![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dekly diferaku převodovky Š130
prohledat
151 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 29.01.2013 do 16.09.2017, založil/a Jan Kubíček
-> Jan Kubíček: Super prácička a kvalita díky moc!![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
jsem rad že je spokojenost, další varka bude rozeslána na konci příštího týdne.......
ti co objednají ted tak mam lehce nemilou zpravu, cena bude 1300,- !!!! duvod je že jsem měl možnost materialu ze zbytku, odřezky který mě byl nechavan za minimalní cenu ale to bohužel už není možne........ ti co mají objednáno za cenu 1200,- tak cena platí
ti co objednají ted tak mam lehce nemilou zpravu, cena bude 1300,- !!!! duvod je že jsem měl možnost materialu ze zbytku, odřezky který mě byl nechavan za minimalní cenu ale to bohužel už není možne........ ti co mají objednáno za cenu 1200,- tak cena platí
Dneska jsem si vyzvedl balíček. Jejich čas přijde později, ale moc díky -> Jan Kubíček: . Pěknej počin.
dnes připraveny první sady k odeslání, na konci příštího týdne by se měli dočkat další ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> Jan Kubíček: konečně někdo kdo nehází tisícema, něco vyrobí a rozumně nacení. Palec hore...
-> Jan Kubíček: to je pěkná cena :)
....tak moje cena za sadu ( i se zinkem ) 1200,- .......v připadě zajmu pište adresu a email do SZ !!!!!!
-> TTomas: jj bude to dole i nahoře + jedna packa (ta u startéru) bude uzpůsobená na to aby tam šel dát startér
S tim bude podstatne vic prace, takze pokud to bude pekne udelane, tak proc ne. Jen stale zustava otazkou jak velky to ma prinos. Mimochodem je to sesroubovany dole i nahore?
-> havlik: přesně
když kalmar chce 1500/ks + DPH(když si pro ně zajedeš tak za 1500) tak tu máš za +1000kč a máš tu masivní výztuhu ono už v tom rozdíl nemáš
když kalmar chce 1500/ks + DPH(když si pro ně zajedeš tak za 1500) tak tu máš za +1000kč a máš tu masivní výztuhu ono už v tom rozdíl nemáš
Má na mysli verzi z 2000MI.
-> TTomas: no ale to nejsou jen ty šestihrany , ale celé bočnice dle zprávy 18:16:21
30.01.2013
30.01.2013
-> TTomas: no on ais myslí tu verzi z 2000MI ale i taky je to přehnaný
-> djmaso: Tady to chlapik nabizi za 1000 sadu a Kaspar co to ma trosku propracovanejsi za 1500/kus, takze "Bůra" je tak nejak utopie. Bejt tebou, tak nevymejslim blbosti a vezmu ty od Kaspara a jeste usetris:)
-> djmaso: no jo šrouby a trubky ty jsou aspon za 2tis:)
-> m8rinek: bude to i se šroubama a rozpěrkama , já to neřeším já to beru a když to někdo bude chtít tak se ozve :)
není to jen 2D je to 3d ( máš to s vnitřním vyfrézováním + stažený na magnetce)
není to jen 2D je to 3d ( máš to s vnitřním vyfrézováním + stažený na magnetce)
-> m8rinek: Treba myslel 500:D
-> djmaso: Co to je za nesmysl? Vždyť je to jen hloupý 2D a vypálený na laseru je to za zlomek toho co jsi tu nastřelil :D.
Se nám to začíná rozjíždět...asi budeme muset zjistit kolik je mezi kastlí a převodovkou místa, aby jsme byli spokojení i my co jezdíme ty seriovky. ![40](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
![40](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
klucí, taky jsem uvažoval o železných krytech diferáku , ale ptal jsem se chlapa co dělá se železem na to co by vyšlo udělat ty bočnice dle fotek ochody a bylo mi řečeno že se budeme pohybovat cca u Bůra měl by někdo zájem ? já je beru , další várka už bude dražší
Finální cenovka už je ?
