skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
Včera se borcům v olmiku moc nedařilo...14 starej a už má osekanou levou stranu o plot a na fajront to takhle stréc málem vymlel na bok....musel ho držet buldozerem z boku,když se to pod nim urvalo...
až budu velkej tak si taky udělám velký papíry
C+E 

-> myschaak AZNP K.Hora: Tu blonďatou mladou Ti pravda pořád dlužím, alespoň víš, že není čas na srandu.
-> Hurdis: tak to jo....doufám že když vyřadim že dojedu až do jičíněvsi na oběd za slečnou hospodskou)
myschaak AZNP K.Hora 08.12.11 22:06:04 napsal:
→ Hurdis: dole je zádržná síť?
Dole je dlouhá cesta, pár vesnic a končí to nějakým Jičínem. No stress.
RUMcajce jsme vypili, Cipíska prodali a Manko?, to se ozývá kolem pořád dokola.
→ Hurdis: dole je zádržná síť?

Dole je dlouhá cesta, pár vesnic a končí to nějakým Jičínem. No stress.
RUMcajce jsme vypili, Cipíska prodali a Manko?, to se ozývá kolem pořád dokola.
-> Hurdis: nic moc výběr teda....jak v obi

myschaak AZNP K.Hora 08.12.11 21:59:55 napsal:
→ Hurdis: co to je skládka frakcí
To je plac, kde se skladuje oddílně 0-32, 0-64, 32-64, 64-128 a mimosítný bordel.
→ Hurdis: co to je skládka frakcí

To je plac, kde se skladuje oddílně 0-32, 0-64, 32-64, 64-128 a mimosítný bordel.
-> Hurdis: dole je zádržná síť?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Na tom není moc co chápat. Stačí si představit magora, co sjede s dumprem 148 ze skalní cesty fuuuuu downhill more jak 25 prcent na výsypku. S autem obahujícím pouze silikátové oxidy.
Začínám přemýšlet o dovolené na místní pozici.
Na tom není moc co chápat. Stačí si představit magora, co sjede s dumprem 148 ze skalní cesty fuuuuu downhill more jak 25 prcent na výsypku. S autem obahujícím pouze silikátové oxidy.
Začínám přemýšlet o dovolené na místní pozici.
-> myschaak AZNP K.Hora: na to snad máš přepínač ne ?

-> Hurdis: co to je skládka frakcí

-> Hurdis: Jsem moc unavenej, musel bys mi to namalovat, abych to pochopil. :)
08.12.11 21:53:48 Se druhá část odpovědi poněkud zašprcla. Žádná bad answear.
-> Hurdis: 

-> myschaak AZNP K.Hora: Jestli myslíš, banzai a protisvah tak beru. Brzdy, tssshhahahahah.

Protože drtička je nad úrovní výdeje (tam je třídění skládky frakcí), jinak první etáž bývá lehce nad úrovní výroby, dle odstřelu, další etáže až v řádu desítek bm nad ní..

Protože drtička je nad úrovní výdeje (tam je třídění skládky frakcí), jinak první etáž bývá lehce nad úrovní výroby, dle odstřelu, další etáže až v řádu desítek bm nad ní..
-> Hurdis: sjedu cokoliv)......když to má pásy s dva rajčáky)
v lomu jsem nerobil,proč se matroš od drtičky vozí dolů a ne nahoru?)
v lomu jsem nerobil,proč se matroš od drtičky vozí dolů a ne nahoru?)
Hurdis 08.12.11 21:39:35 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: Já Tě asi proplesknu (...):-)
→ myschaak AZNP K.Hora: Já Tě asi proplesknu (...):-)
-> myschaak AZNP K.Hora: Já Tě asi proplesknu, už jsi někdy viděl výjezd na etáž s plnou? Bát se máš sjezdu! :-)
-> Hurdis: jo od drtičky)...normálně,malá 1,zaháknout čógra,příp nalevo je zázračnej bílej knoflík kterej tomu v krpálu s 20t na zádech pomůže)
-> myschaak AZNP K.Hora: Houby. Normální výjezd. Od drtičky na druhou etáž v lomu.
-> Hurdis: to budou nějaký hujdy kde jednička jde 1ze100 pokusů když čtu do kopce?

-> myschaak AZNP K.Hora: před časem sem semka dával fotku žlutýho terna s podvalem a na tom kubičák.to je ona zrovna.jak bude na place tak udělám fotku fofrklacku a interiéru jak to tam vypadá
-> myschaak AZNP K.Hora: Dal bych Ti jako kamarádovi tři stroje na rozjezd do kopce proti třem wizourům -))
-> Rapid135 - doktor: zajímavý,to bych asi čuměl do něčeho takovýho vlízt
-> Hurdis: 148ku jsem proháněl párkrát,měli jsme čtyři....teď už jsem kluky potkal naposled s jednou a ta je poslední....zbytek už nepojede....

