skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Petr98: buď rád že máš sklo :-) abys v rámci dobovosti kvli znáčku raději nejezdil v kulichu a brejlích

-> Tomaso435: Nejspíš. Ale zřejmě později, než potřebuji.
-> Petr98: thorax F je běžná značka origo skel ne?
-> Tomaso435:
Taky možnost. Origo na MB je as2. To F mě mate.

-> Petr98: do regálu mezi díly 

-> Pavel P..: Jj,díky.
-> Tabi: spartak, octavia
Dnešní nález na půdě u známých,ví někdo na co to je?Jediné co jsem možná už někdy někde viděl je ta klička,ale netuším kde.

-> Václav Kršek 02.09.16 22:59:40: Toto z favorita nieje.Vahadlo na ručnú brzdu favo vyzerá uplne ináč.V sériovom favorite takyto diel vobec nebol.
Tady pisou ze to je na 1203...
www.autotypautodily.cz/cz -detail-185416-spojkove-lo zisko-skoda-1203-stary-typ -kompletni-105152180.html
edit: tak to je na octavii, felicii a 1200-3
www.autotypautodily.cz/cz -detail-185416-spojkove-lo zisko-skoda-1203-stary-typ -kompletni-105152180.html
edit: tak to je na octavii, felicii a 1200-3
-> Petr98: aha, ja jen ze to mam na uzovce a Vojtech me vcera rikal, ze to jeste nevidel, ja myslel ze to je na nejaky prvni uzovky...diky
-> Sejki: Na litra, ten to tak origo má 

Neví někdo co je za typ spojkového ložiska pro 180ku přítlačák ( 3 packy ), který má za ložiskem z vrchu takovou plsť do které se kape olej aby mazal komínek?
-> Viliam: tak je to jen pro eRkaře, nevím jak se pohybuje cena, ale dle cen eRek bych se nedivil, za nějakou astronomickou sumu...
-> Sejki: Ďakujem. Čo za to pýtať?
-> Viliam: 110R
-> Plisek: poklice 13" forman prima. za 100kč koupím
-> castrol: jj budou to treningace
-> Sejki: trocha mi pripominaju www.skodateam.cz/bazar?ro
w=9CD
-> Sejki: to je palivové čerpadlo na 105,120 atd. v letech 76-86
tohle je MBcko? Foto ilustracni, ale jednu takovou pumpu mam doma a "mozna" je dokonce nepouzita...
-> Sejki: No, ten Asbestos bych se nebál použít. Ale "na kšeft" asi k ničemu - cena tak 50 Kč...
-> Bukaj: takze k nicemu...
-> Sejki: Tisícovkové (stovkové, stopětkové) Asbestos - původní výroba, Favorití asi taky originál, ale má poškozené "těsnicí pásky"...
Měl bych tu kvízovou otázku takhle při pátku :)
nedávno jsem koupil pružiny. Hned na první pohled mi přišli jako zadní na 120ku, i prodávající mi to tvrdil. Po porovnání s jinýma kyvkovýma zadníma jsou ale nějaký kratší.
Takže jsou nové v červené základovce,
rozměry cca:
tlouštka drátu 13mm
průměr vnější 114mm
volná délka 283mm
na pružinách je vyraženo 7P 88 l
netuší prosím někdo na které auto jsou?
zde v tabulce jsem k nim nedokázal nic přiřadit www.skoda110r.cz/article. php?id=430
díky
nedávno jsem koupil pružiny. Hned na první pohled mi přišli jako zadní na 120ku, i prodávající mi to tvrdil. Po porovnání s jinýma kyvkovýma zadníma jsou ale nějaký kratší.
Takže jsou nové v červené základovce,
rozměry cca:
tlouštka drátu 13mm
průměr vnější 114mm
volná délka 283mm
na pružinách je vyraženo 7P 88 l
netuší prosím někdo na které auto jsou?
zde v tabulce jsem k nim nedokázal nic přiřadit www.skoda110r.cz/article. php?id=430
díky
-> Václav Kršek: to je vahadlo laniek rucnej na pake rucnej brzdy vnutri
-> peti: ďakujem 

-> darklord: presne ako píšeš v 1000-kovom katalogu mi to končí 172 1244, 100vkový nemam a v 105 až 136 začínaju 187 1244
-> squalo: neni to v katalogu ani na 1000, ani na 100 (tam je max 1244-173) a v katalogu 105-120 uz su vyssie cisla zase. Mozno troska, ale tu sa mi nechce rozbalovat katalog
-> Sejki: dík

Pani vie niekto na ktorý typ su tieto ojnicne ložiská? Je na nich vyrazene 174 1244
-> inulka: lekr a bmm
-> RadovanSkodovkar: to se dávalo na cokoliv, univerzály, takže od osobáků přes valníky, nákladní auta, traktory, autobusy atd... v CZ tak 1500,- za pár.
-> Mr._Nosferatu: držák volantovky to nebude, rozměrově to spíše odpovídá jako by to mělo držet snad lano na ruční brzdu
-> Václav Kršek: To nevypadá jako něco z interiéru, spíš příchytka nějaké trubky, hadice nebo třeba stabilizátoru.
-> RadovanSkodovkar: Zadné svetlá na Zetor 25.Hodnotu neviem ale mne by sa to hodilo,obe maju osvetlenie spz?
-> Václav Kršek: Nejspíš je to držák volantový týče.