m8rinek 27.02.11 22:12:48 napsal:
→ David29: ten motorkář co jede před tebou a nejede podle předpisů je za 2s pryč a za 5s už ho ani nevidíš, nestihl bych si myslet nic...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Videa na youtube
prohledat
5608 příspěvků (zobrazeno 4851 až 4900) od 28.03.2009 do 07.02.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
22:20:09
27.02.2011
27.02.2011
David29
22:17:45
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Fén: nevim, mě nepřijde, že by to na silnicích vypadalo jako v Mad Maxoj, ale možná jsem málo vnímavej, nebo bydlim v jinym světě ;).
22:16:40
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> David29: já nevim na co reaguješ, takže jsme v koncích :))).
22:16:38
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: Neberu to podle toho co ukazují v TV, protože TV ani nemám, ale podle toho co potkávám na silnicích a též co se děje na druhé straně kopce, kde bydlím.
22:14:54
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> m8rinek: Tak v tom případě nechápu, o co ti de...
22:14:16
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> David29: nevim na co narážíš, ale nad tim se nepozastavuju, když už chtěj předvíst ,,chase scene,, tak asi nepojedou 50kmph.
22:12:48
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> David29: ten motorkář co jede před tebou a nejede podle předpisů je za 2s pryč a za 5s už ho ani nevidíš, nestihl bych si myslet nic....
-> Fén: myslim, že tohle je jen pohled z jedný strany barikády. Já stojim někde nad hranicí. To, že jsou hovada se ví, hovada jsou i v autě, jenže TV hovna přes léto exemplárně popravuje jednoho motorkáře za druhym tak jsou hovada všichni (žerou malý děti a tak) .
-> Fén: myslim, že tohle je jen pohled z jedný strany barikády. Já stojim někde nad hranicí. To, že jsou hovada se ví, hovada jsou i v autě, jenže TV hovna přes léto exemplárně popravuje jednoho motorkáře za druhym tak jsou hovada všichni (žerou malý děti a tak) .
22:08:29
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> m8rinek: Chápu dobře, že se pozstavuješ nad tím, že oni jeli taky proti předpisům?
22:07:13
27.02.2011
27.02.2011
David29
Ty vole, další a asi 700m od mýho baráku... Kde to kurva bydlim?
http://www.youtube.com/wa tch?v=cJOTBC86lGo&feat ure=related
http://www.youtube.com/wa tch?v=cJOTBC86lGo&feat ure=related
22:07:06
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> David29: nj samozvaní strážci zákona jsou nejlepší. Jak bys takovou situaci tak rychle vyhodnotil? Co kdyby šlo o rychlou jízdu, PČR by rozblikala, rozsvítila a borec než by se došůroval ke krajnici, tak bys ho sundal? aneb víš kolik při rychlosti 50kmph ujedeš metrů za sekundu? A kolik asi ujede ten kdo tu hranici znatelně překračuje? Na vyhodnocování máš čas, až když tu rychlost překračuješ uplně stejně...
22:05:44
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: A motorkáři by si mohli zase uvědomit, že na silnicích nejsou jenom oni.
P.S: Ještě jsem nezažil kontrolu, při které bych musel předkládat lékarničku.
P.S: Ještě jsem nezažil kontrolu, při které bych musel předkládat lékarničku.
22:05:30
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> m8rinek: Ono lékárničky řeší především dopravka, která dostane pokyn shora - ano, to rozhodně mínění o policii nezvýší, to máš pravdu.
Ale že police si zkontroluje rychle jedoucí vůz (či motorku), na tom nevidím nic špatného a je to správné.
Představ si, že jsi normální člověk, co jede v autě. Motorkář před tebou nejede dle předpisů, a za tebou jedou policajti, kteří se toho absolutně nevšímaj. Co by sis myslel?
Ale že police si zkontroluje rychle jedoucí vůz (či motorku), na tom nevidím nic špatného a je to správné.
Představ si, že jsi normální člověk, co jede v autě. Motorkář před tebou nejede dle předpisů, a za tebou jedou policajti, kteří se toho absolutně nevšímaj. Co by sis myslel?
