skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Enggik 08.09.11 19:24:45: 

a já ze sebe dneska udělal parádní lapač na policajty/celníky s úplně dokonalou kombinací cedulí. Ale naštěstí jsem žádný nepotkal. Náklad: 20t starých akumulátorů.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj,tohle je starší fotka z Milovic,nemůžu posoudit já mam jen Béčko

-> Radek Retro eLeSo: švestka, že? jezdí s tim kamarád, prej je to hezký leda na pohled, jinak se s tim jezdí blbě
-> David29: je to blbě vidět, ale tohle byl kidnerkamion :-D tvar, jak kdyby měl na střeše převrácenou loď 

-> Jožynek : ulozto.cz film je Blizké Dialavy,to divný L s čárkou mě napsat nejde 

Otočim se, a tam další 
EDIT: Tady jsem daleko no... škoda

EDIT: Tady jsem daleko no... škoda
Viděl jsem ledacos s titulem "kinderkamion", ale tohle je moc 

-> Syny: To snad rovnou do obludária, ne?
Oni to snad ještě vyráběj?, je to tak půl roku co jsem to potkal v německu na dálnici (holý šasi na převozkách)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A jak ten čas za deště rychle utíká

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A jak ten čas za deště rychle utíká

-> myschaak AZNP K.Hora: super, to sosnu

-> myschaak AZNP K.Hora: Zajímavé, kouknu na film.
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo jo tatra je stroj k nezaplacení:-)
-> myschaak AZNP K.Hora: kde sa to dá stiahnúť?

-> U-Geen: Pamatuju si,že jsem kdysi dostal do ruky i autorádio (už nevím,zda INTERCONTI či GELHARD) s designem by Colani,moc pěkná práce,mechanika už horší

-> Bagrr- máma mele Emu: Tos posral! :o)
-> Syny: Ty vole dyť to vypadá jak nějaká ryba:-D
-> Syny: me se to libi .-) jako snad vsecky veci od Colaniho
-> Syny:
To vypadá jak když to má rakovinu.
Zlaté klasické tvary Tatry nebo LIAZu.
To vypadá jak když to má rakovinu.
Zlaté klasické tvary Tatry nebo LIAZu.

-> Syny: Hlavně vždycky víš, kolik je hodin. 

-> Syny: to je ale spatne ako noha 

Co rikate na tohle? :) Sice je to hodne drsny, ale ta aerodynamika musi bejt luxus...
upload.wikimedia.org/wiki pedia/.../800px-LuigiColan i-DesignTrucks.jpg
upload.wikimedia.org/wiki pedia/.../800px-LuigiColan i-DesignTrucks.jpg
-> Enggik: Psal smsku, luštil sudoku a hledal vzadu ořezávátko.
-> David29:
-jen by mne zajímalo, jak se mu to povedlo

-jen by mne zajímalo, jak se mu to povedlo

-> David29 19.08.11 20:06:51:

-> Enggik: Zase rozbitý zrcátko
-> Enggik: pěkně si hajnul 

Včera ke mne přišel šéfik, a říká mi: ,,Hele, tak jsme si s tátou (majitel firmy) říkali, že je asi zbytečný abys dálnice objížděl, Tak si jezdi jak uznáš za vhodný". Konečně jim to došlo, že jízdou po okreskách občas vážně moc neušetřím
-Nechtěl bych být v kúži toho řidiče

-Nechtěl bych být v kúži toho řidiče

-> David29: Nj
Leze se tam prišerně nicmeně jede se v tom pěkně a prostoru dosti :o)

