Strejc má na Focusu Debica Navigator, ale on by byl spokojenej i kdyby tam měl bantamy.

Osobně bych šel do Barumu Quartaris 5, vypadá to na moderní dezén a má to dokonce i nějaký ty EU Céčka.

) - má někdo nějaku zkušenost? Rovnou jsem mu říkal, že je to kočkopes, co si s sebou nese víceméně to horší z letních i zimních. Má omezenej budget, takže heuréka řazená od nejnižší ceny
ale dal jsem mu pár tipů, ať je to aspoň "značka" a ne světově se tvářící čína. Koukal jsem, že hodně frčí Barum, pak Pirelli, Sava, Matador,... a teď jak zvolit, jezdí většinou město, ale chtěl by i do hor a jezdí i delší trasy.

Nicméně mají jeden z největších odbytišť pneumatikářského průmyslu. Co se týká výroby, je to blbý, ale v Polsku se vyrábí pneu taky fakt hodně. V tomhle pozadu rozhodně nejsou.
DOT jsem si pohlídal, ale tohle mě nenapadlo. Navíc mám za to, že to existuje i jako made in Germany. No nic, ono je asi jedno, kdo máčká ten čudl na tu lisovanou tmu.

Pracovní síla teď stojí za hovno kdekoliv v Evropě.

) Conti 165/70 R13, za to jsem měl nějaké 175/65 R14 Bridgestone B250 a ty pískaly víc a víc (kupodivu), jakmile bylo nad 20°C (předtím až ne vedrech). Životnost mizérie celkem se zimníma asi 50tkm a jsou tam necelý 3mm; nijak těžký auto, ale městský provoz, rozjezdy, zatáčení. Ovladatelnost neprosto v pohodě, ale na Made in Japan gumách (snad se nepletu) bych čekal víc - životnost, opotřebení, pískot. Ale furt guma za super cenu (i oproti HM protektorům).

Pro velký úspěch jsem tam dnes byl 4x.