, znamená¨, že to tu můžeš komentovat jenom ty? Já chci je ukázat na ty nedostatky, vím, že to nejde úplně omezit, ale otázkou je, jestli to nejde úplně omezit, má to cenu???????????
12:30:15
13.01.2005
13.01.2005

VeTeV
-> fine_ray: mno a to je kamen urazu - vedet jak se mam chovat - tüdle vetu nesnasim a provazi me pomalu ¨celej zivot...jak nekomu nalajnujes a urcis jak se ma chovat? kdo tady bude ten pan nekdo kdo urci muzes delat todle a todle ne...proste je to omezovani a casem to krystalizuje do schematu par vyvolenejch a par "blbcu" jez se snazi co to de aby se stali take vyvolenymi ...super... to je spasna myslenka
znal sem par webu co na todle dojeli a proste se ta komunita nakonec skutecne vytvorila a dostat se mezi ne je prakticky nemozne.
znal sem par webu co na todle dojeli a proste se ta komunita nakonec skutecne vytvorila a dostat se mezi ne je prakticky nemozne.
12:29:38
13.01.2005
13.01.2005

sep
Já bych jako první krok vyházel všechny nicky co se tu řekněme po určitý časový úsek(půl roku?) neukázali,dál bych udělal povinné vyplnění alespon části ID........krom toho bych zrušil bodování který je asi příčinou hodně zlé krve......kdo komu dal bodů,jak je možný že ten jich má tolik atd atd....
12:28:43
13.01.2005
13.01.2005

mě se to s tou prestiží stejně nezdá, se tady budou hlukovat lidi, pár skupinek, tomu se nezabrání, kamarádi daj kamarádům a zase naopak (nějaký body a zvýšej prestiž) no možná to bude chvíli trvat ale bude to nastejno, možná složitější, mě to tak připadne
12:28:24
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
Nemůžu si pomoct, ale příde mi, že i v tomhle tématu se naráží na to samý... zdrbnout něčí názor aniž bych nějak konstruktivně přispěl..

12:25:43
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> kirri: Tomu nezabranis nikdy, ale mozna by to slo takto omezit.
12:24:36
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
-> VeTëV: s tim začátkem souhlasim.. prostě postupnej postup k právům admina..
Ale ten konec se mi nezdá, nejde o to bránit někomu vstupu, ale naopak umožnit mu ho a admin by pak moch třeba hned na začátku nového člena seznámit s webem, hlavně podmínkama! Třeba pomoct s kartou auto a tak.. Nový lidi to chce, ale ty lidi musí vědět jak se chovat..
Ale ten konec se mi nezdá, nejde o to bránit někomu vstupu, ale naopak umožnit mu ho a admin by pak moch třeba hned na začátku nového člena seznámit s webem, hlavně podmínkama! Třeba pomoct s kartou auto a tak.. Nový lidi to chce, ale ty lidi musí vědět jak se chovat..
12:24:36
13.01.2005
13.01.2005

Meap
V mem puvodnim zameru jsem nepocital s tim, ze by nekdo nekoho vyhodil. To by nebylo ani technicky mozne. Budovani prestize je dlouhodoba zalezitost a nemuze ji napr. ovlivnit jeden spatny den. Proste po ctvrt roce pusobeni zde bude napr. prestiz uz velmi realna a to je docela dlouha doba ...
12:24:32
13.01.2005
13.01.2005

-> Meap 13.01.05 12:20:03: nevím jak tomu zabránit, budete zjišťovat nějakou sondou zda to je ten samej člověk, dyť může nafotit auto jiný může napsat pár blábolů a může zase hanit druhý, akurát to bude mít trchu stížený, ale co by neudělaly golden ček hende, že?????
12:23:47
13.01.2005
13.01.2005

sep
-> Meap: :což znamená že "lustrací" by měli projít všechny nicky co tu už jsou a zároveň určit pravidla nově příchozím.......no to vypadá na ještě hodně dlouhý brainwriting...
12:22:56
13.01.2005
13.01.2005

