-> Klubko_: Neznám přesně pravidla, ale počítám, že tam bude něco jako "nesmí si zkrátit trať, aby dosáhl předjetí soupeře" On si to tu Alex zkrátil až po předjetí, čili asi lze. Ale úplně čistý to asi taky nebylo.
-> Tuner#2: jo JPN je extrem :) ale i tak, kola zarvany v podbezich, uzky gumy natazeny na sirokejch rafcich tak, ze je mezi patkou gumy a limcem mezera apod. stejne nikdy nepochopim :)
-> Luky 01.04.14 15:29:01: Tak ony ty kola kultovní jsou co si budem nalhávat. Na druhou stranu je tam fůra jiných, zakázkových a mnohem dražších kol a to zda je někdo vyfouklej a někdo na staticu je asi jedno. Tyhle auta na závody nejsou.
-> Pavel P@nkáč 25.03.14 09:45:08: Možná o trochu ano, ale ono hodně udělá i to samotné video. Když budeš točit top kousky u nás, tak uděláš taky pěkný video ze srazů.
A tohle sice vyšlo před týdnem, ale nikdo to sem nedal, tak činím tak já. Chris dělá fantastický videa a tohle je dalším důkazem. Ten konec videa a ježdění na okruhu nemá chybu.
-> Syny: Jak už jsem psal několikrát... Věci, co udělal Trpišovský a Lacina neschvaluju, ale vzhledem k tomu, jak často jezdím po českých dálnicích, tak dokážu pochopit, že se člověk dostal do stavu mysli, ve kterém to udělal...
Jinak já normálně dvakrát bliknu a automaticky jedu pravým, ani nesundávám nohu z plynu...