skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Pavel P..: To ma ani nenapadlo,tak je to dosť blbo označené.Netušil som že aj pre favo dávali sady do takýchto ˝˝retro´´ obalov
-> isti: favorit
čo sú to za kraviny na druhej a šiestej fotke v tom inzeráte?
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-sady-RUBENA-SKODA. php
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-sady-RUBENA-SKODA. php
-> Bukaj: To me napadlo samozrejme, ale nevim ktery :/ no nic, projedu katalog
-> Vojťas 06.12.16 05:35:04: Nějaký vymezovací kroužek pod ložisko, ne? Ale ten průměr mi nic neříká...
A s timhle si nevim rady kam to prijde, vnitrni prumer 33mm, vnejsi 38mm . +/- 0,5mm
na 5 mm mi ta tloustka podle fotky neprijde 

Dokáže mi někdo poradit k čemu slouží v autě tento jakýsi termostat co je na fotkách?Rozebírám Citroen Saxo na díly a našel jsem to pod palubní deskou,přesněji za úložnou schránkou před spolujezdcem,kde byla krytka pod kterou byl schovaný.Zapojený byl do velkého 7 pinového konektoru,kde vedlo pouze asi 5 nebo 6 drátů.
Auto má klimu,mohlo by to být něco k tomu,ale co přesně to hlídá nebo dělá?Díky.

-> Zeke-ten šestý 29.11.16 10:17:04: Máme na stovce nárazník takhle s dírou... (akorát na druhé půlce).. Proč, to nevím, už jsem to tak koupil (ten nárazník samozřemě
) Jestli tam někdo měl nějakou CSku nebo nějakou jinou ptákovinu....

-> Bukaj: Třeba měnili lázeň a potřebovali pár kusů vyzkoušet, než tam pustěj ostrou výrobu. Tak tam naházeli špatně vyvrtaný zmetky a pak je poslali po ověření že to chromuje jak má na hromadu do hutí :-)
Nebo kvalifikovali novou linku, nový lidi, zkoušeli novou technologii...
Nebo kvalifikovali novou linku, nový lidi, zkoušeli novou technologii...
-> rsvancara: Ale je divné, že by zmetek nachromovali. mezi lisovnou a galvanovnou to určitě několik lidí drželo v ruce a že by si nevšimli...?

-> Bukaj: Si spíš myslím, že to byl zmetek a vytáhlo se to z hromady do hutí a uložilo se to na půdu, protože to bylo aspoň trochu tvarově podobný a kdyby nebylo nic jinýho, tak se to tam nějak dá a může se jezdit dál :-)
-> Enggik 30.11.16 21:46:58: Nebo tuning na auto bez blinkrů, nebo jak byly v 90. letech moderní zdvojené nárazníky...

-> Zeke-ten šestý: ale mohla se do toho dát zevnitř mlhovka a dát to na zadek podobně jako má honda civic v zadním nárazníku 

-> Zeke-ten šestý 29.11.16 10:17:04: ahaaa, ja to koukal na mobilu, tak jsem diru na spz nevidel, zajimací 

-> Zeke-ten šestý 29.11.16 10:17:04: -> Bukaj: Hele, s tím už jsem se setkal
Embes měl zas levou půlku. Původně jsem si mysleli že je to nějakej zmetek s dírou ,,na SPZ". Až po smontování s druhou půlkou a pokusu o nasazení na auto a zjištění že na zadku na tý straně prostě o cca 5cm vyčuhuje z obrysu se usoudilo , že je to skutečně zmetek, ale přední
Škoda že už ho nemá, mohli se spárovat

Škoda že už ho nemá, mohli se spárovat

upraveno 1x, naposled 30.11.2016 08:00:07
-> Bukaj: to by mě právě taky zajímalo :D
-> colaczech: Jj diky. Podle toho uz jsem to dohledal o co go... Doted sem tenhle termin neslysel :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 30.11.16 00:11:04: Je to kvůli roztažnosti pístu, jmenuje se to tuším invarová vložka...
Hele boys, netušíte, proč má většina pístů tyhle plechy zevnitř?
-> Zeke-ten šestý 29.11.16 10:17:04: někdo ze zadního ělal přední a zapomněl na blinkr, nebo co to je?
-> Zeke-ten šestý: nepoznas naraznik? 
100 od 105 se lisi dirou posunutou o par cm

100 od 105 se lisi dirou posunutou o par cm
-> Bukaj: -> Shader: -> Tomaso435: jo díky :)¨
Dál tu mam tohle:
první kus
Dál tu mam tohle:
první kus
-> Zeke-ten šestý: Podle gůglu obyč 120 (L)

-> Zeke-ten šestý: Cylinder 72mm. To by měla být 120ka 

-> Zeke-ten šestý: to bude stodváca ne?
-> MOLSO 23.11.16 20:54:38: Je to na kilo. MB má mnoho dílů identických, ale plastovou průchodku má kilo, MB mělo gumovou ;-)
A taky je možné, že to bude na něco jiného z té doby (délku ramínka fakt nepoznám)
A taky je možné, že to bude na něco jiného z té doby (délku ramínka fakt nepoznám)

-> MOLSO: a ak je to na 105-120 tak kúpím ja
,ináč netuším čo to je

-> MOLSO: ja mam take na stovke :) takze stovka ci aj na tisicku nviem ale myslim ze to tam pasuje tiez
-> MOLSO: a kdyby to bylo na fávo tak koupím já :D
-> MOLSO: není to na MB? Případně koupím 

-> Miryn: Ty výztuhy na 105-136 jsou obě stejné, tzn. jen jedna strana. Jsou pravé nebo levé?
Případně pokud by byl zájem, tak ty 105-136 by byly na prodej.
Případně pokud by byl zájem, tak ty 105-136 by byly na prodej.
-> stepan: Hm,zaujímavé.
Keby mal niekto slušnú sadu tak sem s ním
Keby mal niekto slušnú sadu tak sem s ním

-> isti: 105S
Takéto origo výztuhy by som aj kúpil na 120-ku

-> Miryn: To proto, že to na fotce je originál a to na eshopech s kulatejma všema dírama je druhoška

-> Kocvin: Ta spodní právě vypadá úplně jinak, než ty co se prodávají na e-shopech pro 105-136?
-> Miryn: Horní MB-kilo, spodní 105-136..
Pozná někdo na jaké vozy patří tyto výztuhy?
Rozměry delší: 163x12,5cm, Rozměry kratší: 150x12,5cm
Rozměry delší: 163x12,5cm, Rozměry kratší: 150x12,5cm
-> doly120: 100/110/105/120 
Edit: a cena nevím, ale tipuji tak 200-250 Kč za kus bude tržní cena (za takovou cenu se prodávaly v krámě)...

Edit: a cena nevím, ale tipuji tak 200-250 Kč za kus bude tržní cena (za takovou cenu se prodávaly v krámě)...