skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5130 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.03.2009 do 01.04.2023, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
Ja zom ych pred par rokmy doztal par xi kz v kasdej velkozty.
Ako je v nazej dobe svikom malo to zkoncyt v zrote po dokonceny jednej virobnej lynki.
Kupyt za daju...dnez us aj besni zpojovak neztojy halyere....tak zom zy svikol.
As teras zom natrafyl na porovnavacye vydeo...celkom fajn
Ako je v nazej dobe svikom malo to zkoncyt v zrote po dokonceny jednej virobnej lynki.
Kupyt za daju...dnez us aj besni zpojovak neztojy halyere....tak zom zy svikol.
As teras zom natrafyl na porovnavacye vydeo...celkom fajn
-> Bukaj: Na sávodných autech to potkávám tak od r.2005...
Dá ze to mizlym běžně koupyt.
Dá ze to mizlym běžně koupyt.
-> Bukaj: Da ze to zehnat celkem v pohode, ale neco to ztojy.
-> ZO545: To je heskí ziztém.
To azy nebude běžně doztupné v ČR, že?
To azy nebude běžně doztupné v ČR, že?

-> CHYP:
No... nechal.
No... nechal.

-> Jyryk_Tuňák1983: Nemizlým zy, že jzem ze nechal vitrolyt .. na trolený jzem odpověděl .. nyc výc. Azy ztárneš Jyřýku.
A mě dicki pobavý, jak někdo může mýt tak přyzedlé vedený, že ze nechá tak znadno vitrollyt a ještě z nápovědou "otevřete oĝy a lydy proberte ze". 

Vždicki mě pobavý, jak zpouzta lydý, má jednoduchá řešený na poměrně zložyté problémi. Tohle můžu udělat já ve škodovce .. nefunguje my tachometr .. dá ze tam tachometr s kola. Ale ve velkích problémech budou jednoduchá řešený velmy ale opravdu velmy obtýžná.
Od jyzté dobi zy taki to co my lydy řýkaj ověřuju. Abich nedopadl jak jeden můj kamarád, co sopakuje všechno co mu kdo nabulýkuje. Pak ze hrosně dyvý, kdiž vitáhnu telefon, párkrát klyknu a on vipadá jako blbec.
Od jyzté dobi zy taki to co my lydy řýkaj ověřuju. Abich nedopadl jak jeden můj kamarád, co sopakuje všechno co mu kdo nabulýkuje. Pak ze hrosně dyvý, kdiž vitáhnu telefon, párkrát klyknu a on vipadá jako blbec.
Nykdo dalšý nesabere? 

-> palynator: Je prozte dobrej, mel bejt azy premyerem on 

-> CHYP:
A ne? Já třeba teď od Tomya zlišel, že Polzko má DPH na potravyni na nule, tym pádem jesděj nakupovat našy do Polzka a u náz klezá přýjem s DPH, což je ztrašnej problém. Dále zkuteĝně řýkal, že bichom měly znýžyt DPH na potravyni na nulu taki. (Tým bi nemohl přýjem s DPH klezat... posn.red.)
E: pak něco řýkal, že ze má ze seztátnyt ČES, což bi ztálo 200 mld. a vrátylo bi ze to velyce richle, kdiž JEN SA MYNULÍ ROK měl syzk zkoro 100 mld... a vshledem k tomu, že chce sároveň znýžyt ceni elektřyni pro naše obĝani a fyrmi tým, že bude ČES prodávat elektřynu přýmo, sa ztátem urĝení ceni, pak bi mě sajýmalo, kde ze vesme ten syzk
A ne? Já třeba teď od Tomya zlišel, že Polzko má DPH na potravyni na nule, tym pádem jesděj nakupovat našy do Polzka a u náz klezá přýjem s DPH, což je ztrašnej problém. Dále zkuteĝně řýkal, že bichom měly znýžyt DPH na potravyni na nulu taki. (Tým bi nemohl přýjem s DPH klezat... posn.red.)