VeTeV
-> fine_ray: tak to teda tem co to rozjedou preji krasny a spokojeny dny...
12:20:03
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> fine_ray: Ani ne tak o miliony "zbytecnych", nikdo neni zbytecny pokud se za nickem schovava jedna realna osoba. V principu jde o to, aby jedna osoba nemela 10 nicku.
12:20:01
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
-> sep: jde o to že adminů bude víc.. samo, že start toho systému přinese určitě nedostatky, ale v budoucnu nastaví určitou úroveň.
12:19:09
13.01.2005
13.01.2005

VeTeV
-> Meap: mezi nama znam nejaky weby kde to poresili tak, ze ty lidi tam mohli bejt jako anonymni, proste mohli psat, ale na zaklade prispevku co tam psali (uroven, technicka data atp.) dostali login, z pocatku ne full prava, ale taky trosku omezenejsi a pak se vypracovali...
ale muj nazor na todle vsechno je ze se utvori proste mala komunita lidi, kteri jsou sami se sebou spokojeni, obcas nekoho novyho sice vemon mezi sebe, ale naznaci mu ze je tak trosku lama mno a bud ten clovek ma zaludek a setrva a casem se vypracuje na jejich uroven a nebo se na to vysere...nejaky ztizeni vyplnovani registrace je taky fakt bomba napad...to radsi ani nekomentuju...
myslim ze vysledkem je, ze se z toho stane ta vase komunita nekolika lidi co casem nebodu mit v podstate o cem psat a pak sem zjedaf jak to dopadne....
zajima me jen estli bude odliseny forum a inzerce...pac na ni bych obcas rad zasel kdyz neco schanim...
ale muj nazor na todle vsechno je ze se utvori proste mala komunita lidi, kteri jsou sami se sebou spokojeni, obcas nekoho novyho sice vemon mezi sebe, ale naznaci mu ze je tak trosku lama mno a bud ten clovek ma zaludek a setrva a casem se vypracuje na jejich uroven a nebo se na to vysere...nejaky ztizeni vyplnovani registrace je taky fakt bomba napad...to radsi ani nekomentuju...
myslim ze vysledkem je, ze se z toho stane ta vase komunita nekolika lidi co casem nebodu mit v podstate o cem psat a pak sem zjedaf jak to dopadne....
zajima me jen estli bude odliseny forum a inzerce...pac na ni bych obcas rad zasel kdyz neco schanim...
12:19:05
13.01.2005
13.01.2005

zase, někdo jde sem aby se něco dozvěděl a tohle b mu to tak trochu znemožnilo,všeho se využívá, já neříkám, že tohle co je teďka je sto procentní, no ale bylo by to omezení, vím že to tu chcete pozvednout jako aby to tu bylo na lepší úrovni, no nic není sto procentní
12:18:43
13.01.2005
13.01.2005

