-> tunerlada: Nebudu Ti to kritizovat, máš v tom moře práce a stříhat video je vždy tak nějak nevděčné.(E: mi tak došlo, že Ti to stejně kritizuju, ale ber to jako pokus posunout to o kus dál, aby video bylo zajímavé pro širší veřejnost...)
Pro účastníky asi hodnotný vzpomínkový video, pro mě jako nezúčastněnýho je to nuda. Začátek vypadá slibně, dynamicky v americkym stylu :))), ale pak to přijde, efektní prolínačky, střihy trochu odnikud nikam, prostřihy na fotky v jinym formátu...
Trochu bych se i zamyslel nad soundtrackem, působí to poněkud rozpolceně, když to začíná trysko songem a na to navazuje kvílející Jožo Přiráž.
Je problém, že i když má člověk kvanta materiálu použitelná je sotva desetina a ani to ne...
Zkusil bych to znovu, zkrátil na dvě až tři minuty, aby nebyl prostor pro nudu a bude to gut. Ale jestli jde o video jen pro pár aktérů tak budiž;).
Tady je video od známého, které stříhal jako ochutnávku na připravované DVD z Běšin, na které nedošlo a i po těch skoro 6letech se mi to video líbí, má správnej náboj, je dobře zvolena hudba a v kostce mi řekne o čem sraz byl.
www.skodateam.cz/Sprava_s
ouboru?&tbl=t...