skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jawa, Čz, a ostatní
-> Mr.Lumpy: nevím 5 za 6? ještě teda mam nově potažený sedlo místo tohodle co je na fotce. Má tam být co co má -> Kaňa: na fotce.
-> suri: chce si to trochu prohrát s rozetama no... máš pravdu v tom že 2 rychlosti jsou dvě rychlosti ale zase nemám starosti nepřeřazuje z 1 na 2 atp..
-> Honza5: a za kolik?
Nechtěl by někdo koupi 125 s motorem 175 rok a půl propadla STK, papíry to má.
Starší fotka, chybí klakson a sítko na karburátor.
Starší fotka, chybí klakson a sítko na karburátor.
-> Mr.Lumpy: práve tiež spojka a celkovo to nie je také vykonné ako 210
-> suri: nevim co by se na 207 mohlo srát - kde nic není nic se nesere... maximálně může zlobit dekompresor
tak i ja si prihodim CZ150C, 250/353 a 2* 350/354 a jeden fichtl
Taky prihodim to svoje priblizovadlo :))))
-> Mr.Lumpy: práve 207 sa sere ak sa na 210 urobí raz poriadne spojka a má najnovšie zapaľovanie vydrží
-> RON: svička ani nova nepomohla cievku som neskusal ale zapalko tam mam tiez uplne nove a hadze taku iskru ze som take este nevidel 

-> MOLSO: svicka, civka, v extremnim pripade to muze byt i kondenzator. Nic jinech na fichtlu neni :)
-> Magiver: Bizon je peknej, povez mi co je pravdy na tom, ze ridit ho je docela umeni
teraz mam toto na papieroch ale neposlucha stale ...
sice som na nej isol aj 80
ale zatepla nechytá
aj ked ma fungl novy karbec a motor uplne po GO ...

-> petr s: Pucha mam mopeda taky a je to neznicitelnej stroj, proto si zaslouzi byt zde publikovan

MUSTANG
sice len 50tka ale isiel pekne ... teraz je rozobraty a ma prasknutu nadrz 

-> suri: babetta je v poho pokud není dvourychlostní ta se hodněc sere 

-> petr s: neviem to tak volali v predajni ked kamarát kupoval že indiánsky moped ale zase je to celkom v pohode oproti babete
-> suri: Co mají indiáni společného s puchem?
-> petr s: babeta je jawa ale puch to je indiansky motocykel nie?
Počítají se 3x babetta a jeden puch?
No oproti niektorym ludom som len drobnochovatel, mam len Cezetu 502, momentalne v stave totalneho rozoberania.... snad ju niekedy v priebehu roka aj poskladam...
-> RON: Dobrá sbírka
Ale nejvíc se mi líbí ty stroje v tom pokoji - tak bych to chtěl doma taky mít...
No a nakonec přidávám něco ze své garáže...

No a nakonec přidávám něco ze své garáže...

a tato je zatial vo vyvoji, ale nechce sa mi ju dokoncit :) ani na to nemam cas
-> RON: týý jo pěkná sbírka
já měl kdysi jen stadiona s22 a teď mam mnoo ''rádoby veterána'' babetu 

tak já mám akorát jawu 207/300
ale pokud to vyjde tak bych si chtěl koupit 250 panelku

-> RON: koukám že máš těch strojů docela dost. Jasně, uvidíme, až to vyjde tak to nějak přeberu a co se nebude hodit tak ti nějak nafotím.
-> FORM: nezapomen na me prosim s tema dilama jak jsem ti psal, budu toho potrebovat bandu
Podědil jsem akorát hromadu krámů, celkem funkčního simsona, druhý střep na díly, kývačku nechám švárovi a rukšu prodáme neb na ní nebude místo
Joo, já jsem se asi trochu zbláznil do dalšího renovátorského směru. Už jsem si na péradlo koupil rám a objednám nový štítek abych mohl zkusit oživit doklady.
kucí, tak semka s motorkama, at nezasirame dnesni nakup