Jindra
Uz jste toho napsali uf :-)
Co se tyka zbytecneho tlachani je pravdou, ze to tu pred 3 - 4 rokama nebylo a taky tu byli jini lidi. Ale to je pokrok ten nezastavis.
Pokud nechcete novy cleny, tak proc davate reklamu do TuningMagazinu.
Dalsi vec, ktera je faktem je, ze ceskej clovek potrebuje byt nekym veden. Doufam, ze se to uz u nasi generace zmeni, ale zatim je to tak.
Co se tyce zmen:
1. Je na inteligenci ostatnich, jestli projdou starsi clanky, nebo sem daji tema znovu (80x jak urezat predni pruziny)
2. tyto zmeny musi nastat z jakeho duvodu?
a) mnoho novych clenu nesrozumitelnost prispevku, databaze - nevim nerozumim tomu co se tyka technicke stranky.
b) Protoze se nedodrzuji pravidla, ktera zavedl U-geen? Sprosta slova, propagace atd. To uz je vas problem (U-geen, Meap...) Nedokazete si udelat poradek. Na druhou stranu je blby a tezky vyhodit kamarada jenom proto, ze se rozcilil a nekoho poslal do...-
c) protoze jsou tu notoricti zvanilove - to jim staci rict aby se omezili. Nejsou blbi pochopi, ze je mame radi a presmeruji tlachani do pokecu o vsem.
Rozdeleni na pokec a odborne - souhlasim.
Jestli jsem se nejak blbe vyjadril nebo neco neni jasny tak se ptejte.
Jindra
Co se tyka zbytecneho tlachani je pravdou, ze to tu pred 3 - 4 rokama nebylo a taky tu byli jini lidi. Ale to je pokrok ten nezastavis.
Pokud nechcete novy cleny, tak proc davate reklamu do TuningMagazinu.
Dalsi vec, ktera je faktem je, ze ceskej clovek potrebuje byt nekym veden. Doufam, ze se to uz u nasi generace zmeni, ale zatim je to tak.
Co se tyce zmen:
1. Je na inteligenci ostatnich, jestli projdou starsi clanky, nebo sem daji tema znovu (80x jak urezat predni pruziny)
2. tyto zmeny musi nastat z jakeho duvodu?
a) mnoho novych clenu nesrozumitelnost prispevku, databaze - nevim nerozumim tomu co se tyka technicke stranky.
b) Protoze se nedodrzuji pravidla, ktera zavedl U-geen? Sprosta slova, propagace atd. To uz je vas problem (U-geen, Meap...) Nedokazete si udelat poradek. Na druhou stranu je blby a tezky vyhodit kamarada jenom proto, ze se rozcilil a nekoho poslal do...-
c) protoze jsou tu notoricti zvanilove - to jim staci rict aby se omezili. Nejsou blbi pochopi, ze je mame radi a presmeruji tlachani do pokecu o vsem.
Rozdeleni na pokec a odborne - souhlasim.
Jestli jsem se nejak blbe vyjadril nebo neco neni jasny tak se ptejte.
Jindra
12:18:32
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
-> sep: doufam že sem to vysvětlil správně, nejde o zpomalení (časové) ale o omezení aby se sem neregistrovalo milion lidí, který sou tu úplně zbytečně.
jak říkaMeap je to o diskuzi jak to provést.
jak říkaMeap je to o diskuzi jak to provést.
12:17:17
13.01.2005
13.01.2005

sep
-> fine_ray: :pokud by to mělo fungovat tak by se tomuhle měli podrobit asi všichni už zaregistrovaní aby se vymetl bordel co tu už je......plus nově příchozí.....no už teď lituju admina co to bude vše mít na starost..
12:13:44
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
pořád vycházim z xchat na centrumu. Podrobná pravidla, administrátoři (větší skupina), admin z více právy (jen několik jedinců), a registrace přes kontakt s adminem (jakýmkoliv). Ne jen vyplnění nějakýho formuláře kde se souhlasí s podmínkama, teba by ten člověk musel poslat fotku auta a popsat svůj záměr.. zkušenosti. A admin pak pozná jesti je to jen zbytečná registrace, nebo někdo co něco zná, nebo někdo kdo se chce něčemu přiučit, nebo otrava. V tom musí bejt důvěra k adminům, a jejich kontrola přes "knihu stížností"
12:13:23
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> kirri: Mozna to ted zni spatne, ale jde jen o to zabranit tomu, aby tady jeden clovek nebyl 10x a snazil se pod svym nickem zapsat do podvedomi vsech pritomnych. Jsou to jenom napady jak na to ...
12:11:35
13.01.2005
13.01.2005

2ALL tak nevím, jestli by se měli přijímat členové, s přihlédnutím jakým pro nás / Vás budou přínosem, tak mě napadá, že já teda velkým přínosem nejsem a asi bych se sem nedostal 