22:03:55
27.02.2011
27.02.2011
Matthes, záškodník z TechWebu
22:02:13
27.02.2011
27.02.2011
David29
Já bych byl prachnormální svině... Někdo se na mě lepit, a vidět že mu sou v závěsu policajti, s radostí bych mu to zadup
21:59:42
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Fén: motorkáři ne, vůbec, jen kdyby na tý motorce neseděl Franta Vomáčka, ale někdo kdo to ovládá, tak při první rovný je v trapu (mohla hrát roli řada faktorů jako studený gumy, tma atp) a hrdinský čin by byl zbytečný ,,jako obvykle,,.
-> David29: supr, takže radší budou bezhlavě pálit po všem co se hýbe, zvýšit mínění o policii můžou třeba tim, že přestanou kontrolovat lékárničky a začnou vykazovat výsledky, ne jen činnost. Motorkáři pokud budou chtít, budou ujíždět stejně.
-> David29: supr, takže radší budou bezhlavě pálit po všem co se hýbe, zvýšit mínění o policii můžou třeba tim, že přestanou kontrolovat lékárničky a začnou vykazovat výsledky, ne jen činnost. Motorkáři pokud budou chtít, budou ujíždět stejně.
21:59:16
27.02.2011
27.02.2011
David29
Tyjo, jak na to koukám, tak kolem mýho bydliště je docela rušno
(všechny tři poslední videa)
http://www.youtube.com/wa tch?v=ngyRxKE4MU4&feat ure=related
(všechny tři poslední videa)
http://www.youtube.com/wa tch?v=ngyRxKE4MU4&feat ure=related
21:56:35
27.02.2011
27.02.2011
David29
21:55:06
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> m8rinek: Něco začít a vysrat se na to - to vážně zvýší mínění o policii
A jen by to ukázalo motorkářům, že z vesela můžou ujíždět - pač hned jak zmizí, tak se na to policajti vykašlou...
A jen by to ukázalo motorkářům, že z vesela můžou ujíždět - pač hned jak zmizí, tak se na to policajti vykašlou...
21:54:12
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: Takže motorkáři jsou hájení?
21:52:07
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> David29: vyhodnotit danou situaci a než zcela zbytečně riskovat jít na to kafe... Tady šlo jen o ego a o to neprohrát, samozřejmě kdyby to do něčeho práskli byl by na pranýři motorkář, ale...
21:49:58
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> m8rinek: To mi prosim rozveď. Jak by měla pokračovat?
Fando, on nezastavil... serem na něj, jedem do káefa
Fando, on nezastavil... serem na něj, jedem do káefa
21:47:49
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Fén: určitě může, proto si taky myslim, že motorka má dvě kola, proto aby se po nich jezdilo ;).
-> David29: to není můj přístup, já dosud vždy zastavil. Jde o pokračování celý situace.
-> David29: to není můj přístup, já dosud vždy zastavil. Jde o pokračování celý situace.
21:39:18
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> m8rinek: Tohle je celej problém - a i tvůj přístup - české společnosti. Dokavaď nebudou mít policajti respekt, budou se vůči nim dít zvěrstva.
Jednou příslušník vyzve řidiče k zastavení, tak to tak kurva je a basta. To, jestli ho chce zastavit proto aby ho zmrdal, jen tak z nudy nebo pro podezření z trestnýho činu, do toho nikomu nic neni.
Jednou se rozsvítí STOPka, zastavim a šmitec. Otázky typu "proč" nejsou na místě
Jednou příslušník vyzve řidiče k zastavení, tak to tak kurva je a basta. To, jestli ho chce zastavit proto aby ho zmrdal, jen tak z nudy nebo pro podezření z trestnýho činu, do toho nikomu nic neni.
Jednou se rozsvítí STOPka, zastavim a šmitec. Otázky typu "proč" nejsou na místě
21:38:51
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: Myslel jsem to tak, že jestli by si projíždějící posádce s bílou čepicí, chvíli po té co ti někdo ukradnul motorku sdělil, že nechceš aby se za ním rozjeli, protože by mohli ohrozit třetí osoby.
A jízdou po zadním kole nemůže dojít k poškození věcí třetí osoby nebo přímo třetí osoby?
A jízdou po zadním kole nemůže dojít k poškození věcí třetí osoby nebo přímo třetí osoby?
21:23:13
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Syny: stavět motorku na zadní... ty jsi nikdy rukáv v autě nezatáhl? :))) Střelbu do vzduchu chápu, ale střelbu po čemkoli z jedoucího auta mimo poušť bych skoro i trestal, krom poškození majetku třetí osoby, taky může přijít poškození třetí osoby...
