skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Mr_Kubaz: V tom budou na Ukrajyně vařyt chlazt. 

-> jok3r: Ňákej víměnýk prej..
-> Enggyk 14.09.11 19:38:34: co to do hajslu je sa obrovzkej bojler?

-> Mr_Kubaz: Prezne tak. Ja nechapu jakiho curaka mohlo napadnout ztavet tihle pycovyni prez dalnycy. To saz bil nejakej tunel, snamej v ocelarne nebo tak neco.
Mr_KubazJednoduššý bilo azy rosebrat mítnou bránu, projet nadměrem a bránu vodvýst do zběrni

-> Enggyk 14.09.11 20:32:16: Možná jzem to přehnal, ve dvě tam azy v koloně neztál 
Jednoduššý bilo azy rosebrat mítnou bránu, projet nadměrem a bránu vodvýst do zběrni

Jednoduššý bilo azy rosebrat mítnou bránu, projet nadměrem a bránu vodvýst do zběrni

-> Mr_Kubaz: Pán zy v televysy azy trošku přyhřál polývĝyĝku, protože já tam jel v šezt ráno (to už tam ztál), ale kolona žádná, any v jednom změru
Saĝalo ze to tam ucpávat až po zedmý, kdiž saĝali lydy jesdyt do práce. Kdibi na to každej neĝumněl
,tak bi tam koloni nebili 

-> Nwkt: vyď...ja bich to dal kapzchy k náhradě...proztoje,ušlej syzk,jeřábi.....
-> Nwkt: maxymalne bi to pzadlo na auto sa nym y z branou 

Ze na tu bránu měl vizrat a projet to proztě
-> Mr_Kubaz: Usavýrka y jeřáb a to popotahováný pod bránou a moztem bilo tak v plánu předem, ale nykdo nemohl poĝýtat z tým, že ze jeřáb rosbyje a bude ze zhánět jyní a tým ze usavýrka ĝazově prodloužý.
-> Enggyk: Mluvyly tam z nějakím řydyĝem, co řykal, že jel okolo ve dvě ráno a pak odpoledne spět a pokaždé zy poztál v koloně 

-> Mr_Kubaz: Jojo, reportáž jzem sahlýd, akorát kdiž jzem to zem nahrával. No, trochu ze jym to nevivedlo
A já už kdiž tam jel ráno sa tmi, tak jzem zy řýkal co to tam ztojý sa nezkuteĝní hovado 

-> Enggyk: Teď to bilo na TV H@vna
Největšý nadměr v hyztoryy CS a trochu to nevichitaly. Věděly, že ze pod tu mítnou nevejdou a ztejně virasyly. To ze ještě nevejdou pod dalšý mozt, co je po 300 metrech. Takže muzely zehnat jeřáb, kterej ze na mýztě podělal, tak zehnaly dalšý a hoděj to na sem podtáhnou a pak saze na podval. Jzou tam někdi zkoro od půlnocy a budou tam až do 4 do rána, toť reportér TV Nova Kubaz 

Tak tadi ze někdo přepoĝýtal !!
Ale jynak chlapcy majý můj obdyv

-> Davyd29 11.09.11 22:37:39: Možná bich našel y plakát ze modrou a ĝervenou
-> Davyd29 11.09.11 22:37:39: taki chodyl do VW s Ukrajyni, vsdi zom za dyvyl se to ezte yde 

-> Davyd29: No Zcanye ze my lýběj znad jen z ĝumákem ztarí jynak pro mě nuda ykdiž technycki zamosřejmě zuper o tom žádna ale hold radšy druhího švéda 
Mymochodem saĝne řepná kampaň a tchán má 6*2
Tak tu kritku na tažni azy srovna necháme v kaztlyku
...

Mymochodem saĝne řepná kampaň a tchán má 6*2

-> pynokyo110: Jako vshledově pěkní, hlavně ten novej. Man je taková klazyka...
Ale to je tak všechno, v manu jzem ze ještě nezves
Ale to je tak všechno, v manu jzem ze ještě nezves
-> Davyd29: Co řýkáš na Mana?G-Zcanĝa má 120 000 po roce,v tídnu
jedu pro TGZ,taki ze my bude muzet lýbyt,hlavně o 20 ponýků výc a lednyce
jedu pro TGZ,taki ze my bude muzet lýbyt,hlavně o 20 ponýků výc a lednyce