12:10:19
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> sep: Mas pravdu, nezni to moc dobre. Je to jen jeden zpusob, ktery jsem videl ...
12:09:19
13.01.2005
13.01.2005

sep
-> fine_ray: :aha,takže v konečném efektu jediné co to přinese bude zpomalení registrace?no hurá.......tak to můžem udělat tak že při registraci bude povinné vyplnit ID,která bude mít 128 položek,a vyjde to na stejno......
12:09:13
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> fine_ray: Tenhle napad se mi libi. Das-li k tomu jeste pozvanky, mas dva dobre zpusoby jak se sem dostat a nemyslim si, ze to bude delat nekomu problem.
Kazdopadne to je za predpokladu, ze to tady ridi skupina adminu.
Kazdopadne to je za predpokladu, ze to tady ridi skupina adminu.
12:09:08
13.01.2005
13.01.2005

VeTeV
-> Meap: nevim co k tomu v podstate napsat. ale zavani to oboje tak trosku necim co se mi nepaci...chapu mozna jsme s kirrim psali trosku moc, ale snazil sem se to posledni dobou uplne omezit a do odbornejch temat nelezu vubec...
bojim se toho aby se tu nerozdavali nejaky stranicky knizky, nekonalo se zaqsedani stranickyho vyboru atd...to vse uz bylo...
bojim se toho aby se tu nerozdavali nejaky stranicky knizky, nekonalo se zaqsedani stranickyho vyboru atd...to vse uz bylo...

12:06:50
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
-> Meap: přesně tak sem to myslel!
To přibírání novejch členů ani tušim jak provést.. možná podrobnější formulář a možná pak třeba schválení někoho z adminů...
postup asi takhle: náhodně narazim na web. přečtu si pravidla a zjistim, že se musim ozvat nějakýmu adminovi.. toho si najdu.. napíšu mu on mi odpoví a povolí registraci.. třeba kódem. Tim se registrace lehce zpomalí a člověk něco pro to bude muset udělat.

To přibírání novejch členů ani tušim jak provést.. možná podrobnější formulář a možná pak třeba schválení někoho z adminů...
postup asi takhle: náhodně narazim na web. přečtu si pravidla a zjistim, že se musim ozvat nějakýmu adminovi.. toho si najdu.. napíšu mu on mi odpoví a povolí registraci.. třeba kódem. Tim se registrace lehce zpomalí a člověk něco pro to bude muset udělat.
12:04:24
13.01.2005
13.01.2005

sep
-> Meap: :přínos pro komunitu je výraz kterej se mi tedy vůbec nepozdává,to si tady hrajeme na rytíře krále Artuše,na vyhodnocovací tábor mravenců nebo co?kluk si koupí svý první auto,nic o něm neví,nikoho tady nezná,čili přínos pro komunitu nula a zdar........a pokud by schvalovací proces měl být formalita tak at potom není vůbec,ne?
11:58:24
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> Labros: Navic system pozvanek funguje. Podivej se napr. na gmail.com ... Vzhledem k temer nulove propagaci ze strany Google, se informace o nem stejne sirila jako lavina. A jednim z duvodu bylo, ze se jedna o neco super ... a kazdy chtel ziskat pozvanku. Dokonce se drazily i na ebay.com
(Ale to uz je vazne extrem).
(Ale to uz je vazne extrem).11:54:49
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> Labros: Ja ti rozumim, ale ono ani tak nejde jestli je ten clovek prinosem ci ne. Spise to, ze tam dokaze neco napsat znamena, ze ma asi opravdu zajem o to dostat se sem. Ten samotny schvalovaci proces muze byt jen formalita.
11:51:24
13.01.2005
13.01.2005

