skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jawa, Čz, a ostatní
je to tak 14dní co jsem se byl projet, povšimněte si zvláště stylového číra
POkud by mel nekdo zajem o Jawu 350, origo 640 s ladakama, zelena barva kawa. V dobrym stavu za slusnou cenu, tak se ozvete

-> Matt-110R-ten druhej: ten předek toho erka mi furt připomíná starou tatru

-> Luky.: -> m8rinek: po ceste to trochu skackalo,ale po poli sa na tom jazdilo dobre a museli sa boky plasta zrezat lebo to zapieralo o ram.

-> 105L: kraso to je šipak z trakturku ne? jak se na tom proboha jede? :D
-> 105L: Ty kr..., na tý krosce fakt luxusní pryž vzádu 

-> 105L: koukam prave na to pekna pekna ;-)
-> stika87: nie dal som to dávno preč ale jazdilo sa s nou dobre v zadu som mal drapak čo sa používal na sejačkové mašiny na družstvach 4.00*16

-> 105L: Ta kroska je luxus ;-) mas ji jeste ????
dobre časy ked som ešte jazdieval
pinčel a vedla čz-tka domáca úprava kross

-> Matt-110R: Já myslim že s tim ohnutim je to naopak - ohnutý rám aby se zvýšil zadek a blatník (prostě hardcore enduro
). Ohnutá sedačka je až důsledek

-> gabo000000: tha brisky no ...
ja som kupil championku a ani nevim kde je beham na sprostej briske .... do jari ju hadam najddem
btw vykrivenu sedacku mam na mustangu ...
a je to fakt lepsejsejse 

btw vykrivenu sedacku mam na mustangu ...

-> Matt-110R: jo..a delal to este byvali majitel

-> MOLSO nepojazdný: mne to zo 17 neslo ..hned ako sa to zahrialo to normalne zdochlo akoby sa vypol motor

ja za mlada jezdil rok na tomhle... ostra pila, minarelli motor, s vetsim koleckem vepredu to litalo 115km/h po rovine... podotykam, ze to byla 50 z vyroby
když už je tu řeč o simsonech nemáte nekdo náke nepotřebne dily???
-> suri: myslím jako rám ohlí kvuli sedle byl to takoví tuning našich otců asi
pro porovnání nahoře originál rám, dole muj hlí rám kvuli sedlu

-> Matt-110R: prečo vohlej rám? mne simson pripadal práve pevná motorka možno sa mýlim
-> gabo000000: taky vohlej rám že?

-> gabo000000: 14ka je nahovno tu rychlo zahadze lebo je studena .... 17ka je tepla a pekne sa vypali 

v tej sismsone bol motor s najvecsim vybrusom(takmer60ccm) velke a lestene kanaly,lesteny a zvecseny karb,lestena kluka, lesteny klukovy priestor a celkove GO..neskutocne to slapalo...maximalka cez 70km/h ale v 2ke sa to stavalo na 1 kolo

-> Klubko_: dobrej lauf, jakej to melo zvuk?
Moje jest todle
byl komplet v originálu dokud tatka zamlada nevohnul rám
takže se letos bude rovnat a pude na lak

-> Klubko_: tak to je hypertunink
původně to byla Jawa 21?

-> MOLSO nepojazdný: mas tam 17ku sviecku
treba 14..ja som mal ten istz problem

predevcirem se v "Co jste denes udelali" probiraly fichtly, takze muj stroj, kdyz mi bylo kolem tech 16–17 

-> Surík: ale na prasknutu nadrž to akosi nefunguje
-> Forman: fakt jo ? HEZKYYY

-> Forman: fakt jo ? HEZKYYY

MOLSO 06.01.09 15:14:23 napsal: → Forman: ak by sa našla nejaka nezhrdzavena neprerazena neprasknuta 23 nadrž v modrej farbe (ale na tej až tak nezaleži, skor zaleži na stave) mal by som zaujem 
Asi tě potěším,mám zamluvenou modrou nádrž a asi aj s org. nápisem JAWA
Dnes jsem ji zamluvil na vrakovišti