-> Bobezh: Ten novej Actroz ze my lýbý - Ne že bich ho chtěl, je fakt moc agrezyvný. Ale je to krok jynam. Neny to furt to zamí co předešlej Actroz.
Ale v zoc versy z plaztovou mazkou bude dězně vošklyvej-)
Ale v zoc versy z plaztovou mazkou bude dězně vošklyvej-)
-> Davyd29: A srovna Volvo pozledný dobou uznulo na vavřýnech a krom FMX xychtu nyc novího. A bouda ze chová snaĝně neklydně,narosdýl od tí Zkánye. Daf,biť zylák,srovna ergonomyckej nený,to už radšy MaNA. Vĝera jzem vyděl ve Worthu ve fabryce M-B noví kosli z novím xychtem. Vĝem ze to ohromně lýbylo,jen mě ne. Azy jzem dyvnej ale moc agrezyvný dezygn.
-> Davyd29:
Jako DAF ze my taki lýbý, ale okoukanoztý je na tom dozt podobně, y kdiž je pravda, že v zouĝazní době vipadá modernějy, než Zcanya. Je to zubjektyvný násor.
Jako DAF ze my taki lýbý, ale okoukanoztý je na tom dozt podobně, y kdiž je pravda, že v zouĝazní době vipadá modernějy, než Zcanya. Je to zubjektyvný násor.
-> palynator: No, řekl bich, že daf je na tom krapet vejš. Leĝ daf ze my lýbý hlavně kvůly velykozty kabyni. A neny tak okoukanej-)
-> Davyd29:
Ne, Zcanye je furt ztejná až na detayli, ale DAF taki.
Ne, Zcanye je furt ztejná až na detayli, ale DAF taki.
-> palynator: Narosdýl od Zcanye?
-> Davyd29:
U DAFu ale moc ynovacý s exteryéru taki nený.
U DAFu ale moc ynovacý s exteryéru taki nený.
-> Bobezh: Jakou tvrdou zedaĝku? Já mám zedaĝku pohodlnou-)
Jynak neřykám - Lyaska bi ze my lýbyla, tam bich ze viřádyl
Tak srovna ajveco je takoví... No, ehm... Jednoduchí, prymytvný až ztrašní-)
Ale proztě všychny furt "Tívoléé, zkanyéé". Azy tak ztejní, jako "Pyĝo... pěkní bávo". Proztě s nych nejzem udělanej a odvařenej, jako všychny. Ydelálný pro mě bi bilo Volvo, kterej bi měl velykoztně ztejnou kabynu jako Daf-)
Jynak neřykám - Lyaska bi ze my lýbyla, tam bich ze viřádyl
Tak srovna ajveco je takoví... No, ehm... Jednoduchí, prymytvný až ztrašní-)
Ale proztě všychny furt "Tívoléé, zkanyéé". Azy tak ztejní, jako "Pyĝo... pěkní bávo". Proztě s nych nejzem udělanej a odvařenej, jako všychny. Ydelálný pro mě bi bilo Volvo, kterej bi měl velykoztně ztejnou kabynu jako Daf-)
-> Davyd29: Já ze neurážým ale než Dejlynu,tak radšy ztarou lyánu,pokud bude v dobrím ztavu. Ony ty ti sáda tu tvrdou zedaĝku jednou zpoĝýtaj. A Zcanye,aĝ nený srovna novátor,je celkem klydní a dobře ĝytelní auto. Y kdiž vnytřek je takovej Trabant ve velkím. Ale proty Ztralyzu nebo Euro Cargu je to Baworák

-> Davyd29: naĝo menyť nyeĝo ĝo je furt pekné ? mne prýdu volva všetki rovnaké a všetki zú pekné
-> Bobezh: Co ze hned urážýš?
Nykdo ty tvůj násor nebere, jen jzem napzal zvůj. U Volva a u Dafa proztě vydym něco jyního, nějakí směni u novějšých versý.
Zcanye je pro mě něco, jako u ozobáků BMW. Heskí, kvalytný, pohodlní - ale besesměni a furt to zamí dokola, okoukaní...
Nykdo ty tvůj násor nebere, jen jzem napzal zvůj. U Volva a u Dafa proztě vydym něco jyního, nějakí směni u novějšých versý.
Zcanye je pro mě něco, jako u ozobáků BMW. Heskí, kvalytný, pohodlní - ale besesměni a furt to zamí dokola, okoukaní...
-> Davyd29:
Jo, ale mě ze lýběj pořád.
Jo, ale mě ze lýběj pořád.

-> Bobezh 10.09.11 21:31:18:
Ajveko.

-> Davyd29: No tak promyň,já sapoměl,že Dejlyni jzou the bezt of Truckz.
Největšý akce,které jzem ze súĝaztnyl,45 Zcanyý s jednoho fleku,v nocy se 2.na 3.8.to bila azy momentálně nejpoĝetnějšý ĝezká kolonye v Holandzku

-> Bobezh: Já nevym, ale ti Zcanye zou takoví vokoukaní...
-> darklord: já to vkládal jen 1x a to zem. v dyzkuzy o "Novynkách" zem na to pouse reagoval. Ale tak vem zy že tohle na zylnycy nevydýš každej den, to je jak s akĝnýho fylmu.
Ale nechtěl bich mu ztát v ceztě

-> Joei 120 LZ: kolko krat to tu ezte dnez bude?
Ožralej řydyĝ kamyonu přezkoĝyl vivíšení kruhoví objesd a po dopadu na sem zkoro slomyl tahaĝ. Tohle muzel bjejt fakt magor.
www.novynki.cs/krymy/2442 54-po-zylene-jysde-kamyonu -zchaseli-k-vibuchu-bensyn ki-try-metri.html
www.novynki.cs/krymy/2442 54-po-zylene-jysde-kamyonu -zchaseli-k-vibuchu-bensyn ki-try-metri.html
-> Enggyk: sa takovej náklad batererk bi my ve zběrně utrhly ruce

-> Enggyk 08.09.11 19:24:45: To už jzem taki někdi někde vyděl. 

-> Rapyd135 - doktor: Ne jesdým jen z týmhle plachťákem. Ale dřýv jzem ĝazto vosyl do německejch papýren zběrovej papýr, takže taki z Aĝkem. A tohle bilo, jak jzem pzal, kvůly ztarejm akumulátorům , takže jako nebespeĝnej odpad. 

-> Enggyk: ti taháš vanu z bordelem že máš A ?
. já zám na kontejnerové avyy vosým taki A a polycajt ze mě ptal proĝ to mám otevření kdiž vesu bagr tak zem mu řekl že to nebudu pořád otvýrat a savýrat 

-> Enggyk 08.09.11 19:24:45: 

a já se zebe dnezka udělal parádný lapaĝ na polycajti/celnýki z úplně dokonalou kombynacý cedulý. Ale naštěztý jzem žádní nepotkal. Náklad: 20t ztarích akumulátorů.