Labros
Me se to s novyma clenama nejak nezda. Podle me je dobry mit porad novy cleny, protoze stavajici odpadavaji a prestavaji psat a novi clenove prinaseji neco novyho, potrebujou poradit, atd. Ja kdyz jsem sem pred 1,5r vstupoval, tak bych taky nedokazal rict, cim budu prinosem, ale dneska uz dokazu nekomu poradit napr. ohledne vlecky..
11:50:30
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> fine_ray: Takze tady mame dva modely. Oba vychazeji z predpokladu, ze web je uzavren nove prichozim a dostat se sem je jen mozne na zaklade pozvani, ci neceho takoveho.
1. web se ridi sam na zaklade prestize clenu
2. web ridi skupina administratoru
Mozna by to chtelo rozepsat, ale myslim, ze z teto debaty je uz ted jasne co nabizeji oba dva modely.
1. web se ridi sam na zaklade prestize clenu
2. web ridi skupina administratoru
Mozna by to chtelo rozepsat, ale myslim, ze z teto debaty je uz ted jasne co nabizeji oba dva modely.
11:46:01
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
-> Simi: -> Meap: oki myšlenku sem pochopil! Ale příde mi že se to moc lidem nelíbí.. a proto je možnost jiného řešení pomocí více adminů..(lidí který sem chodí opravdu pravidelně)
Funguje to všude.. a to že sou to polobozi (jak je nazýváte) je pravda, ale tak to prostě je.. s tim se musíme smířit že admin je admin. Demokracie neznamená, že si každej může dělat co chce.
Funguje to všude.. a to že sou to polobozi (jak je nazýváte) je pravda, ale tak to prostě je.. s tim se musíme smířit že admin je admin. Demokracie neznamená, že si každej může dělat co chce.
11:45:37
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> Labros: To je take otazka. Treba na nyx.cz pokud vim to funguje tak, ze kdyz vyplnujes zadost o prijeti, tak musis uvest cim si myslis, ze budes prinosem pro komunitu. Nevim jak se to dale pak vyhodnocuje a otazkou jestli to jeste funguje. Kazdopadne neco takoveho ...
Zakladni prisun novych clenu by ale mel byt na pozvani clena stavajiciho. Zdejsi pocet clenu uz je tak velky, ze by to mohlo fungovat. Jak zde nekdo zminoval nastava problem u te evidence vazby mezi tim kdo pozval a kdo prisel. Co kdyz ho vubec neznam? Pro tento pripad by kazdy clen mohl pri posilani pozvanky vybrat jaky vztah ma k cloveku, ktereho zve ... napr. dobrej kamos, neznam vubec, apod.
Zakladni prisun novych clenu by ale mel byt na pozvani clena stavajiciho. Zdejsi pocet clenu uz je tak velky, ze by to mohlo fungovat. Jak zde nekdo zminoval nastava problem u te evidence vazby mezi tim kdo pozval a kdo prisel. Co kdyz ho vubec neznam? Pro tento pripad by kazdy clen mohl pri posilani pozvanky vybrat jaky vztah ma k cloveku, ktereho zve ... napr. dobrej kamos, neznam vubec, apod.
11:40:45
13.01.2005
13.01.2005

Labros
Na základě čeho budou administrátoři vybírat nové členy z těch, co poslali žádost??
11:37:51
13.01.2005
13.01.2005

Meap
-> fine_ray: Zakladni myslenka je proste takova, by si podobu webu mohli jeho uzivatele sami ridit. To jakym zpusobem to budou delat je uz prave ten problem, ktery bychom meli vyresit ...
11:31:15
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> fine_ray: A meapova myslenka spociva v tom, ze web dohlizi vsichni, ne jen jakasi mala skupinka "polobohu" s admin pravama. Navic jde taky v neposledni rade o to, aby to pripadne nove reseni bylo co nejjednodussi, cim mene prav se bude menit na zaklade prestize dane osoby, tim lepe... at v tom pak zase neni bordel...
11:24:43
13.01.2005
13.01.2005

