skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> David29 11.12.11 19:36:45: Není na té druhé tabulce značka kozla?
-> David29: nevim jistě ale myslim že je to označení co používaj jen španěláci a možná i taliáni,ale k čemu to netušim,vídám to jen na návěsech

-> Enggik 11.12.11 18:47:24: A co mu schází oproti předchozímu?
-> David29: Zaplať pánbůh že Iveca nám nesměj přes bránu

Hele, můžete mi to někdo vysvětlit co to kurva je? Myslim ty SPZ...
-> Enggik: Furt lepší, než Dylina 

Tak dneska stěhování do novýho bytečku.
jen škoda, že oproti předchozímu je to trochu sociálek 

-> Bobesh: strasne az pekne
-> Rapid135 - doktor: Takhle, to jsme si úplně neporozuměli... Já pořád chápu tu sázku jako jízdu od drtiče směrem do lomu, pro další várku lomáku... Tudíž bez frakce, pokud teda není uskladněná v lomu. Ale řekl bych, že jsme trochu OT :)
-> THOMMY : ne drtit rozdrcený.vem si že v lomu Luleč a Ochoz u Brna se jede pro 0-32 přímo k drtiču kde ti to hned pod pásem nahodí nakladač
.a jak čekáš na nakladač tak jen několik desítek metrů nedaleko vidíč jak nějaké dempr doveze šutr a sype do drtiča

-> THOMMY : "Mluvím obecně o standartních postupech ve většině lomů, kde není mobilka…"teď už ano
na to video bych se taky rád podíval....

na to video bych se taky rád podíval....

-> myschaak AZNP K.Hora: No, řeč ale byla o klasickým drtiči
-> Rapid135 - doktor: Jako drtit už rozdrcený? No, nic není nemožné... Mluvím obecně o standartních postupech ve většině lomů, kde není mobilka... Btw.- jestli ta akce s rozjezdem proběhne, mohl by někdo pořídit video, zajímalo by mě to

-> Rapid135 - doktor: Jako drtit už rozdrcený? No, nic není nemožné... Mluvím obecně o standartních postupech ve většině lomů, kde není mobilka... Btw.- jestli ta akce s rozjezdem proběhne, mohl by někdo pořídit video, zajímalo by mě to

Docela by mě zajímal interiér. Omluva za kvalitu,byla přesně půlnoc.
Je to opravdu Mercedes studie od Luigi Colaniho.Ještě měl teplej motor. Asi se pojede podívat do Machometánie.
-> Bobesh: do prdele co to je?
THOMMY 09.12.11 22:56:40 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: S frakcí bys ale nejel od drtiče,
ale od násypek
proč myslíš že se nedá vézt frakce přímo od drtiča? co lom to originál
→ myschaak AZNP K.Hora: S frakcí bys ale nejel od drtiče,
ale od násypek

proč myslíš že se nedá vézt frakce přímo od drtiča? co lom to originál

-> Bobesh: Colani?
-> Bobesh 10.12.11 11:40:47: UFO je tu !!!!!!!!!!!!!
ted koukám , stěrač alá mercedes je fakt humus :-D
ted koukám , stěrač alá mercedes je fakt humus :-D
Ale po návratu do Terstu jsem byl odměněn pohledem,který se tak často nenaskytne...
-> Bobesh: To by mě sralo jezdit v podstatě furt s naloženým autem

-> Bobesh: Aha 

-> David29: Viz.-> Bobesh 09.12.11 22:00:32: 

-> Bobesh: Kolik to váží?
-> THOMMY : třeba mobilní drtička násypky nemá)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pokud to jelo,tak dobrý. Horší bylo to rozjet,asi jako souprava Mates s vlekem. Jinak to šlo.
-> Bobesh: Pěknej drobek. :) Jak se s tím jelo?
-> WMA - navigátor :): Bohužel,v itálii. Jinak táta pravil,že tak těžká kráva by v osmikole měla mít ještě aspoň jednu přední hnanou osu,jinak je to oser. Nevím,vezl jsem to jen po dálnici. Ale co pamatuju,nebyl u mě problém zahrabat ani tatru 815
museli mě ze skrejvky tahat Catem se špagátem nadvakrát
takže asi na tom něco bude...

-> myschaak AZNP K.Hora: S frakcí bys ale nejel od drtiče, ale od násypek

-> Bobesh: je ten je peknej. to bude jezdit u nas? by nam mohl prijet na stavbu nekdy :) kdyby to dostalo nejakyho dobryho ridice tak by to bylo super.
Holt tahle pumparina aby se nam snima delalo dobre musi byt dobrej pumpar,ale i auto musi trochu byt slusny.bez obojiho to nejde.
edit: nebo jde, ale naprd
Holt tahle pumparina aby se nam snima delalo dobre musi byt dobrej pumpar,ale i auto musi trochu byt slusny.bez obojiho to nejde.
edit: nebo jde, ale naprd
-> myschaak AZNP K.Hora: jo měla to by to být E2,se mě to nějak popletlo
-> Rapid135 - doktor: dneska jsem kecal se šoférem....potvrdil mi euro2
-> THOMMY : záleží jestli dováží z odstřelu bo odváží frakci

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.12.11 09:48:30 napsal:
→ Hurdis 08.12.11 22:03:51: Včera jsem se v tom už nějak
ztratil, s jakým nákladem teda bude vyjíždět Míla ten kopec? A jak to je
s tou sázkou, kdy a kde? Chci to taky vidět.
Pokud má jet od drtiče do lomu, tak by měl jet prázdnej
→ Hurdis 08.12.11 22:03:51: Včera jsem se v tom už nějak
ztratil, s jakým nákladem teda bude vyjíždět Míla ten kopec? A jak to je
s tou sázkou, kdy a kde? Chci to taky vidět.

Pokud má jet od drtiče do lomu, tak by měl jet prázdnej

-> spartra: doporučuju! hlavně svíčková,lepší jsem nejedl nikde!
-> doking: jak píše-> Jarda/felda: odpad(z němčiny Abfall)

Kenworth T 600A,na ktorom jazdil Paľo Habera vo filme Fontána pre Zuzanu 2-takto vyzerá dnes:www.kenworth.cz/default.h
tm
-> doking: že veze "odpad" to je i výkopová zemina a podobný věci 

tady se mi určitě konečně dostane odpovědi (nejsem kamioňák) Co znamená ta cedule s velkým A,co je skoro na každým náklaďáku?
-> myschaak AZNP K.Hora 08.12.11 22:06:04: Né, jenom skokanskej můstek.
-> Hurdis 08.12.11 22:03:51: Včera jsem se v tom už nějak ztratil, s jakým nákladem teda bude vyjíždět Míla ten kopec? A jak to je s tou sázkou, kdy a kde? Chci to taky vidět.

-> Hurdis 08.12.11 22:03:51: Včera jsem se v tom už nějak ztratil, s jakým nákladem teda bude vyjíždět Míla ten kopec? A jak to je s tou sázkou, kdy a kde? Chci to taky vidět.

-> myschaak AZNP K.Hora 08.12.11 22:15:20: že se ptám, jakpak tam vařej? mám to kousek jetě sem tam nebyl