-> Hurdis: 148ku jsem proháněl párkrát,měli jsme čtyři....teď už jsem kluky potkal naposled s jednou a ta je poslední....zbytek už nepojede....
-> Jarda/felda: malá a velká ne?

myschaak AZNP K.Hora 08.12.11 21:17:35 napsal:
→ Voplik: lomovýho dempra jsem ještě nesedlal
Stav se u mě, do 16.12. Dáme sázku, že se s těmi 148 ani nerozjedeš. :-)))) O wizoura, dnes jsem na to kupoval karton.
→ Voplik: lomovýho dempra jsem ještě nesedlal

Stav se u mě, do 16.12. Dáme sázku, že se s těmi 148 ani nerozjedeš. :-)))) O wizoura, dnes jsem na to kupoval karton.
-> Jarda/felda: tak mu tam skočilo něco jinýho.chtěl napsat 135 

-> myschaak AZNP K.Hora: my máme v práci hybrid E2 co má kvalty jak T148,byl to kdysi lesovůz s radlicou než to vyhořelo.pak z toho vyrobili sklopku a hurá do světa
-> myschaak AZNP K.Hora: k čemu dvě dvojky ?

-> Voplik: lomovýho dempra jsem ještě nesedlal

-> Rapid135 - doktor: je to jak u 815ky.....
H L
R24
135
H L
R24
135
-> WMA - navigátor :): no to sem zrovna zapoměl
-> myschaak AZNP K.Hora: a má to schéma řazení jak T148 nebo jak T815? jo E2 to bude.mě se jen pletou čísla
-> afro100: tak něco vím z doslechu

-> myschaak AZNP K.Hora: a má to schéma řazení jak T148 nebo jak T815? jo E2 to bude.mě se jen pletou čísla

-> afro100: tak něco vím z doslechu

-> Rapid135 - doktor: pan sa vyzna
-> Rapid135 - doktor: teď si mě zmátl,bo kolega říkal Euro2...je to ještě 5q,V8ka tam je a synchrony to má,tak nevim....
-> Rapid135 - doktor: ted jeste rekni jaky to ma vyrobni cislo a budu cumet :D
-> myschaak AZNP K.Hora: není to náhodou euro 1 s motorem V8 turbo,synchronní převodovkou s posilovačem a uzávěrkou na předek? eště nemá to fofrklacek tak 30cm z tunelu motoru?
andyrs 08.12.11 15:29:52 napsal:
som bol celkom prekvapený keď som ju uvidel, som
myslel že jazdí len keď je pekne.
Zajímavá podnikatelsky nevinná představa.
Znám se s většinou majitelů větších doprav v kraji, někteří jsou známí TV pořady STOP-Rady řidičům a Sabotáž, jiní smrtelnými závody v pití rumu, další ve snaze nabrat každý kšeft a zbytek TV Soukromá dramata nebo podloženým zákazem mi do mého odvolání volat. Každý se snaží mít vlajkový vůz, většinou jim to jde, ale přemýšlet o výjezdu kvůli soli nebo blátu je k smíchu všem.
som bol celkom prekvapený keď som ju uvidel, som
myslel že jazdí len keď je pekne.
Zajímavá podnikatelsky nevinná představa.
Znám se s většinou majitelů větších doprav v kraji, někteří jsou známí TV pořady STOP-Rady řidičům a Sabotáž, jiní smrtelnými závody v pití rumu, další ve snaze nabrat každý kšeft a zbytek TV Soukromá dramata nebo podloženým zákazem mi do mého odvolání volat. Každý se snaží mít vlajkový vůz, většinou jim to jde, ale přemýšlet o výjezdu kvůli soli nebo blátu je k smíchu všem.
-> andyrs: truck at peknej nebo osklivej, nebo malej nebo velkej, tak musi vydelavat, a vydelava jen kdyz jezdi...
Dnes bola u nás v práci nakladať Severní hvezda, pršalo, snežilo.... no proste vonku otras, tak som bol celkom prekvapený keď som ju uvidel, som myslel že jazdí len keď je pekne.
-> palinator: já s tim nejezdim....budu jen záskok,dostal jsem důvěru

-> myschaak AZNP K.Hora:
Nechceš to někdy vzít do Chvaletic do lomu?
Nechceš to někdy vzít do Chvaletic do lomu?

-> Hurdis: myslim 97....
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to jsi udělal terno. Co je to za rok, 2001?
tak jsem se konečně projel s firemní novinkou.....kurva je to fajn)
-> Pipo26: VW? 

-> Pipo26: Crew kabina vypadá dobře, ale ne takhle
Mě se to prostě nelíbí.
Tím neřikám, že by to bylo špatný... to ne

Tím neřikám, že by to bylo špatný... to ne
-> David29: Hnus???! Kraaasa !