Sakra tam by mě nestačili dvě 8GB karty a baterky... Já se tam stejně jednou pojedu podívat, to je neskutečný, ta atmosféra z toho čiší i z videa a ty káry - to se s naší scénou nedá srovnat v nejmenším...
Wörthersee 2011 Der See ruft.. Trailer No.4 thcinocb Video 1.Juni 2011
-> David29 31.05.11 19:26:01: Nechápu, že má někdo soudnost do takovýhle soutěže vůbec jít. Kór v jejím případě, kdy tajila tolik věcí. Snad nečekala, že by to z ní nedostali...
-> m8rinek 24.05.11 18:11:52: Než se tady rozpoutá debata - vyjímečně s Tebou souhlasím a toto konání rozhodně neschvaluju, na druhou stranu fakt smekám jakou dokážou ject pilu na hranici únosnosti gum a ještě celkem bezpečně. Těch videí je mraky asi tak jezdí dost často v noci.
-> Tuner#2: Navíc ale musíš uznat, že i ostatní řidiči okolo se chovají předvídavě, nikdo nikam nekličkuje, zůstávají ve svých pruzích, nikdo netroubí, nebliká, nedělá naschvály, prostě je nechá projet a očividně ani nejsou nijak rozhození, že je právě někdo předjel 4x tak rychle, než jedou oni sami.
-> Jumbo 24.05.11 17:58:01: NJ holt je to jiná liga než naši "mistři" v Nissanech GT-R Vím černý humor, ale právě proto jsem to video vytáhnul, je fakt, že svoje auta ovládají parádně...
-> Tuner#2: Smekám před nima, navíc jde vidět, že jsou i "ohleduplní", podle všeho neletěli nikam v protisměru, kam není vidět a když se nedalo předjet "bezpečně", tak šli na brzdy. Očividně mají i mozek v hlavě...