E: jinak o dotýkání motorkářů, mě se nedotkli a stejně jako Ty doufám, že ho pomočili, rituálně zprznili do zadku a za vítězoslavného pištění sirén odjeli... :))
-> Fén: to jsem nepochopil :(.
E: možná mi to docvaklo, pokud jde o tu krádež, šel bych to nahlásit, ale aby ho pronásledovala? Kdyby se tak stalo tak se mi vrátí bedna trsátek a velkej kus materiálu na ešusy, takže tak. Ze zkušenosti, co bylo odcizeno za firemní vozidlo to bylo nahrazeno, ale tak, že se došlo do krámu pro nový, PČR nic nenašla...
-> David29: já myslim, že video začlo jen kvuli buzeraci, pusť si začátek, kde PíČR říká něco o tom , že ,,to tam stavěl na zadní, tak možná si bude chtít hrát, vole,,. Jít o podezření ze závažný trestný činnosti, dobře, ale tady šlo o dokázání toho, že tady jsem šerif já.
Celá situace je samozřejmě zbytečná, mohl zastavit, nechat se omrdat, zaplatit pokutičku a opět odjet po zadním, nebo taky nezastavit a PíČR to při tý myšce a následnym šmejru mohli plesknout bůh ví kam a nebo bůh ví do koho...
E: jinak o dotýkání motorkářů, mě se nedotkli a stejně jako Ty doufám, že ho pomočili, rituálně zprznili do zadku a za vítězoslavného pištění sirén odjeli... :))
-> Fén: to jsem nepochopil :(.
E: možná mi to docvaklo, pokud jde o tu krádež, šel bych to nahlásit, ale aby ho pronásledovala? Kdyby se tak stalo tak se mi vrátí bedna trsátek a velkej kus materiálu na ešusy, takže tak. Ze zkušenosti, co bylo odcizeno za firemní vozidlo to bylo nahrazeno, ale tak, že se došlo do krámu pro nový, PČR nic nenašla...
-> David29: já myslim, že video začlo jen kvuli buzeraci, pusť si začátek, kde PíČR říká něco o tom , že ,,to tam stavěl na zadní, tak možná si bude chtít hrát, vole,,. Jít o podezření ze závažný trestný činnosti, dobře, ale tady šlo o dokázání toho, že tady jsem šerif já.
Celá situace je samozřejmě zbytečná, mohl zastavit, nechat se omrdat, zaplatit pokutičku a opět odjet po zadním, nebo taky nezastavit a PíČR to při tý myšce a následnym šmejru mohli plesknout bůh ví kam a nebo bůh ví do koho...
20:47:13
27.02.2011
27.02.2011
gim
-> David29: ještě k tomu taxikáři z videa. Znám ho od vidění a z vyprávění více lidí. Je to solidní magor. Často stojí u staromáku, akorát že tam nemá povolení parkovat. Když za nim policajti přijdou tak je napadá. Měl průšvih kvůli nataženýmu jízdnýmu 1km za 100,- a u staromáku je fairplace. On si jako protest, přidělal na masku ostnatej drát, jak je přechod od staromáku do kaprovky. Tak najížděl na lidi i na policajty. Je to prostě magor, kterej nemá za volantem co dělat. Nevim, že ho vůbec nechaj jezdit, ale kdo ví jestli ma ješte papíry.
20:17:57
27.02.2011
27.02.2011
David29
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak tomu řikám dobrá práce
-> Syny: Věř mi, že po hubě určitě dostal - takže klidně k policajtům můžeš
-> m8rinek: Nevidim problém. Bůh ví, co v tom bylo - kradená motorka, chlast, drogy, hledaná osoba, možná jen jeho blbost. Jak již padlo - mohl normálně zastavit.
A tohle video je přímo ukázkový, jak vznikají fámy, že policajti jedou jak prasata. Kvůli neprozrazení, že jsou mu stále v patách, měli vypnutý majáky, ale stále jeli výjezdově...
-> Syny: Věř mi, že po hubě určitě dostal - takže klidně k policajtům můžeš
-> m8rinek: Nevidim problém. Bůh ví, co v tom bylo - kradená motorka, chlast, drogy, hledaná osoba, možná jen jeho blbost. Jak již padlo - mohl normálně zastavit.
