-> Enggik: tieto tandemy jazdili chlapi na firme bezne s priemerom 34l, 420koni, euro3 .. boli to tiez najstarsie auta na firme, tusim to bola 2002ka tento konkretny
Btw. do olomóca su sice asi len dva, ale do Kosic je ich este dost :D Bumbalka, Makov - Pancava, atd atd. To bola fura za vsecky prachy vtedy :/
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> afro100: 31l/100km je můj běžnej průměr
Z HK do OL dost kopců??? Vždyť jsou tam tak dva o kterých se dá mluvit jako o kopcích
A ty nejhorší sjíždíš dolů
afro100 .... Hajil som cest
firmy, nebude ma predbiehat nejake CS cargo pravym pruhom :D

firmy, nebude ma predbiehat nejake CS cargo pravym pruhom :D

tak 25t je vaha a z hradca kralove na olomóc dost kopcov ... sice cez ponozku ale v madarsku uz to slo aj za 31 :P som vyhrabal wobrázky dake
-> Enggik: ne, to bolo s kolegovym tahacom :D Hajil som cest firmy, nebude ma predbiehat nejake CS cargo pravym pruhom :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> Enggik: A rozsypaný kolečka z převodovek na silnici za ním. 

-> afro100: To jsou ty tvoje sprinty z křižovatek

-> Enggik: tvl stejne, som s tandemom jazdil za 36 

O jednu až dvě deci dolů by to asi ještě šlo, ale to je tak maximum. I tak, zatím nejnižší průměrka, jaká se mi zatím podařila 

Tak jak jsem slíbil plním...i když zatím jen čelní pohled

I ve východních čechách je dobré chytat domací bulharskou TV. :-)
-> myschaak AZNP K.Hora: To jsem mě samozřejmě namysli. 

-> Michal N 283: právě že brzdila jak o život.Položil si nohu na pedál a už šlajfovala :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : předek mu jde,ale uzávěrka předku mu nejde..to jsou dvě různý věci
-> David29: no je skoro po sezoně no
-> David29: no je skoro po sezoně no

-> Jožynek : Se až divím, že se to na tý točnici udrželo.
-> Rapid135 - doktor 25.11.12 19:32:15: 9540 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 25.11.12 22:23:08:
Jo taky jsem slyšel že žádná sláva. Asi pro to se o firmě Hanzalík mluví spíš jako o letecké firmě, než autodopravě

Pán zabudol zatiahnuť ručnú brzdu alebo si len chcel umyť podvozok...
www.mojevideo.sk/video/.. ./co_to_trci_z_toho_trajek tu.html

www.mojevideo.sk/video/.. ./co_to_trci_z_toho_trajek tu.html
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : :-D heh Hanzalik, proc tam furt hledaj lidi? Protoze jim prej zdrhaj, co jsem slysel.
-> David29: A ty bys chtěl na sklopku? :)
A co Hanzalík a podobně? Vždyť maj furt na autech, že hledaj řidiče.
A co Hanzalík a podobně? Vždyť maj furt na autech, že hledaj řidiče.
-> myschaak AZNP K.Hora: Ted na zimu stejně řidiče sklopky moc nehledaj-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Od 2.10
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Od 2.10
-> David29 25.11.12 17:01:09: Tak podle názvu videa jsem si říkal, že to bude MartinBlovice. Pěkně mu málem zkrátil kabinu.
A jak dlouho nejezdíš?
-> myschaak AZNP K.Hora: Však mu to tam i říkají, že mu nejde předek a on pořád že to tam má... Problém tam má i s uzávěrkou na zadku řekl bych, minimálně jak ho tam tlačí, každá strana zabírá jinak.
A jak dlouho nejezdíš?
-> myschaak AZNP K.Hora: Však mu to tam i říkají, že mu nejde předek a on pořád že to tam má... Problém tam má i s uzávěrkou na zadku řekl bych, minimálně jak ho tam tlačí, každá strana zabírá jinak.
-> David29: chce to hledat no....ne všude to ja hrozný
-> myschaak AZNP K.Hora: To by mě bavilo... ale tam se s řidičema hlavně vyjebává... Pracovní doba, přetíženost, plat na hovno
-> David29: ty jo,to čumim....jdi jezdit někam na sklopku a máš klid
-> myschaak AZNP K.Hora: Po průseru s prachama jsem byl "odejit". Tak ted žiju z renty, kterou jsem dostal za nevybranou dovolenou
Udělám E, a zase budu

