skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kyvková záludnosť - olej
-> minno: Když tam není nebo je ucpaná tak se v převodovce udělá tlak
-> petr s: snáď hej :) prečo?
-> suri: no keby sa mi to záhadne nestalo už 2x, tak to neskúmam...
-> suri: no keby sa mi to záhadne nestalo už 2x, tak to neskúmam...
-> minno: Máš dírku v plastovém víčku na nalévání?
-> minno: olej rozstrekuje ozubené koleso- tanier v prevodovke a ten strieka napravo viac podľa mňa inak podľa mňa skúmaš blbosti guferá vydržia veľa keď je OK montáž to je prevlečenie prípravkom-kuželom a sú dobre narazené atp. a oleja máš dať presne koľko je a keď dáš o 1 dcl viac sa nič nestane a tam by toľko olej vadiť nemal predstav si koľko ho tam vôjde aj do nohavice aj do prevodovky čiže 1/2dcl hore dole
Kedze v druhom vlakne, kde som sa to pytal ako OT, je to nejake zapadnute...zakladam nove vlakno s tou istou otazkou / otazkami.
Ak má niekto praktickú skúsenosť, sem s ňou.
Pri kyvke:
- 1. aké veľké množstvo prebytku oleja v prevodovke už môže spôsobiť pretlačenie oleja cez guferá do bubnov?
- 2. Ktorá strana nápravy je pri jazde dopredu náchylnejšia, keby už k tomu došlo, na pretlačenie oleja do bubna, ľavá alebo pravá (\"pumpovanie\" oleja do strán ozubenými kolesami prevodovky)?
- 3. doplnenie k bodu 2.: zvyšuje sa pravdepodobnosť pretlačenia oleja do brzdy pri zvyšovaní rýchlosti jazdy?
Ak má niekto praktickú skúsenosť, sem s ňou.
Pri kyvke:
- 1. aké veľké množstvo prebytku oleja v prevodovke už môže spôsobiť pretlačenie oleja cez guferá do bubnov?
- 2. Ktorá strana nápravy je pri jazde dopredu náchylnejšia, keby už k tomu došlo, na pretlačenie oleja do bubna, ľavá alebo pravá (\"pumpovanie\" oleja do strán ozubenými kolesami prevodovky)?
- 3. doplnenie k bodu 2.: zvyšuje sa pravdepodobnosť pretlačenia oleja do brzdy pri zvyšovaní rýchlosti jazdy?