A tohle video je přímo ukázkový, jak vznikají fámy, že policajti jedou jak prasata. Kvůli neprozrazení, že jsou mu stále v patách, měli vypnutý majáky, ale stále jeli výjezdově...
14:47:23
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: A po policii budeš taky chtít aby ho nepronásledovala?
12:36:26
27.02.2011
27.02.2011
Syny
-> m8rinek: Och, nekdo se dotkl motorkaru co? Pro ty ale plati pravidle stejny jako pro auta vis ;) To neni tak, ze kdyz vlastne "jenom" stavi motorku na zadni a po meste jede 150, tak to vlastne neni nic a nikoho neohrouzuje Co bys mi sveril ty je mi celkem jedno :) Nastesti o tom rozhodujou jini a ne ty. Po ujizdejicim aute policajti strili taky, kdyz ho nemuzou zastavit - inu jak myslis, ze tenkrat zastavili tu slavnou modrou skodovku ve kterej ujizdel 17ti letej s brachou? Taky az kdyz zacali strielt do vzduchu a byli ready zacit strilet i na auto... Takze na auta se smi a na motorky ne? To teda nevim proc... Nikdo ho nenitil ujizdet stejne jako to nenuti nikdo nikoho v aute. Je to volba kazdyho a musi teda byt pripravenej, ze kdyz si takovou hru zacne, tak policajti si vetsinou nereknou "hmm, tak na nej serem, vypnou majaky a pojedou si dal svou trasu"
A mezi nama, co si nekteri motorkari mysli a dovolujou (a prave spolihaj na to, ze si muzou delat co chtej a nikdo na ne nemuze), tak me vubec nevadi, ze si svoje pocty samy redukujou a mohli by klide ve vecim mnozstvi :) Samozrejme jsou i slusny, ale o tech tady ted rec neni... To samy plati pro debily v autech...
A mezi nama, co si nekteri motorkari mysli a dovolujou (a prave spolihaj na to, ze si muzou delat co chtej a nikdo na ne nemuze), tak me vubec nevadi, ze si svoje pocty samy redukujou a mohli by klide ve vecim mnozstvi :) Samozrejme jsou i slusny, ale o tech tady ted rec neni... To samy plati pro debily v autech...
11:43:56
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
btw proč neujel? Volil fakt hloupou trasu (pořád rovně) a nechal se dojet. Druhak v noci se na motorce opravdu dobře spěchá, světlo není nic moc asi svůj únik nepojal dost sebevražednym způsobem.
A ještě jedna mimo, zdejší dopravák (jméno mi vypadlo), měl kdysi stíhací Lagunu, na který právě motorkáře naháněl. Dopadlo to tak, že rozmlátil Lagunu a snad i někoho smetl, z bosse se stal pěšák a závěrem tu je vnitřní předpis o tom, že motorkáři se nehoní :). Sice to nepotírá ,,zlo,, ale aspoň se nenadělá tolik škody.
A ještě jedna mimo, zdejší dopravák (jméno mi vypadlo), měl kdysi stíhací Lagunu, na který právě motorkáře naháněl. Dopadlo to tak, že rozmlátil Lagunu a snad i někoho smetl, z bosse se stal pěšák a závěrem tu je vnitřní předpis o tom, že motorkáři se nehoní :). Sice to nepotírá ,,zlo,, ale aspoň se nenadělá tolik škody.
11:39:17
27.02.2011
27.02.2011
Pavel P..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: koukám že to bylo tady u nás... od Želivskýho po Černoskostelecký směr Říčany.
11:38:05
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Fén: určitě bych ji soukromě nenaháněl favoritem:))). Někde na netu je video jak borec pozná svou kradenou mašinu a řidiče z ní sundá nákupním košíkem. To je hezké :).
-> Syny: šťouchnout do něj dobře, ve chvíli kdy sletí, oni ho přejedou, tak končí sranda. Střílení už vůbec, z auta umí střílet jen Simír a polovina strážníku by mělo mít bouchačku jen z gumy. Stejně tak Tobě při snech o průkazu bych Ti svěřil tak kuličkovku. pořád někoho sundávat.... Není to tak dávno, co nějakej hrdina pálil za ujíždějícím autě a sundal matku od dětí...