fine_ray
No a právě tomuhle by mělo zabránit to lepší rozdělení témat.. prostě v "pokecu" nic nehledáš..maximálně trochu zábavy.
a v opravach se netlachá.
Mazaní starších příspěvků je podle mě blbost.. jde právě o to je nechat v archivu, aby když se mi posere buhví co tak si najdu starší diskuze..po jejich přečtení(když sem nenašel můj problém teprv zakládam nové téma..
Možná že by to kádrování vyřešily podrobnější pravidla.. a pak hvězdičky tak jak to chodí na chatech..např x-chat. Sou lidi který sou tu deně a můžou kontrolovat web.. a hvezdička jim přidělí určitá práva.. (smazání tlachajícíh příspěvků, napomenutí lidí..) vyšší hvězdička zas kontroluje nižší. Tohle podle mě funguje. Musí ale pak bejt zpětná vazba aby si lidi mohli případně stěžovat na chování adminů
Celá moje myšlenka je v tom že na web dohlíží víc lidí.. tím to spadne z ramen jednoho admina.
a v opravach se netlachá.
Mazaní starších příspěvků je podle mě blbost.. jde právě o to je nechat v archivu, aby když se mi posere buhví co tak si najdu starší diskuze..po jejich přečtení(když sem nenašel můj problém teprv zakládam nové téma..
Možná že by to kádrování vyřešily podrobnější pravidla.. a pak hvězdičky tak jak to chodí na chatech..např x-chat. Sou lidi který sou tu deně a můžou kontrolovat web.. a hvezdička jim přidělí určitá práva.. (smazání tlachajícíh příspěvků, napomenutí lidí..) vyšší hvězdička zas kontroluje nižší. Tohle podle mě funguje. Musí ale pak bejt zpětná vazba aby si lidi mohli případně stěžovat na chování adminů
Celá moje myšlenka je v tom že na web dohlíží víc lidí.. tím to spadne z ramen jednoho admina.
11:09:14
13.01.2005
13.01.2005

CHIP
Myslim ze hlasovat o necem nema celkem smyslu ... stejne se to nekomu libit bude a nekomu nikoli ... tedy ucinnte co musite ... zkusime se prizpusobit ... a nebo to nechte na valnou hromadu na sraz ... 

11:05:04
13.01.2005
13.01.2005

-> Baghira: no tak já to omezím
11:02:14
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> kirri: No vidíš...já sem pak přijdu jedenkrát, dvakrát denně a nestačím se divit. Pak začnu číst a zjistim, že ve 120ti ze 150 nových obálek jsou příspěvky uplně o ničem ajsem akorát nasranej, protože hledat něco o něčem je jak hledat jehlu v kupce sena a tak mažu vše :-/.
10:58:35
13.01.2005
13.01.2005

-> Baghira: U-Geena nech pracovat, byl jsem to já, přiznávám, včera jsem měl 100příspěvků, no asi tak
10:57:38
13.01.2005
13.01.2005

Simi
-> Baghira: jina nez automaticka ani mozna neni. U-geen na to sam nema cas, aby kontroloval, jak se kdo chova a pochybuji, ze by si tohle nekdo chtel vzit na triko...
10:56:00
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> kirri: Jako mě nevadíš, neznám tě. Ale prosím tě U-geene, dá se vijet kdo má za poslední týden, dva nejvíc komentářů? já nevim, mě se třeba moc líbí, jakej máš archiv fotek, tvoje články taky, ale ty komentáře...to je někdy fakt hrůza...
10:55:38
13.01.2005
13.01.2005