Také mám zájem o jednu sadu.
taky bych mel zajem
-> Jan Kubíček 02.02.13 19:07:06: pekná práca
Já bych si jednu sadu vzal. Líbí se mi to.
zde davam slibovane foto !!!!! na fotce není zapich na O-kroužek !!!! zapich samozdřejmě bude, jinak ohledne rozměru, veškere pruměry a hloubky osazení je jako origo, celkova výška taky dle originálu, dnes zkoušeno nasadit na převodovku, material běžné železo 11523, povrchova uprava zinek ( na fotkach není )
-> ochoda: To vypadá parádně a o funkci ani nepochybuji, škoda že by se to zřejmě nevešlo skrz kastli do škodovky.
-> Jan Kubíček: Dej info ohledně rozměrů, pevností a z jakého materiálu to bude, mám zájem.
-> Jan Kubíček: Dej info ohledně rozměrů, pevností a z jakého materiálu to bude, mám zájem.
ještě jsem si vzpoměl-když jsem byl v kalmaru,tak mi Mr. Kašpar říkal že kovový víka převodovku trochu zpevní,ale že je montují i kvůli tomu že ta hlína se vydírá a ubývá.tím se může měnit vůle a je tu problém.
na Šimurdy sekvenci to funguje bez výztuh a to je myslim slušnej fofr,na který si z nás nikdo jen tak nešáhne.
na Šimurdy sekvenci to funguje bez výztuh a to je myslim slušnej fofr,na který si z nás nikdo jen tak nešáhne.
tady to je :) ma to udelany vetsi vika a prosroubovane k sobe :)
-> vhml: i na virtu byla fotka snad od PetraS nebo od pisty a mám pocit že jsi tam taky přispíval
-> vhml: dojdu to najít a naskenuju to ale nebude to hned :)
-> ochoda: foto?
-> Dušan: jesi mate starsi AaT škoda special tak je tam 2000 Mi a ta mela tu prevodovku sesroubovanou :)
Pri 200Nm se zku...i kazda prevodovka. Toto je jen pomoc jak zapezpecit aby teoreticky neuhybal komplet diferak. Lepsi by dle me jeste bylo tu prevodovku komplet stahnout ze stran.
-> Bery: hele ja jsem nikdy neskladal ale jelikož on už jezdi cca 7let, převodovky a motory si nechava stavět tak si myslim že by to mělo bejt v cajku, možna jsem to předtim napsal špatně on už železný jezdí dlouho jen chce další sadu
-> Jan Kubíček: složený to máte dobře?
kalmar toto doporučuje k vyztužení převodovky , sám toto od něj budu kupovat, ale ta cena je na ... 1500/ks
kamarad co jezdi zavody tak ma problem s praskanim ....... při poskladaný převodovce a špéře
, prý se to takto řeší a není problem více nepovim, vlastní zkušenost nemám
tak u mokrejch poloos kde prevodovka porenasi i sily od kol bych necemu takovemu i veril, ale tady me to moc neprijde ... to osazeni na vymezovaci podlozky lozisek je pomerne velke a blizko tech sroubu do obalu, to uz samotnej obal sesroubovanej uprostred je slabsi misto ...
-> Eidy: leda Kalmaři...
-> vhml: Teorie jistě zajímavá, ale podložil to někdo?
-> Zazaa: praskani zubu SP. Existuje teorie že hliníkové dekly pruží a diferák se pohybuje.
sice OT, ale neda me se nezeptat .. jakej je duvod ?
během příštího týdne by měla bejt hotova zkušební sada, tlouštka bude totožná s origo, žebra co jsou z vnější strany origo odlitku okopírována nebudou ale samozdřejmě odlehčeno bude, cenu zatim mužu placnout cca 1000,- za sadu, nijak jsem to více nepočítal
tvar nebo presna kopie ? sila materialu ?
Nástřel ceny?