-> iDawe: s timhle souhlasim, v nízký rychlosti ho zpacifikovat (a že jich tam bylo, odbočování atp), ale tahle varianta tu nepadla. Někdo by tu celý město vystřílel a pak ještě .... pokračování příště :).
-> Syny: šťouchnout do něj dobře, ve chvíli kdy sletí, oni ho přejedou, tak končí sranda. Střílení už vůbec, z auta umí střílet jen Simír a polovina strážníku by mělo mít bouchačku jen z gumy. Stejně tak Tobě při snech o průkazu bych Ti svěřil tak kuličkovku. pořád někoho sundávat.... Není to tak dávno, co nějakej hrdina pálil za ujíždějícím autě a sundal matku od dětí...
-> iDawe: s timhle souhlasim, v nízký rychlosti ho zpacifikovat (a že jich tam bylo, odbočování atp), ale tahle varianta tu nepadla. Někdo by tu celý město vystřílel a pak ještě .... pokračování příště :).
09:05:43
27.02.2011
27.02.2011
iDawe
-> m8rinek: máš docela špatnej názor, osobně bych do něj tuknul už na první křižovatce.. má debil zastavit..
01:20:15
27.02.2011
27.02.2011
Syny
-> m8rinek: F ameeerice by mu autem najeli do ty motorky nebo by ho z ni z okynka sestrelili a nikoho by ani nenapadlo, ze je na tom neco divnyho. To jen tady ho honi pres pul mesta a kdyz ho konecne dozenou a muzou ho sejmout aspon autem, tak za nim pribrzdi a cekaj co jako bude dal...
Ja myslim, ze kdyby vypalili par ran do vzduchu a on ujizdel dal, tak ho mohli v klidu sejmout... Po autech co ujizdi taky strili, kdez nechtej zastavit. Motorkari maj holt privilegia tady :) Mel frajer velkou kliku, ze to za nim vydrzeli takovou dobu bez jakychkoliv manevru pokousejici se ho zastavit a ze jsme v CR. Mel si nekde rozbit cumak sam o sloupek nebo strom... Dobre mu tak a doufam, ze mel aspon poradnej pruser...
Ja myslim ze je uplne jedno jestli to byl motorkar nebo ne... Kdybys nekde picoval s autem, oni te kvuli tomu chteli zastavit a tys zacal ujizdet, tak by za tebou jeli stejne jako za tim motorkarem. Nevim co je na tom divnyho. Mohl zastavit a poresit to s nima, ale evidetntne i pres to ze mel za sebou policejni auto a mohl se klidnit nez flojdi nekam odboci, provokoval a spolihal na to, ze kdyby neco, tak jim ujede... Dobre na nej :)
Ja myslim, ze kdyby vypalili par ran do vzduchu a on ujizdel dal, tak ho mohli v klidu sejmout... Po autech co ujizdi taky strili, kdez nechtej zastavit. Motorkari maj holt privilegia tady :) Mel frajer velkou kliku, ze to za nim vydrzeli takovou dobu bez jakychkoliv manevru pokousejici se ho zastavit a ze jsme v CR. Mel si nekde rozbit cumak sam o sloupek nebo strom... Dobre mu tak a doufam, ze mel aspon poradnej pruser...
Ja myslim ze je uplne jedno jestli to byl motorkar nebo ne... Kdybys nekde picoval s autem, oni te kvuli tomu chteli zastavit a tys zacal ujizdet, tak by za tebou jeli stejne jako za tim motorkarem. Nevim co je na tom divnyho. Mohl zastavit a poresit to s nima, ale evidetntne i pres to ze mel za sebou policejni auto a mohl se klidnit nez flojdi nekam odboci, provokoval a spolihal na to, ze kdyby neco, tak jim ujede... Dobre na nej :)
01:16:12
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: Kdyby ti někdo ukradl motorku, tak by si taky říkal, že kvůli jedné motorce nemá smysl ohrozit ostatní?
01:00:14
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Nwkt: o tom žádná, ale divim se, že hrdinové po něm nezačli pálit rotačním kulometem...
