skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hmotnost disků
-> pistaa: jo v poho :) já jen že jsem se toho na první pohled nevšiml 

-> Tommyk: to je original neutratralizovane a preto to malo taku farby , casom to bledne ;) a uplne to staci.. naco na to dalsie farby a dalsiu vahu ;)
-> matoo: materiál určitě ne
-> pistaa: jej, promin
mě to nějak na první pohled splynulo do jednoho... je to nějaká světlá zlatá, ne? asi nová no

-> pistaa: jej, promin

-> pistaa: mozno myslel matros

-> Tommyk: nevidis? ved on zlaty je
-> pistaa: krásný kolečko, ale ještě hezčí by bylo, kdyby byl střed "zlatej"

ARC elektron limce dural :
stred s podlozkou ma 1880g
limec 2,75J ma 960g
limec 4,0J ma 116o g… Viac
vaha spolu: 4.00kg
stred s podlozkou ma 1880g
limec 2,75J ma 960g
limec 4,0J ma 116o g… Viac
vaha spolu: 4.00kg
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): :zkus,docela mě to zajímá,díky:-)
-> sep: ak nezabudnem, mozem to cez vikend odvazit, ale len na klasickej osonej vahe, takze to bude presnost tak +- autobus kilo... zatial som vazil len plechac 14´´ s 155SR 14 s dusou priblizne 14,5 kg, takze k tomu este pridam puklicu a medzikruzie, urcite sa to zmesti do 15 kil :-)
Tak mně napadlo,nemá někdo origo sestavu na zvážení-14ka disk,155/80 včetně duše,chrom poklice a mezikruží?Podle všeho to bude slušná podkova.-)
-> škodec: cim lahsie neodpruzene hmoty tym lepsie jazdne vlastnosti a lepsia akceleracia 

-> MOLSO: jezisi ty to chces mat ake lahke?...skodovka ma 5kilov len tie plechace ju drzia na ceste ked je vietor
Si tam daj drevenne loukote

-> MOLSO: presne tak, fuj fuj :)
-> MOLSO: A co si cakal, ze to bude mat 5 kilo?
-> jerzy: no fuj to je pekne tazke ....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): skusim dakde zvazit moje koleso z auta

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): skusim dakde zvazit moje koleso z auta

-> MOLSO: no dobre ze si pripomenul, som v sobotu doma zvazil, ale len na takej domacej vahe, takze plechac 14´´ s 155SR 14 s dusou priblizne 14,5 kg, kopretina 13´´s 165/80 s dusou okolo 13 kg
-> MOLSO: já též

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): stale cakam na udaj o hmotnosti 14" plechacu 

-> Tomik...: ARC elekronový střed 4cm tlustý váží přesně 2,0 kg s límcema 6,5 " rovných 2,5kg bez pneu.
jak jsem dneska přerovnával kola tak ATS 6J13 5,4kg s pneu matador 180/530/13 12,4kg
Rád bych co nejlehčí kolo 7x15 ? Nevíte o něčem 

-> sep: Je lehce ohnutej, ale ne tak, jak se to zda z fotky. Na ty fotce to klame

-> Trax: :tak další typ disku do přehledu,dík za něj,btw zdá se mi to nebo to spodní má v místě kde se opírá horní ohrnutý lem?
-> Trax: ale sou pekny

-> DuriQ: :jasně,někde jsi to už psal,ale jsou to hořčíková kola a tyhle hliník,to je docela rozdíl.-)
-> Trax: :ty Erko/užovka?Slušný kus železa.
-> Trax: :ty Erko/užovka?Slušný kus železa.
Mam doma anglicky plechace. 5,5 palce a vazi celych 7kg

sep 11:10:03 29.06.2009 : MTX horcikove pavucata maju 4,2kg a sirku 5,5J :) ked tak potom myslim ze celkom zaujimavo by vysli 5,5J ARC-cka ":D
-> MOLSO: nebud zvedavy, budes skoro stary.... 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ok som zvedavy 

-> MOLSO: ak nezabudnem, mozem cez vikend zvazit 14 plechac bez obutia, obutu kopretinu a obutu 14
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ak je tato tabulka pravdiva tak je kopretina tazsia ako 13" plechotron
garde.plivnik.cz/repairs/ repairs_item.php?id=14
garde.plivnik.cz/repairs/ repairs_item.php?id=14
-> MOLSO: kopretina je asi o kilo lahsia ako 14´´ disk z erky, ako je na tom 13´´ plechac neviem
-> MOLSO: myslim originalni kopretinu z Tynce, neni kopretina jako kopretina...
-> m8rinek: myslim neupravovanu kopretinu 

-> MOLSO: neni kopretina jako kopretina, ja mel jednu sadu soustruzenou hodne na lehko
-> Danster: všetky kolesa su lahšie od kopretin, kopretiny su tažšie ako plechače 

-> myschaak AZNP K.Hora: se divim

má je i jeden kluk od kutný hory.....ne já ne!
-> sep: Přesně tyhle kola má kamarád na stovce a je pravda že oproti kopretinám jsou lehčí 

-> Petrson: -> MOLSO: -> Pavel P..: :ve stříbrné je to pravda jakési nijaké ale ta origo úprava nevypadá zle.-)
-> TTomas: :jj,v hliníku a v tomhle rozměru je to asi vážně nejlehčí kolo,je to znát i v ruce,ve 14" jsem viděl hodně hodně podobné,ale stejné nebylo,zkusím najít fotku.
-> TTomas: :jj,v hliníku a v tomhle rozměru je to asi vážně nejlehčí kolo,je to znát i v ruce,ve 14" jsem viděl hodně hodně podobné,ale stejné nebylo,zkusím najít fotku.
-> sep: krasna hmotnost. To jsem ani netusil, ze jsou tak lehoucky:) Nejspis teda nejlehci hlinikove kola co se seriove na skodovku davala ne? Pletu se nebo je mozne, ze jsem je videl i ve 14"?
-> sep: takhle to vypadá jak poklop na kanál... ale v tý černo-leštěný variantě je to pěkný

-> sep: mooc pěkný
nj hold anglie

-> sep: no pekne