skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Bukaj 12.11.16 14:24:26: ja to práve neviem nikde zohnať , v origu existuje len také na jeden kábel ako mal favorit , lenže ja mám ABS a tam ide tých káblov kopec a v origu tam bola takáto prechodka ako na 120
-> suri: Ten napravo je origo od 1000MB až po Favorita (Feldu netuším, možná i na ní). Mám jich kdyžtak dost, ale tohle je jedna z věcí, kterou snad ještě stále vyrábějí v Náchodě a bude běžně dostupná za pár kaček v prodejnách autodílů - dle mne nesmysl řešit dopravu na SK...

-> Bukaj 12.11.16 13:15:03: ten napravo by sa mi zišiel na feldu
-> Bukaj: Díkec :-)
Též se zde zeptám:
Mezi návleky na kabely ke startéru jsem našel několik podivných - z tenčí gumy a s větším otvorem na delší straně - jde o nějakou druhovýrobu, nebo je to spíš na něco úplně jiného?
Mezi návleky na kabely ke startéru jsem našel několik podivných - z tenčí gumy a s větším otvorem na delší straně - jde o nějakou druhovýrobu, nebo je to spíš na něco úplně jiného?
pokud by měl někdo zájem nechám za nějakou symbolickou cenu mě je to k prdu
-> Plisek: jo fávo spojovačky kabeláře sameček.
-> Plisek: Jj Favorit
prosím o určení těchto konektorů myslím že je to na škoda favorit děkuji
-> Nwkt: no vidíš, já furt přemejšlel jestli třeba z náklaďáku a ono je to z autobusu. Takže pro mě uplně k ničemu.
-> Nwkt: jj.
-> Petrson: Není to skoda-virt.cz/cz/.../5821
-vojtik-autobusy ?
z čeho by mohla být tato světla?
-> Pavel P..: ako vždy 100% Pavel P. 

-> minno: potištěná koženka
-> Bukaj: A je to látka, či koženka? Vyzerá to ako látka, asi sa to potom blbo španuje.
-> 136rapid: Jo, jo, je to stropovice z 90. let - z materiálu, ze kterého měly stropovici novější favoriti...
Taky mám jednu doma
Taky mám jednu doma

-> 136rapid: toto už jsem také viděl, je to nějaká novější druhovýroba
-> 136rapid: Ale prevedením je to naozaj S105/S120.
Potah stropu na obale pisane na skodu 105/120 k.c.113770710 neviem ci to je original v žiadnej skodovke som taky potah nevidel
-> ASWY: Fotka je nicneříkající - není z ní patrná velikost a plasticita znaků. Pokud jsou mosazné, lehce vypouklé, cca 4 cm v průměru a lícová strana je smaltovaná, na rubu s dvěma naletovanýma packama a nápisem "Mincovňa Kremnica", tak to jsou znáčky na 1000 MB De Luxe model 66...
...a hodily by se mi

...a hodily by se mi

-> rsvancara: ty znaky z plácaček jsou z tenkýho lisovanýho plechu a maj po obvodu 6 dírek na nýtky... tohle vypadá masivně, tipuju to na nějakej přívěšek...
Přesunuto z tématu 2 znaky Škoda...
Pokud jsou malé, tak myslím, že ze zadních plácaček Octavie (možná i 1000MB), pokud jsou velké (tak 8cm v průměru), tak jsou z trambusové liazky :-)
Pokud jsou malé, tak myslím, že ze zadních plácaček Octavie (možná i 1000MB), pokud jsou velké (tak 8cm v průměru), tak jsou z trambusové liazky :-)
Přesunuto z tématu 2 znaky Škoda...
Dobrý den našel sem dva kovové znaky Škoda a zajímalo by mě z jakého auta jsou.
Dobrý den našel sem dva kovové znaky Škoda a zajímalo by mě z jakého auta jsou.
-> James1991: Střešní okno.
-> Enggik: velmi podobný měl i starej waran 311
-> Bukaj: No počet děr by i odpovídal, ale ten střed bude mít asi jinej průměr.
Mě to taky něco připomíná, jen vědět co
Mě to taky něco připomíná, jen vědět co

-> Enggik: Co tohle? bright-cars.com/photo/...
/default.html
-> Enggik: Někde už jsem to viděl, ale kde...? Něco mi říká Renault, ale je to fakt spíš jen fantazie...
-> Enggik: tak tak 

-> Bajou: ,,máte štěstí že jdu zrovna kolem, říkaj o mne že jsem odborník" ,co?

-> Enggik: řekl bych, že to bude na auto, které má nejspíš 14" kola... ale nejsem si zcela jist 

Pánové, nedokázal by někdo určit na co patří toto mezikruží? rozměr odpovídá 14"
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Je to na Favorita
Na co pasuje tato výztuha?
-> Petr98: pak seš za vodou :-D sklo ukliď a neřeš díru , kdyby něco,je to jenom fest vyleštěný 

-> Tomaso435: Tak plánuju vyjet na jaře, to už bude teplo.
Ale to už jsme mimo téma....