skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hmotnost disků
-> kubina: ale mohly by vypadat pěkně, já asi udělám ty mezery černě taky. ale leštit je nebudu.
-> Pavel P.: celni plochy jsou liznuty nozem.ted prijde na radu lesteni a pak znova lakovani.
prace 3prdele...
prace 3prdele...
-> kubina: Hele Apolla v originale by se mi moc libilyNa ty sem fakt nejvic myslelMrkni na moje auto,myslim ze by sluselyA penize bych mel mit takyTakze fakt dej vedet kdyz budou k mani....DIK
-> kubina: a pak budes mit na aute 4 ruzny kola najednou

-> KEAN:
jedny apolla v originale budou(pro sebe samozrejme jednu sadu mam),ale ty chci prednostne nabidnou tem na ktery se minule nedostalo.takze nic neslibuju,ale kdyz lidi z minula nebudou mit zajem tak nabidnu.bude to ale pozdeji,musim vymyslet lesteni.
jinak na orig aute neni moc prostoru na zmeny,kola jsou v mem pripade skoro jedina vec,cim muzu menit vizaz.proto ty sady dobovych kol,ktery vsechny zrenovuji a budu je davat na auto podle momentalni nalady
jedny apolla v originale budou(pro sebe samozrejme jednu sadu mam),ale ty chci prednostne nabidnou tem na ktery se minule nedostalo.takze nic neslibuju,ale kdyz lidi z minula nebudou mit zajem tak nabidnu.bude to ale pozdeji,musim vymyslet lesteni.
jinak na orig aute neni moc prostoru na zmeny,kola jsou v mem pripade skoro jedina vec,cim muzu menit vizaz.proto ty sady dobovych kol,ktery vsechny zrenovuji a budu je davat na auto podle momentalni nalady

-> kubina: Díky za obrázek, a ten povrch je nebo bude leštěnej? vypadá to pěkně, možná se budu inspirovat. dík
-> kubina: a ukecat se nenechas??
-> KEAN: -> manijak:
na prodej nemam nic,vsechno vyuziju pro svoje auto
nektery jupitery mam jen jako kusovky
na prodej nemam nic,vsechno vyuziju pro svoje auto

nektery jupitery mam jen jako kusovky
-> KEAN: -> kubina: taky by mě zajímalo
-> kubina: Nemas neco na prodej???
-> kubina: dakovala....
tie otviraky su riadny kus matrosu

-> kubina: teda to je zásoba.
mohl by jsi mi prosim poslat fotku toho meteora jak má natřený ty mezery černě. nejlíp ve většim rozlišení. děkuju.

neco jsem zvazil.jdu na to
-> Zazaa: tak potom beru s5, to musi byt nadhera vynaset ty kola ze sklepa kua, musim si take neco zohnat

-> Milos: je to mozny ... ja mam elektronove krize 9*13 a i se slickem maji malicko prez 7kg
ono je totiz zasadni rozdil mezi obycejnou gumou a zavodni .... ten slick skoro zmackas v ruce a je lehouckej
ono je totiz zasadni rozdil mezi obycejnou gumou a zavodni .... ten slick skoro zmackas v ruce a je lehouckej
ja teda newim, nebudem sa hadat, ale len obyc pneu 165_70 r13 ma tusim cez 6kg, zakze cele tamto sa mi nezda, tyx 7kg
Tak hmotnost samotného disku nevím, ano je to kolo George Negru(š100 se sníženou střechou), jsem to kolo chytil do ruky a nestačil jsem se divit, to že váží 7Kg to je od něho! Je to tuším 8x13, mat. střed hořčík, límce hliník, nevim možná kecal..

Jen pro pořádek a aby to mělo trošku vypovídací hodnotu by bylo dobré uvést přesný rozměr ,materiál a hmotnost samotného disku....-> jate-line: :pěkné,Tvoje?není to foceno vedle toho "odvrtaného" kila?
Napadlo mě srovnat pro info hmotnosti hmotnosti škodováckých disků routeč 130,jak plechů tak hliníků,případně i elektronů,13 i 14 průměr,šířka od 4,5 až do snad 9.....takže kdo má nějaký z těchto disků věrohodně změřěný tak ať sem hodí kolik ten daný má,díky....