Sice málo prostoru, ale miluju tuhletu bestii:-)
www.truckstore.com/CZ/... /Actros-1841+LS
Asik to bude kvůli týhletý soupravě:-D
www.fahrzeugbilder.de/102 4/mercedes-actros-1841-las ektschechisches-kennzeiche n-46471.jpg
www.truckstore.com/CZ/... /Actros-1841+LS
Asik to bude kvůli týhletý soupravě:-D
www.fahrzeugbilder.de/102 4/mercedes-actros-1841-las ektschechisches-kennzeiche n-46471.jpg
Přesunuto z tématu Zajímavá auta nejen z ulic...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.08.11 12:24:38: hlavicka :) hlavne v zime to je chutovka ...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.08.11 12:24:38: hlavicka :) hlavne v zime to je chutovka ...
-> andyrs: Spinavy ruce pac se drzi tech tyci kdyz leze nahoru a dolu...
-> andyrs: Spinavy ruce pac se drzi tech tyci kdyz leze nahoru a dolu...
-> David29:
Prečo má špinavé ruky a uterák okolo krku?
Tie kabíny sa dosť kývali na prvých magnumoch, potom na ďaľších generáciách to výrobca upravil. Aktuálny magnum má však o niekoľko centimetrov vyššiu strechu, samozrejme rovnú podlahu, čo môže ponúknuť už len actros, tomu sa už povie obrovská kabína.
-> David29:
Prečo má špinavé ruky a uterák okolo krku?
Tie kabíny sa dosť kývali na prvých magnumoch, potom na ďaľších generáciách to výrobca upravil. Aktuálny magnum má však o niekoľko centimetrov vyššiu strechu, samozrejme rovnú podlahu, čo môže ponúknuť už len actros, tomu sa už povie obrovská kabína.
-> David29:
Tak ten najnovší Actros je nádherný. Od základu nová kabína, to teraz konkurencii dobre zavaril. Len sa desím keď ich nakúpi český a slovenský dopravca -tzv. social edition, šedé plasty, biele nízke kabíny...
-> David29:
Tak ten najnovší Actros je nádherný. Od základu nová kabína, to teraz konkurencii dobre zavaril. Len sa desím keď ich nakúpi český a slovenský dopravca -tzv. social edition, šedé plasty, biele nízke kabíny...
-> David29: velka a az nad motorom, takze sa nekona hrb medzi sedackami ...
-> David29: velka a az nad motorom, takze sa nekona hrb medzi sedackami ...
-> alpin: Popravdě řečeno, Magnuma jsem zevnotř pořádně nikdy ani snad neviděl. Ani mě to neláká.
Co je prej plus - díky hranatosti je prej kabina velká jako kráva a jsi vysoko...
-> alpin: Popravdě řečeno, Magnuma jsem zevnotř pořádně nikdy ani snad neviděl. Ani mě to neláká.
Co je prej plus - díky hranatosti je prej kabina velká jako kráva a jsi vysoko...
-> David29: tá kabina sa strašne kýva , ak náhodou na nemeckej dialnici trafíš dieru tak sa bude kývať po ďaľšiu dieru
-> David29: tá kabina sa strašne kýva , ak náhodou na nemeckej dialnici trafíš dieru tak sa bude kývať po ďaľšiu dieru
-> alpin: To neznám
Že má špinavý ruce nebo ručník kolem krku
-> alpin: To neznám

Že má špinavý ruce nebo ručník kolem krku

-> David29: že sa mu kýve hlava jako tomu umelému psovi čo má miesto pri zadnom okne a prvú ruku má jak schwarzenegger ?
-> David29: že sa mu kýve hlava jako tomu umelému psovi čo má miesto pri zadnom okne a prvú ruku má jak schwarzenegger ?
-> Kaprof: To víš, jak poznáš řidiče Magnuma?
Já taky spíš Volvo a Daf.... a Tatra
-> Kaprof: To víš, jak poznáš řidiče Magnuma?

Já taky spíš Volvo a Daf.... a Tatra

-> David29: Scanie taky nemusim..Já spíš DAF,Volvo
-vcelku peknej :o) Jinak jsem asi neznaboh mě se prostě líbí Magnum i pres nevyhody a řeči :o)
-> David29: Scanie taky nemusim..Já spíš DAF,Volvo