skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jawa, Čz, a ostatní
-> FORM: Nemůže to být stará 175 ta měla svíčku u strany
Kartery jsou každopádně jiné než u 250 pérák, kývačka... Motor do Rykšy je také jiný. řazení pákou by ukazovalo na toho velorexe.
Napadnul mě 250 velorex, ale nevidím možnost upevnění ventilátoru
Jinak se v garáži usídlil ještě skůtřík který jsem koupil pro mladou
Letos jsem ale čz-tku prodal a pořídil si o něco modernější stroj japonské výroby
Já začínal asi jako většina na babetě a dachlu.Potom jsem přesedlal na čz 175 sport na 19" kolech.
A tohle je muj první stroj s papírama Celkem málo známej dvouválec čz 250/471
A tohle je muj první stroj s papírama Celkem málo známej dvouválec čz 250/471
-> Zdeněk.: mela byt pro papezovu ochranku

-> Zdeněk.: Nebylo to přímo pro papeže, ale vývoz do vatikánu měl být prý bílý. Jinak zadní blatník se odklápí třeba zrovna u péráka.
-> Mr.Lumpy: jj, právě pro to jsem si myslel, že je to kravina, ale podle barev a vzhledu jsem tomu věřil a tak víš co, nikdo neříkal, že by na tom měl jezdit

-> Zdeněk.:
sem si představil papeže v tom hábitu jak se prohání na jawě na poli 

strejc renovuje veterány pro němce a dostala se k němu taky nějaká ČZ asi, teďka zrovna si nevzpomínám, ale asi ČZ. Je bílá se zlatými doplňky a lemováním a zadní kolo se mění tak, že se nahoru odklopí zadní blatník a kolo se vytahuje dozadu, jestli se k ní někdy dostanu tak jí vyfotím. Říkal, že měla být pro papeže, ale to je asi kravina

-> El_Burro: sehnat jakekoli dily an Mosquito je dost problem. Na motor ma dily nakej chlapek v Praze, v pripade zajmu ti sezenu kontakt, co se plastu tyka tak bych taky o necem vedel, ale riditka, ram,... to netusim-riditka bych naohybal z trubky :)
-> tunerlada: já netvrdim že je špatná ale spojka je prostě náchylnější k poruchám
Mr.Lumpy 14.12.08 10:08:02 napsal: -> suri: babetta je v poho pokud není dvourychlostní ta se hodněc sere ja mam dvourychlostní po go a zatim litam upe fpohodě bez problému 

-> RON: Jo to jo chystám se ho na jaře dát dohromady,ale nemůžu moc sehnat díly,mimochodem nevíš kde se dají koupit nová řidítka a kolik tak stojí?
Jo a jinak sem začínal na klasice Jawa 50/20 starej dobrej fichtl no mám,dávám foto mojich strojí když mi bylo 15
Jo a jinak sem začínal na klasice Jawa 50/20 starej dobrej fichtl no mám,dávám foto mojich strojí když mi bylo 15

-> RON: jawa 555
nesmrtelny stroj ... 

-> El_Burro: tý jóóóó Mosquito typnul bych 585, na tom jsem také začínal
to mě přivádí k otázce: na čem jste se kdo učili jezdit?
to mě přivádí k otázce: na čem jste se kdo učili jezdit?
-> Kaňa: Nechtěl bys tu nedodělanou krosku z třipade prodat?
Jinak tohle je moje přibližovadlo už asi od 14 let a pořád ho mám ale asi 3 roky nejezdí
Jinak tohle je moje přibližovadlo už asi od 14 let a pořád ho mám ale asi 3 roky nejezdí

-> RON: o fotky ostatnich jsem někde přišel :( www.skoda110r.ic.cz/ftp/1
50C
-> m8rinek: nahod sem fotky... hlavne ta 150C me zajima
-> Mr.Lumpy: nevím 5 za 6? ještě teda mam nově potažený sedlo místo tohodle co je na fotce. Má tam být co co má -> Kaňa: na fotce.
-> suri: chce si to trochu prohrát s rozetama no... máš pravdu v tom že 2 rychlosti jsou dvě rychlosti ale zase nemám starosti nepřeřazuje z 1 na 2 atp..
-> Honza5: a za kolik?
Nechtěl by někdo koupi 125 s motorem 175 rok a půl propadla STK, papíry to má.
Starší fotka, chybí klakson a sítko na karburátor.
Starší fotka, chybí klakson a sítko na karburátor.
-> Mr.Lumpy: práve tiež spojka a celkovo to nie je také vykonné ako 210
-> suri: nevim co by se na 207 mohlo srát - kde nic není nic se nesere... maximálně může zlobit dekompresor
tak i ja si prihodim CZ150C, 250/353 a 2* 350/354 a jeden fichtl
Taky prihodim to svoje priblizovadlo :))))
-> Mr.Lumpy: práve 207 sa sere ak sa na 210 urobí raz poriadne spojka a má najnovšie zapaľovanie vydrží
-> RON: svička ani nova nepomohla cievku som neskusal ale zapalko tam mam tiez uplne nove a hadze taku iskru ze som take este nevidel 

-> MOLSO: svicka, civka, v extremnim pripade to muze byt i kondenzator. Nic jinech na fichtlu neni :)
-> Magiver: Bizon je peknej, povez mi co je pravdy na tom, ze ridit ho je docela umeni
teraz mam toto na papieroch ale neposlucha stale ...
sice som na nej isol aj 80
ale zatepla nechytá
aj ked ma fungl novy karbec a motor uplne po GO ...

-> petr s: Pucha mam mopeda taky a je to neznicitelnej stroj, proto si zaslouzi byt zde publikovan

MUSTANG
sice len 50tka ale isiel pekne ... teraz je rozobraty a ma prasknutu nadrz 

-> suri: babetta je v poho pokud není dvourychlostní ta se hodněc sere 

-> petr s: neviem to tak volali v predajni ked kamarát kupoval že indiánsky moped ale zase je to celkom v pohode oproti babete
-> suri: Co mají indiáni společného s puchem?
-> petr s: babeta je jawa ale puch to je indiansky motocykel nie?
Počítají se 3x babetta a jeden puch?
No oproti niektorym ludom som len drobnochovatel, mam len Cezetu 502, momentalne v stave totalneho rozoberania.... snad ju niekedy v priebehu roka aj poskladam...
-> RON: Dobrá sbírka
Ale nejvíc se mi líbí ty stroje v tom pokoji - tak bych to chtěl doma taky mít...
No a nakonec přidávám něco ze své garáže...

No a nakonec přidávám něco ze své garáže...

a tato je zatial vo vyvoji, ale nechce sa mi ju dokoncit :) ani na to nemam cas