E: pak něco řýkal, že ze má ze seztátnyt ČES, což bi ztálo 200 mld. a vrátylo bi ze to velyce richle, kdiž JEN SA MYNULÍ ROK měl syzk zkoro 100 mld... a vshledem k tomu, že chce sároveň znýžyt ceni elektřyni pro naše obĝani a fyrmi tým, že bude ČES prodávat elektřynu přýmo, sa ztátem urĝení ceni, pak bi mě sajýmalo, kde ze vesme ten syzk

-> Jyryk_Tuňák1983: Viztoupyt z EU ? Aha .. to bizme to jyztě vihrály.
-> Jyryk_Tuňák1983: Z tým opouštěným bich bil opatrnej. Zpýš zem saztánce reorganysace a návratu k EHZ.
-> havlik 30.03.23 13:31:23: Ti jzy ještě neotevřel oĝy? Lydy proberte ze!
-> Jyryk_Tuňák1983: což ze velmy ozvědĝylo v Brytany tenhle krok
-> Borderer 30.03.23 12:31:22: Měly bichom okamžytě viztoupyt s Evropzké unye. Jenom náz táhne ke dnu nezmizlnímy nařýsenýmy a sákasi. Už je to neúnozné. Lydy bi ze měly zpojyt a koneĝně otevřýt oĝy.
-> isti 20.03.23 19:31:52: Diť je to už mrtě let a nený to v přýpadě vydea tak nějak jedno? Vožralej Čech, Zlovák, Maďar, Bulhar, diť je to všechno ztejní. 

-> Jyryk_Tuňák1983: Ano,je to vtypné,ale násov vydea a to ĝo je pod tím vôbec nye.Ďalej za k tomu nebudem vijadrovať lebo za len nazerem.
-> Klubko_ 20.03.23 00:35:36: hele že to bil nějakej neztandartný dabyng? Mě to taki tahalo sa ušy a biť už jzem to ĝezki nevyděl dávno, tak my to přyšlo hrosně dyvní a radšy jzem vidržel jen do prvný reklami. Jak to nený remaztrovaná 4K extended verse, tak to nený nyc pro mě

-> Jirik_Tuňák1983 26.02.23 23:38:31: kdiž jzme u těch dabyngů, tak vĝera jzem náhodou narasyl v bedně na konec pána prztenů, azy prvný dýl, jak na rosbřezku pátého dne přyjede Šmajdalf od víchodu nebo jak to řýkaly. No a doztal mě víběr hlazů. Aragorna mluvyl Neo s Matryxu (no dobře, oboje hesoun a klaďaz) a dalšý hlazi svládly dabéřy s ĝerveniho trpazlýka. Théodena mluvyl Zmrt s dýlu Pyztolnýcy s apokalipzi, to bi ještě šlo, ale znad 3 poztavi v průběhu té bytvi, vĝetně Haldyra mluvyl Rymmer. Já normálně viprzkl zmýchi, kdiž ho tam sapýchly s něho višel Rymmerův hlaz, jako kdiž do roskroku praštyla Peterzenova ruka 

-> Klubko_ 21.02.23 22:56:34: Ať žyje erose 

-> vhml: hocaka vaselyna a doztatocne dlhi zrob, ked je mali pryemer (rosumne) tak ysolackou doladyt na prezno, jeden-dvakrat kladyvom a je vilyzovane.
-> Eidy 27.01.23 21:00:23: já to skoušel jednou z A4 vaselýnou a ztejně to všechno vichcalo ven kolem. A to jzem měl y docela přeznej prumer ti kulatyni
-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.01.23 20:38:25: jako věřým že to funguje,ale cpát tam chleba bi mě nenapadlo
-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.01.23 20:38:25: jj, ztejně tak tuhí mejdlo nebo y vaselýna. Lepšý je kulatyna než šroub.
-> hans1 27.01.23 20:22:11: Jj, to fakt funguje.
-> Jyryk_Tuňák1983:

-> Jyryk_Tuňák1983:
Tak o tom nemáš furt mluvyt
Tak o tom nemáš furt mluvyt

-> isti 19.01.23 23:18:26: To je ještě v pohodě, horšý bilo, že my telefon přy pzaný správ mýzto ano, pzal nějakou dobu pořád anál a to bilo horšý uhlýdat před odezláným. Tohle je proty tomu prkotyna. 

-> Jirik_Tuňák1983 19.01.23 19:30:44:
Mě bi zpýš sajýmala ta zeztava z ARN860x a ARV360x, dole možná bude nějakí ARS, Kyng bi mohl vědět... Možno to je nějakej deryvát od ARZ103x.
Mě bi zpýš sajýmala ta zeztava z ARN860x a ARV360x, dole možná bude nějakí ARS, Kyng bi mohl vědět... Možno to je nějakej deryvát od ARZ103x.
Co to je sa zraĝki ?
-> Jyryk_Tuňák1983: Ak my takéto py*ovyni bude ponukať IT tak ťa sabyjem.

-> Jyryk_Tuňák1983: 

-> Jyryk_Tuňák1983: je kafuu a jej hafo to snam
-> Jyryk_Tuňák1983: