skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kyvková záludnosť - olej
-> minno: NAK není rubena
-> petr s: takže vravíš že to nie je Rubena?

-> minno 27.01.09 20:32:25: to je poctivá čínská výroba možná i taivan tam má také pobočky
-> minno: ok čakám na odpoveď aj ja aj keď žiadna nebude
-> suri: prosím ťa nerieš, otázka je jasná, sú Rubena/Gumokov aj tie guferá, na ktorých to napísané nie je? Nerozoberaj.
-> minno: a skade vieš že Gufero je rubena? ja nechápem kto povedal že rubena je naj naj?
-> suri: šmejd nešmejd, chcem vedieť či je to Rubena.
-> minno: tu podľa mňa nikto a hovorím neverím že je to šmejd
-> suri: ak mi niekto dá k tým guferám vyjadrenie, budem rád, pre vlastnú spokojnosť

-> minno: na nápisy ser a nešpekuluj o tom ja som odtiaľ bral 1000000 gufier a všetky v pohode a nikdy som ich neštudoval a viem že si veľká firma nedovolí predávať šmejdy dnes som tam bol s kým si telefonoval?
-> havlik: ticho tam vzadu, lebo ťa zmažem

Jo hoši to by se vám s vlečkou nestalo
-> suri: hej tie vnútorné dám aj s prachovkou, tie sú s nápisom Gumokov :D ale aj tak ma to zaujíma, pretože ten balíček nebol lacný, 23 EURO za pár gufier. A ak to nie sú Rubeny, tak im to oplieskam o hlavu. Ináč zatiaľ som porovnal len tie vonkajšie - tie čo mi prišli s tými čo som kupoval u nás a je to riadny rozdiel, tie tu kúpené sú úplne mäkké mľandravé v porovnaní s tam tými.
-> minno: nerieš a namontuj to vonkajšie je jedno aké hlavne že vnútorné sú kvalita
a so žiadnymi odtiaľ nikdy nebol problém
a so žiadnymi odtiaľ nikdy nebol problém
a nakoniec vonkajšie gufero 42×56×7 bez prachovky, prišli 4 ks, všetky takéto a tiež bez nápisu Gumokov, len nápis Gufero, je to Gumokov?
vonkajšie gufero 42x56x7 s prachovkou, všetky 2 ks mi prišli takéto, je tam nejaký nápis NAK a TC, žiadna stopa po názve Gumokov.
taktiež vnútorné gufero 38x56x12 ale s prachovkou navyše,
tie som si objednal 2 ks, obidva majú nápis Gumokov, tie sú OK
tie som si objednal 2 ks, obidva majú nápis Gumokov, tie sú OK
vnútorné gufero 38x56x12
1 kus s nápisom Gumokov, 3 kusy len s nápisom Gufero, sú tie bez nápisu Gumokov tiež Gumokov, len inokedy vyrobené?
1 kus s nápisom Gumokov, 3 kusy len s nápisom Gufero, sú tie bez nápisu Gumokov tiež Gumokov, len inokedy vyrobené?
tak dnes mi prišli guferá objednané z www.gufero.sk, pri objednávaní som napísal, že požadujem značku Rubena (Gumokov), telefonicky si to potom ešte potvrdzovali, že či chcem naozaj Rubenu (je drahšia) a teraz pozerám tie guferá, a skoro každé vyzerá ináč.....Dám sem fotky, môžete mi pls niekto potvrdiť, že je to všetko Rubena?
-> Martin120L: Ted si to rozsek 

-> minno: Objednavka za 5000 jo
No ten Hyhlan ma snad vse z Rubeny ale to je furt v CR no... nevim jesi posilaj k vam 

-> Martin120L: a čítal si to téma? on má nové polosy nohavice všecko a tečie
-> minno: Vyměň oboje gufera a máš pokoj na obou stranách. Nic jinýho ti stejně nezbyde.
-> minno: a čo tak napísať mail? inak tam majú guferá odtej firmy Gufero cz v zelených krabičkách a nikdy nebol problém všetky sú nové a hovorím máloktoré sa tam udrží dlhšie ako dva týždne
-> suri: viem, tam som bol, ale tam sa nikde nedozviem, že to čo si objednám, je práve Rubena.
-> minno: ak som ti to tu nedal 10x tak ani raz www.gufero.sk
-> Pilot 105: však nie je, len ja ako prvé hľadám e-obchod :-)
-> minno: A to je takový problém zavolat +421 415 540 680-1, nebo poslat e-mail s objednávkou? obchod@rubena.sk
-> Pilot 105: na tej stránke som bol, ale po kliknutí na www.rubena.sk to presmeruje na cz.... takže nič z toho.
a sakra....práve som si pekne nahádzal všetky potrebné položky do košíka na www.rubena.cz, a keď som dal potvdriť nákup....napísalo mi, že som si objednal za málo korún... minimálna objednávka za 5000 Kč :(
Neviete niekto o slovenskom eobchode, kde by mali výrobky Rubena? Ja som nenašiel.
Neviete niekto o slovenskom eobchode, kde by mali výrobky Rubena? Ja som nenašiel.
-> minno: hlavne použiť kužeľ a bude to ok
-> minno: Prachovku budeš mít ze strany ložiska, klidně ho kup, nic tím nezkazíš. Jinak ta dvoubřitá ložiska mají označení WAD, nebo WBD.
-> Pilot 105: myslíš? Nie je to dobré napr. pre prípadné nečistoty v oleji a pod.?
-> minno: Co jsem zatím hledal, tak dvoubřité v potřebném rozměru není. Guferem s prachovkou si moc nepomůžeš.
na stránke rubeny majú super články o guferách, práve to čítam:
www.rubena.cz/InfoPage.as p?TP=MN&...
Je potrebné vyplniť priestor medzi prachovkou a britom spešl mazacím tukom?
www.rubena.cz/InfoPage.as p?TP=MN&...
Je potrebné vyplniť priestor medzi prachovkou a britom spešl mazacím tukom?
-> minno: je tam taká manžetka drobná
Rubena a Gumokov ako čítam na ich stránke sa spojili a dnes je to firma Rubena :) Takže kupovať Rubenu, a nie Gumokov....Gumokov už neexistuje.
-> suri: čím sa líši v označení to gufero s prachovkou oproti tomu bez? A robí tie prachovkové aj Gumokov?
-> minno: dole máš nákres a najlepšie aj narážač
-> suri: dať urobiť kužeľ? ešťe si skúsim niekde zohnať požičať ten sťahovák a ak bude aj kužeľ.
-> minno: kupoval som s gufera s prachovkou ale byť tebou dám urobiť - ten kužel inak to budeš robiť furt dokola
-> suri: a aké by si ty odporučil? Po mojich skúsenostiach už chcem najlepšie gufero aké len existuje :-)
-> rolls:

-> minno: dvojbrite? ja poznám s prachovkou a bez v gufere majú aj to aj to
-> Syny: zatiaľ nechaj tak, mňa to nijako moc nesúri, veď nedá sa to objednať niekde z netu? idem kuknúť.
-> minno: Ty uz si to kuchnul jo? Tyjo ale ja se ted nedostanu pro ty gufera (jestli vubec jeste sou)... Jak moc na to chvatas?
-> minno: az to ani tak nepojde ser nato a daj vlecku
viem, vyhodene peniaze ale furt to rozoberat tiez nieje ono

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to nič, ale snáď to je len plus také gufero proti obyčajnému, nie?
Hej, rozobral
Sám by som ešte pred týždňom tomu neveril, že to zas budem rozoberať, ale čo narobím, keď je to stále na h.....
Hej, rozobral

-> minno: Tys to zas rozebral?
No ale u tech 2 britu stejne ten jeden brit je na to aby drzel spinu pryc, ne aby tesnil oil...