skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A co to okouknout v reálu jak to chodí.
-> Romik: Jo mas recht, regulace (teoreticky) je vejskou vrstvy (u nekterych typu rozmetadel, tady skutecne ne) hnoje a rychlosti pohybu dopravniku na podlaze. Ovsem kamaradka me tvrdi, ze se to da regulovat i rychlosti pojezdu, coz je dle me blbost. Po poli s trambusem prece clovek nepojede 60, aby mohl snizit mernou davku hnoje

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nevím jak regulovat tu výšku ale u toho RMA a to sem ho tahal za traktorem i na tom Trambudu se to dalo regulovat akorát pákou na boku byla tam jednička a dvojka jakože pomaleji a rychleji a otáčkama motoru, u toho Trambusa to na velkou jedničku na plný kotel rozmetalo fakt krásně ale asi tak 5 minut než se střihly kolíky
takže většinou rozmetadlo na jedničku a v autě malou jedničku a tak půl plynu a piánko

Ja do toho jako nevidim moc, ale prave regulace se prece provadi hlavne vejskou vrstvy hnoje u rozmetaciho ustroji a to tady musi stat za prd...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: taky netuším asi na uleženější hnojiska jako že je tam toho menší vrstva, na matesu pokud to bylo fakt uleželé mi to stříhalo kolíky, jinak my na statku měli na tom vysoké bočnice ale používali sme to jenom an stlaní... a vejde se tam fakt jenom to hovno 

-> Romik: Ja nechapu na co takovy nizky rozmetadlo je? Dyk se tam hovno vejde 

-> venni: Ručko znám tahal sem to za 16145 rozmetadlo na hnůl buď nízké nebo vysoké s bočnicema... já sem s tím rozmetal slámu ve stájích na stlaní 

-> venni: Ja to neznal, ale meli to tady driv, akorat rozmetaci mechanismus dali do riti a misto dopravniku na zemi meli plech. Nevim co takovej blbej valnik mel za ucel...
-> Fén:
je to to nízoučký rozmetadlo.

-> venni: Není to takovej ten nízkej za traktor?
-> Syny: Já na vejšce nebyl. :o) Dovolím si ale odhadovat, že to má něco společného s dynamikou.
-> Syny: Já na vejšce nebyl. :o) Dovolím si ale odhadovat, že to má něco společného s dynamikou.
-> Syny: to je tak když na motor bez turba se nasadí turbácké čerpadlo 

-> Syny: ja sa tiez nevyznam do tychto agronomnych komponentov...poznam tak pluh za traktor a kombajn a este fekalny voz 

-> Fén: Tak to se hrde hlasim k tem, co byto nepoznali :) Ale muzes mi popsat metodu modalni redukce
-> Romik: Slusna dymovnice

-> Romik: Slusna dymovnice

-> Matthes, záškodník z TechWebu 26.05.11 21:20:20: ale RUR 5 už bys stejnak nepoznal 

-> Fén: No ovsem realita je prirodezel jina. Nekdo nepozna sklizeci rezacku od sklizeci mlaticky 

Matthes, záškodník z TechWebu 26.05.11 21:23:17 napsal:
→ Romik: Moc ne, ale delam zemedelskou skolu
Rozmetadlo by měl poznat každý i bez zemědělky. :o)
→ Romik: Moc ne, ale delam zemedelskou skolu

Rozmetadlo by měl poznat každý i bez zemědělky. :o)
-> Rapid135 - doktor: pán je znalec

-> Romik: Moc ne, ale delam zemedelskou skolu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj vyznáš se??? jina RMA 8 hroznej vrak
-> Romik: Krasne rozmetadlo hnoje 

omlouvám se do práce sem tahal jenom předpotoní Nokii... 

-> Romik:
To foto by vyhrálo 1. cenu v Nefotogalerii.
To foto by vyhrálo 1. cenu v Nefotogalerii.

já sem jezdil rok na statku s Trambusem celkem záběr.Přikládám foto.Jinak to byl agro 5q s půlkama,s předkem a s uzávěrkama
-> myschaak AZNP K.Hora: není to náhodou bévalé silničář a není bez půlek?
-> Bobesh: jojo,jeden den jo,ale denně je to už náročný

-> Matthes, záškodník z TechWebu: škoda 706 mts

-> Bobesh: My tomu vozu rikame Trambus 

-> myschaak AZNP K.Hora: Jééé,Matýsek,kde jsou zlatý mladý leta,hned bych si dal jeden den 

-> bibendum30: sraz v HK? Já to spojím s náštěvou příbuzenstva
-> Péďa17: Ten je mooc komerční,tam mi chodí rok co rok pozvánky od Volva.Už to není co bývalo v začátkách..
-> David29: Jel bych...kdybych to věděl
-> Syny: To netuším,ale u některých znich co k nám jezdí pravidelně se ti můžu zeptat
-> David29: Jel bych...kdybych to věděl
-> Syny: To netuším,ale u některých znich co k nám jezdí pravidelně se ti můžu zeptat

-> majop3k 14.05.11 11:44:57: Suprový kousky a hlavně ta patinka na tom furgonu

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No vidíš, to by se dalo lehce zkloubit
-> David29: Tak to se můžeš stavit u mě. 

Tak tomuto sa hovori na nerozoznanie od skutocnosti: modelforum.cz/viewtopic.p
hp?f=166&...
-> Péďa17: Tam se třeba taky ukážu - uvidim, jak a co bude...
-> David29: Já pojedu až na sraz v Hradci Králové
-> Péďa17: skoda-virt.cz/cz/.../1466
08-kamionshow
-> David29: kdy a kde je?
-> bibendum30: Pojed na kamionshow, tam jich bude 

-> Syny: prekvapivě
-> bibendum30: to ma ale vsechno po nekolika generalkach ne? :)
-> bibendum30: krása
-> haso: za komančov toľko soféri najazdili viac-menej bežne , boli za to odmeny v podobe kytičky a kongratulácie
-> bibendum30: ty jo...to je ine cislo ze 1,5mil km
A jedna z dneška...tu mám na více fotkách...ale nechci to tady zasírat
Jen malá poznámka:
podle slov řidiče má Elizabeth II najeto víc jak 1,5mil.kilometrů...podle mě na to vůbec nevypadá

Jen malá poznámka:
podle slov řidiče má Elizabeth II najeto víc jak 1,5mil.kilometrů...podle mě na to vůbec nevypadá