Pohan
1) Hodnocení uživatelů - nemyslím, že to je dobrý nápad, zavání to kádrováním.
2) Restrukturalizace hlavnich kategorii - jsem pro, teď se dost blbě hledají informace o tom, co mě zajímá. Spíš bych založil diskuzní fórum v "nových" a admin by pak později rozhodl o přesunutí do vhodné skupiny (např. motor, převodovka, elektrika nebo pokec o všem atd.). Inzerci bych nechal tak, jak je. Když něco prodávám nebo kupuju, tak je to jasný. Dál bych uvítal možnost přidat si diskuzi do "oblíbených".
3) Hodnoceni temat - proč ne, ale ne na základě "prestiže diskutujících", ale na základě mého přímého hodnocení - např. líbí nebo nelíbí od 1 do 10.
4) Omezeni opakujicich se temat - Diskuze by mohla být nastavena tak, že by se nejstarší příspěvky mazaly, aby se ušetřil prostor. Problém "proč mi teče olej z motoru" by se pak mohl probírat v jedné diskuzi třeba 10x. A diskuze, do které se např. měsíc nepřidal příspěvek, by byla smazána.
5) Moznost zakladatele administrovat sve tema - jsem zcela jednoznačně pro. Mělo by být jen na mě, co chci nechat ve "své" diskuzi.
6) Omezeni vstupu novych clenu do systemu - jsem proti. Podle mě by ubylo nových členů, pokud by musel splnit jednu z níže uvedených podmínek. Nakonec by sem chodilo 20 lidí a o tomhle webu
časem nikdo nevěděl.
a) na doporučení jiného člena - já jsem se dozvěděl o tomohle webu od CHIPa, kterýho jsem viděl jednou v životě. Potkali jsme se náhodou na jedný akci, když zaparkoval svýho Rapida vedle mýho. Proč by mě měl doporučovat, když vůbec neví, co jsem zač? A ještě navíc by to měl někde napsaný, že mě doporučil.
b) žádost u administrátora - kdybych měl někoho žádat o přístup sem, tak se na to vykašlu. Podle mě je Internet o volném přístupu k informacím. Druhá věc je zakázat někomu přístup na základě nevhodného chování (např. soustavné urážení atd.).
Tak to je vše.
2) Restrukturalizace hlavnich kategorii - jsem pro, teď se dost blbě hledají informace o tom, co mě zajímá. Spíš bych založil diskuzní fórum v "nových" a admin by pak později rozhodl o přesunutí do vhodné skupiny (např. motor, převodovka, elektrika nebo pokec o všem atd.). Inzerci bych nechal tak, jak je. Když něco prodávám nebo kupuju, tak je to jasný. Dál bych uvítal možnost přidat si diskuzi do "oblíbených".
3) Hodnoceni temat - proč ne, ale ne na základě "prestiže diskutujících", ale na základě mého přímého hodnocení - např. líbí nebo nelíbí od 1 do 10.
4) Omezeni opakujicich se temat - Diskuze by mohla být nastavena tak, že by se nejstarší příspěvky mazaly, aby se ušetřil prostor. Problém "proč mi teče olej z motoru" by se pak mohl probírat v jedné diskuzi třeba 10x. A diskuze, do které se např. měsíc nepřidal příspěvek, by byla smazána.
5) Moznost zakladatele administrovat sve tema - jsem zcela jednoznačně pro. Mělo by být jen na mě, co chci nechat ve "své" diskuzi.
6) Omezeni vstupu novych clenu do systemu - jsem proti. Podle mě by ubylo nových členů, pokud by musel splnit jednu z níže uvedených podmínek. Nakonec by sem chodilo 20 lidí a o tomhle webu
časem nikdo nevěděl.
a) na doporučení jiného člena - já jsem se dozvěděl o tomohle webu od CHIPa, kterýho jsem viděl jednou v životě. Potkali jsme se náhodou na jedný akci, když zaparkoval svýho Rapida vedle mýho. Proč by mě měl doporučovat, když vůbec neví, co jsem zač? A ještě navíc by to měl někde napsaný, že mě doporučil.
b) žádost u administrátora - kdybych měl někoho žádat o přístup sem, tak se na to vykašlu. Podle mě je Internet o volném přístupu k informacím. Druhá věc je zakázat někomu přístup na základě nevhodného chování (např. soustavné urážení atd.).
Tak to je vše.
10:53:31
13.01.2005
13.01.2005

Baghira
-> U-Geen: Jasně to se "adminovat" nedá...to je jasný.
No jak tu jednou Meap dal příspěvek, kde mu právě toto vadilo, stál jsem trochu za nima, ale musím uznat, že poté co se hoši oklepali, to je ještě mnohem a mnohem horší...takže nějaká korekce a pokud možno automatická rozhodně potřeba je.
No jak tu jednou Meap dal příspěvek, kde mu právě toto vadilo, stál jsem trochu za nima, ale musím uznat, že poté co se hoši oklepali, to je ještě mnohem a mnohem horší...takže nějaká korekce a pokud možno automatická rozhodně potřeba je.