skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Plisek 13.12.14 17:06:06: tyč kulisy 4q (100-120)
-> Plisek 13.12.14 17:10:03: odstrekovaci kruzok (pozicia 10) skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../7-hridele-a-p isty-(130-135-136)
-> Plisek 13.12.14 17:10:03: odstrekovaci kruzok (pozicia 10) skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../7-hridele-a-p isty-(130-135-136)
Na jaký stroj je tento náhon tachometru? Avia, 1203, Multikára?
aukro.cz/novy-nahon-tacho metru-i4878034586.html
aukro.cz/novy-nahon-tacho metru-i4878034586.html
-> Bukaj: Takýto symetrický kozlík mám iba jeden a je mi absolútne zbytočný.
-> Bukaj: 

-> dragon_cb_cz: Je Tvůj 

-> Bukaj 09.12.14 17:53:08: A je funkční a k mání? 

-> Bukaj: Divnej obrázek - jsem zvyklej vídávat v páru jednoďubkový a dvojďubkový MB kozlíky, ne dvojďubkový a tyhle novější..

-> isti: 1000 MB má tyhle symetrické kozlíky
Nevím, jestli i 100/110...
Kdybys jich měl víc a chtěl je vyměnit za Mkové, tak dej vědět

Nevím, jestli i 100/110...
Kdybys jich měl víc a chtěl je vyměnit za Mkové, tak dej vědět

Na akú škodovku patrý ten lavý kozlík?Šublerom označenú časť má širšiu ako m-kové.
-> Bukaj 09.12.14 17:53:08: Tyhle Speciály má tchán ve W353 a já je měl v tý LS z roku 1975 - údajně prý origo, ale ani prstík do ohně bych za to nedal.. A ten drát s placatejma koncema byl opravdu docela fajn, moc pěkně se na něj přezky zacvakávaly - jen naštěstí nevím, jak to fungovalo "v akci".
-> Bukaj: taky pas sme mali aj vo wartasi (r.v. 1970-75)
a potvrdzujem protikus bol ohnutej drat (vo wartasi som vyrastal).
a potvrdzujem protikus bol ohnutej drat (vo wartasi som vyrastal).
-> Bukaj: jojo ohnutej drat, tam jsem si vzdycky opiral nohy kdyz jsme jezdili na chatu a sedel jsem uprostred zadnich sedacek 

-> stepan: -> Vojťas: Díky, taky mne mohlo napadnout to hodit do gůglu...
skoda-virt.cz/cz/.../9437 0-pasy-moravan-special
Říkal jsem si, jak vypadá ten protikus a ejhle - ohnutej drát...
skoda-virt.cz/cz/.../9437 0-pasy-moravan-special
Říkal jsem si, jak vypadá ten protikus a ejhle - ohnutej drát...

-> Bukaj: Deda to mel ve stovce, mel dve ale nevim jestli v obou, ani roky vyroby :(
-> Bukaj: Z pásu moravan speciál.
Myslim že se dokupovali v době stovek, ale nejsem si uplně jistej.

I já opět požádám o identifikaci:
Z jakého pásu je tento zámek?
Z jakého pásu je tento zámek?
díky pokud by měl někdo zájem mám jich cca 50 kusů
-> Plisek 09.12.14 17:35:34: Převodovka Škoda 100, možná i motor - nevím, jestli kilo mělo na motoru ještě tento konus, nebo už šroub s těsněním, jako 105/120.
Lze použít i na převodovku a motor 1000MB, i když originál MB má čtyřhran místo šestihranu
Lze použít i na převodovku a motor 1000MB, i když originál MB má čtyřhran místo šestihranu

-> Jamaican: Jo, vypadá to tak, díky :)
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): najvacsia ponuka a moze to ist do sveta 

-> Bukaj: Podle mě je to Moskvič
Ještě jsem vyhrabal jedno pěkné chromované zrcátko s překlápěcím sklem - z čeho pochází? Žádné logo ani nic, co by naznačilo původ jsem nenašel...
-> colaczech 08.12.14 22:14:47: Tak Octavia silentbloky jsou 27x14x52, ten milimetr může být chyba měření, což? 

-> cPetan: Potvrzuju, že východní Německo - to číslo v "kulatym trojúhelníku" je právě nějaké značení dederonů...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Název výrobce neporadím, ale bude to něco z NDR, protože stejný logo bylo i na tachometru v Trabantu
-> Pavel P..: -> castrol:
Ziadne vyrobne cislo ani nazov vyrobcu. Ale na traktorfore mi napisali, ze je to "rucny otackomer", pouzival sa rozne, kde bolo treba merat otacky. Viac neviem. Ale uz sa mi ozvali dvaja ludia, co to chcu. Neviem, ci to pustit dalej a netusim za kolko
Ziadne vyrobne cislo ani nazov vyrobcu. Ale na traktorfore mi napisali, ze je to "rucny otackomer", pouzival sa rozne, kde bolo treba merat otacky. Viac neviem. Ale uz sa mi ozvali dvaja ludia, co to chcu. Neviem, ci to pustit dalej a netusim za kolko

-> colaczech 08.12.14 22:14:47: Silenty této konstrukce jsou na kdesčem - možná stará Octavia apod, nebo něco úplně jiného...