00:59:05
27.02.2011
27.02.2011
Nwkt
-> m8rinek: Mohl zastavit, měl by to za domluvu nebo nějakou malou pokutu. Takhle z toho má akorát kravskej průser
00:56:28
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Fén: nenutil, taky mu to moc nešlo. Ale zbytečně slavná jednotka tu vymáchala jednoho hříšníka za mnohem větší cenu, než získala potrestáním onoho ,,zloducha,,.
00:49:24
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> m8rinek: Ho někdo nutil ujíždět?
00:47:13
27.02.2011
27.02.2011
m8rinek
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pěkná masírka policejního ega, kdy kvuli jízdě po zadním kole zorganizují velkou honičku v GTA stylu, kolik asi ohrozil lidí motorkář a kolik PČR?
00:36:26
27.02.2011
27.02.2011
castrol
-> Tomaso435: pirat ciest
00:33:16
27.02.2011
27.02.2011
Fén
-> Tomaso435: U motorkářů očekávat logické uvažování?
00:28:58
27.02.2011
27.02.2011
Tomaso435
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tyjo,vostře chytil šmejra....
a tomu na motorce se divim že to někde nechcípnul a nezajel do příkopa. to já když jednou, tak sem to zhasnul po tmě dojel ještě kousek kamsi , chcípnul a počkal až přejedou
a tomu na motorce se divim že to někde nechcípnul a nezajel do příkopa. to já když jednou, tak sem to zhasnul po tmě dojel ještě kousek kamsi , chcípnul a počkal až přejedou
23:53:00
26.02.2011
26.02.2011
Syny
-> Matthes, záškodník z TechWebu 26.02.11 22:33:20: Tak to je husty videjko Ja bych nemoch bejt policajt, protoze jak ho pak zastavi, tak bych vystoupil a normane bych mu tam rozbil drzku :) Kazdopadne meli docela na male v tej 3ti minute jak tam udelal tu mysku mezi autama Ale sefik musel mit motorku nakou slabou teda...
Ja bych to stejne asi nevydrzel a najel bych mu pri prilezitosti na to zadni kolo, aby se vymaz... Moc se s nima serou se sracema...
Ale jako klobouk dolu teda, pekna policejni barierka a docela sou to frajeri, ja bych si asi cvrnknul v tej chvili kdy dostal toho smyka mezi tema autama :)
Ja bych to stejne asi nevydrzel a najel bych mu pri prilezitosti na to zadni kolo, aby se vymaz... Moc se s nima serou se sracema...
Ale jako klobouk dolu teda, pekna policejni barierka a docela sou to frajeri, ja bych si asi cvrnknul v tej chvili kdy dostal toho smyka mezi tema autama :)
22:42:33
26.02.2011
26.02.2011
Jindas
Matthes, záškodník z TechWebu 26.02.11 22:33:20 napsal:
http://youtube.com/v/KAxD 3BASYy0
Honicka, tam policista chytil peknyho smira okolo 3. minuty ale povedlo se mu
ho zvladnout.
A taky si všimněte co ke konci videa hraje za písničku(v policejní káře)
Status quo
http://youtube.com/v/KAxD 3BASYy0
Honicka, tam policista chytil peknyho smira okolo 3. minuty ale povedlo se mu
ho zvladnout.
A taky si všimněte co ke konci videa hraje za písničku(v policejní káře)
Status quo
22:33:20
26.02.2011
26.02.2011
http://www.youtube.com/wa
tch?v=KAxD3BASYy0&feat
ure=related
Honicka, tam policista chytil peknyho smira okolo 3. minuty ale povedlo se mu ho zvladnout.
Honicka, tam policista chytil peknyho smira okolo 3. minuty ale povedlo se mu ho zvladnout.
21:51:03
26.02.2011
26.02.2011
David29
-> darklord: A ten je dobrej Napřed ten ironickej, a pak jak se mu udělalo blbě, pač ho pruděj
21:47:22
26.02.2011
26.02.2011
darklord
21:47:14
26.02.2011
26.02.2011
To je prdel, mas toho vic? Ted pisu BP tak se mi nechce hledat Ale prej ze mu to znici dvere, to sou z cukru ze jim vadi snih?
21:41:37
26.02.2011
26.02.2011
David29
Když jsem u těch idiotů taxikářskejch...
www.stream.cz/video/42815 2-taxi-vs-mestska-policie- pokracovani
www.stream.cz/video/42815 2-taxi-vs-mestska-policie- pokracovani