-> petr s: no zaujímavé...skúsim to mrknúť...ale dierka by tam mala byť...bo v lete po preskladaní prevodovky som to víčko umýval....
Ide o to, že od leta už mám v aute druhú kyvku, prvá repasovaná pôvodná, poskladaná nanovo jednym známym (guferá, ložiská, nákružky), táto druhá úplne nová (nohavice, hriadele, guferá, ložiská) poskladaná mnou, a obidve mi začali po pár sto km tiecť na ľavej strane.... Touto druhou novou, ktorú som robil ja, som si 100% istý v maximálne precíznom a správnom poskladaní, nákružky som ešte aj vyleštil do hladka, všetko vyčistené, pred zložením maznuté, pomerané, všetko sedí...pred montážou do prevodovky som polonápravy dokonca postavil vertíkálne kužeľom dodola, nalial do nohavíc trochu oleja skúšal tesnosť....nič netieklo.... Tak tomu už vôbec nerozumiem. Oleja do prevodovky som nalial viac, zvyšok vypustil kontrolnou zatkou na boku....lenže v tejto zime je olej fest stuhnutý....a teraz som zátku zhodil znova a olej si veselo tiekol ďalej....neviem koľko ho ešte vytečie, uvidím v sobotu, ale rátam tak dokopy 3 dcl navyše....
Prvé kilometre s novou nápravou som jazdil len krátke trasy, kontroloval som to, všetko bolo suché....Minule som však bol ďalej a rýchlosť chvíľu aj 140....po príchode som nič mastné nenašiel, až minule....zas tá sprostá ľavá strana.