Asi tě potěším,mám zamluvenou modrou nádrž a asi aj s org. nápisem JAWA
Dnes jsem ji zamluvil na vrakovišti
-> MOLSO: chalani a čo kamane + odhrdzovač a vypláchnuť tecchničákom tak to mám na babete kde bola total hnilá nádrž a pohoda len nenechávať ventil lebo ho zožere
-> Forman: ak by sa našla nejaka nezhrdzavena neprerazena neprasknuta 23 nadrž v modrej farbe (ale na tej až tak nezaleži, skor zaleži na stave) mal by som zaujem 

MOLSO 05.01.09 22:24:27 napsal: → Forman: stastnej to clovek … KRALOVSTVI ZA 23 NADRZ 
Pokud máš zájem , nějakou ti seženu,
Jakou barvu?

Pokud máš zájem , nějakou ti seženu,
Jakou barvu?
-> chooki: mohl bys mi na mail poslat detaily tech cafee raceru? diky rkrcmar@centrum.cz
Takze to je vsetko...este sme mali Jawu CZ 175/356, s brachom sme ju pekne renovovali do povodneho stavu, foto musim naskenovat. Este sme nemali digifoto vtedy.
K motorkam som bracha pritiahol ja, je to moje druhe velke hobby po autach
.
Kedze bracho je mladsi, tak sa mu snazim pomahat, ako peniazmi, tak radami..vyhoda oproti autam je, ze sa s tym mozes vyhrat doma v byte (hadky s rodicmi su ako bonus)
Ak dobre pocitam, tak sme s brachom mali 11 bikov, a doteraz mame 6 (pionier, Jawa 250/353, CZ 175/477 (rozobrata v posteli
), CZ 250, FZR 1000, GSXR 1100 ).
K motorkam som bracha pritiahol ja, je to moje druhe velke hobby po autach

Kedze bracho je mladsi, tak sa mu snazim pomahat, ako peniazmi, tak radami..vyhoda oproti autam je, ze sa s tym mozes vyhrat doma v byte (hadky s rodicmi su ako bonus)
Ak dobre pocitam, tak sme s brachom mali 11 bikov, a doteraz mame 6 (pionier, Jawa 250/353, CZ 175/477 (rozobrata v posteli

momentalne je trochu rozobrata...davam ine kola, ine rajdy, predna cast so svetlami...tiez znizit predok a zvysit zadok, plus tlmic riadenia..jazdim s tym na pezinsku babu a chcem aby lepsie sla do zataciek..
sucasny stav, vsetko funkcne, prevodovka vymenena, chcem z toho jemneho streeta, ale s povodnou siluoteou.
-> chooki: ,Pěkná sbírka
toto je moja druha GSXR 1100 rv. 1989, najazdene cez 100tis.km, vykon 138ps, max okolo 290 kmh...v tomto stave som ju v. 2006 priviezol domov, kapoty, sedacka prilepena lepiacou paskou...bola padnuta a v ubozenom stave (stala v rohu garaze, behali po nej sliepky, proste zly sen), vypadavala dvojka, nejake veci nefungovali a pod...ale pre mna podstatne, mala OK motor a slovenske TP a bola to gsxr 1100 z roku 89, najlepsi rok v celej modelovej rade a je to peklo tento bike...na 1-2 sa nad 6-7000 to neda udrzat na zemi..bud na zadne alebo hori guma..max mam zatial okolo 220-240, nahanal som sa na dialnici s Audi R8 ale kedze som bez kapot, ktore neuznavam, tak ma slo odfuknut a vzdal som to...bike v pohode by siel viac
-> chooki: krásný úpravy
bude to old skul streetfighter, styl z konca 80tych rokov..tj. vsetko co nie je potrebne pre jazdy odstranit
brachova FZR1000, r.v.1990, 145 PS, kupena 2007, momentalne sa prestavuje
-> chooki: hlavně ta upravená 350tka :)