-> Tuner#2: Jede s tím pěkně a ještě když si představíme kolik má roků, super. A či to auto vlastně je? Jsem zaregistroval,ze se repasuje,tak jsem si říkal,ze to je asi jeho :)
-> MVM: Markku Alén jezdil s Toyotou a Fabii, s tou Lancii jezdil nějaký Ital Pedro.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5652 příspěvků (zobrazeno 2401 až 2450) od 28.03.2009 do 18.07.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> MVM: no jako sorry ale podle těch záběrů z videa to vypadá že s tím absolutně neumí.A snad nekecám ale Merhanz na fcb psal něco o tom že je škoda že není v lepších rukách.
-> Mantrabeach 23.11.16 23:18:31: No nevim jestli idiot je správná volba
. Prý tam byl taky Pan Marku Alen kterej s Lancií ve svý době jezdil .. Jestli na tom videu s Hauglandem v tom autě ovšem sedí - to nevim .. ovšem nic na tom nemění to,že se otočit do hodin znamená být hned idiot 

Kterej idiot tam řídí tu Lancii?
-> Eidy 23.11.16 23:01:13: Ouu, tak to asi nepotěší, když kasle měla být zachována co nejvíc origo. 

-> Tuner#2: Zdrubák se tam byl podívat a prej to Haugland lehce opřel. Zrovna takovej unikátní kousek. 

-> jate-line 23.11.16 21:18:24: Se divím, že mu to Jarka půjčil, přece jen k poruše karoserie jako se to stalo na jourinovo autu je blízko
ale jede s tím pořád parádně...

-> Zeke-ten šestý: polsko no 

-> MVM 04.11.16 19:05:32: To je tak krásný závodění. Ozíci jsou dobře ujetý. 

-> Tuner#2: Já na to natrefil čistě náhodou - ale překvapuje mě že tam jezdí s touhle relativně cennou historickou technikou dodneška a v takový kvalitě a účasti.. A ty tisíce lidí co se přijdou dívat 

-> MVM 04.11.16 19:05:32: Mazec jak v 4:30 škrtne tím kolem
Jo Austrálie, tam je i ta V8 série co jsem dával odkaz před Tvým. Moc pěkné závody.

Jo Austrálie, tam je i ta V8 série co jsem dával odkaz před Tvým. Moc pěkné závody.

-> Tuner#2: WOW... To je aspoň závodění... Obrovský motor a žádné zbytečnosti, jako třeba ABS...
-> Tuner#2: jak sa tam krasne strcil
Tak tomu říkám předjetí na brzdy
Ty V8čky jsou stejně famózní série...
www.facebook.com/Lockk9/. ../761596527314230?hc_ref= NEW...

Ty V8čky jsou stejně famózní série...
www.facebook.com/Lockk9/. ../761596527314230?hc_ref= NEW...
-> Skili: Fakt dobrý.

-> Skili: pěkné 

https://www.youtube.com/w
atch?v=i_hR5u83T-M ....nikdy by mne nenapadlo pořádat drag race s parní lokomotivou....
(první kus videa, obrázek klame)

-> Jarda - zrušená registrace 13.10.16 22:02:52: Benzín je při brodění choulostivější kvůli eletrice a zapalování. Nafťák se šnorchlem přežije bez úhony i když se ti přelejvá voda přes kapotu.
-> Jirik_Tuňák1983:
kazde ma svoje vyhody a ja stejne deaselum nerozumim... staci, ze uz se vrtam i v OHCčkach

-> Jarda - zrušená registrace 11.10.16 12:30:15: Tak, ona jsou ta auta lepčí kuli tomu, že nemají těžký deasel.
Zase ho ale narozdíl od deaselu snáze utopí. 

-> Luky: No, nechutně jsem si narazil loket a kostrč a zbytek víkendu jsem kulhal...

-> Jarda: jo, Gcko se mi taky dycky libilo, potkavam jedno pekny v Lomnici...
-> Bukaj: a pak vyhrál kdo? Něco mi říká, že těch 30 lidi ležících v blátě se za výherce nepovažovalo? 

-> Jarda: To mi připomnělo, jak jsme se před rokem cca ve 30 lidech na louce přetahovali s Nivou...
...bylo to nerozhodně, až pak prdlo lano
...bylo to nerozhodně, až pak prdlo lano

opravdovy offroad dostal na prdel od SUVcka :)
samec projede dost, ale o trochu min nez niva, mluvil jsem o tom uz s par lidma, kteri s obema autama jezdili...
ale pry zas na tom clovek nemusi kazdy tyden neco varit :))) to Gcko jsem vzdycky chtel a je to proste tezky auto, coz je i se trema uzaverkama nevyhoda
samec projede dost, ale o trochu min nez niva, mluvil jsem o tom uz s par lidma, kteri s obema autama jezdili...

-> Milan 136: asi je na čase pustit slunce seno , to je klasika co neomrzí :D
-> Milan 136: taky sem si to ted pustil v pulce sem se dival kolik zbyva a doufal ze uz je konec...
-> Tomaso435: a dost debilně. včera jsem na to koukal
www.stream.cz/autobazar/1
0013111-dedictvi MONTECARLO pokračuje.
-> Syny: Jj bude určitě super
-> havlik: dik za tip, ale stejně jsem to nenašel. Nevadi
-> jerrom: Myslim ze bramburky bohemia?
Zeptám se tady, nepamatujete si na co byla reklama,,kde volala ženská: Kluci domu! Nemůžu to najít a placnul jsem to před synem a chce to vidět