-> David29: jakto že nejezdíš?
-> David29: Klasika
minimálně 2-3x týdně

-> myschaak AZNP K.Hora: kdysi sem to video viděl tak teď jen podle prvních záběru sem zjistil že to znám.dalece sem to nezkoumal.vím že ho nakoncu tahal zetor snad 10540
-> Rapid135 - doktor: copak s tou korbou to tam taky dělal a je vidět že má hovno gumy do terénu....nějaký hladký silničáky
-> růža: jasně že dal.Pár metrů před tou křižovatkou mě totiž popoháněl at se neloudám a pořádně to oroštuju at jsme brzo doma :D
-> myschaak AZNP K.Hora: eště pokud byl prázdné si mohl pomoc sklopením korby čímž by si pro zadní "tlačící" nápravu pomohl nějakým tím kilogramem navíc.já sám toto používám často bo moja avia s pohonem 4x2 v provedení nosič kontejnerů na sebemenším mokru nechce jet
-> Rapid135 - doktor: souhlas,nejde mu uzávěrka předku kterou mates má
-> afro100: buď je lempl řidič,nebo tomu nešly uzávěrky bo co já vím tak MTSP uzávěrku předku měl.
jinak v podobným terénu sem se pohyboval s plnou a posléze prázdnou T815 S3 a neměl sem problém s tím že by se jí nechtělo jet
jinak v podobným terénu sem se pohyboval s plnou a posléze prázdnou T815 S3 a neměl sem problém s tím že by se jí nechtělo jet
-> haso: tak retez kdyz rupne tak leti primo, ne jako lano, ktery leti do oblouku... Takze vedle retezu pujdu klidne :-D
-> afro100: ked vidim jak tam ku koncu tahaju stou retazou a ten clovek si tam vedla toho v pohode kraca, no ja by som to nerobil
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : však to je AVIE!
-> Enggik: Tchán má v práci taky jednu...
jen at jezdej holky..my chlapci od sanit mam e na co koukat při plavbě aspon...:o)

Pořádnej brutus je teprve provedení s prodlouženou kabinou. 

-> Pavel P..: Ta snad pragováckej podvozek neměla.
-> Enggik: Tu obludnou M6T bych vyměnil hned za kterýkoliv z klasických kusů, co je doma na dvoře.
-> Enggik: Tu obludnou M6T bych vyměnil hned za kterýkoliv z klasických kusů, co je doma na dvoře.
-> myschaak AZNP K.Hora: No tak to nenazývej Avií. 

-> Pavel P..:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak to je snad jasný ne že to má pragováckej podvozek...

-> Enggik: heh... já nedávno viděl buchtu tak kolem 30let za volantem T148, taky jsem čuměl...

Nevím teda, jak s náklaďákem, ale třeba s autobusama pár osob dámského pohlaví jezdí, jen v okolí vím o čtyřech.
-> Kaprof-Pisařík: A přibejvaj
Potkávám jich čím dál víc
To se pak člověk do tý práce i začíná těšit, co, kde, zas potká

-> THOMMY : Ja tuhle přijedu 120cou na semafory..juknu vedle a tam asi 23leta blondynka za volantem liany s Lkem a vlekem k tomu...Frajerka:o)...
-> myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 18:49:08: Praga V3S M6T a Avia A31T 4x4 Dva nejobludnější výrobky českého průmyslu
-> myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 18:55:29:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nešlo o ,,konec" výroby, ale náhlý výpadek výroby nových kabin, tak se narychlo scháněla vhodná, a ,,snadno" instalovatelná náhrada
po čase se zas začali dělat klasický boudy
A výrobcem těhle oblud byl VOP Přelouč.
myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 19:52:58 napsal:
→ palinator: to je dobře…nebudou se nám srát do těch
správnejch aut
*3* Hergot, ale svezl bych se zas Liánou *2* *2*

-> myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 18:55:29:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nešlo o ,,konec" výroby, ale náhlý výpadek výroby nových kabin, tak se narychlo scháněla vhodná, a ,,snadno" instalovatelná náhrada

myschaak AZNP K.Hora 22.11.12 19:52:58 napsal:
→ palinator: to je dobře…nebudou se nám srát do těch
správnejch aut