Jinak já jsem s alkytonem spokojenej. Drží na nápravách, drží na motoru. Ale je pravda, že zimu to nevidělo..ale na zimu máme přece spotřebáky. A olej alkyton nerozpouští..to bych jinak musel mít půl bloku motoru bez alkytonu..a to opravdu nemám

.

proto se ptám všude možně a na všechno možný, aby to bylo napoprvé co nejlepší bez zbytečných dalších starostí v budoucnu

už bych docela rád tento problém vyřešil a nápravu uvedl do stadia HOTOVÁ

a dokážu si představit jak to vypadá

Mňa už tiež nebaví takéto prkotiny riešiť, hlavne nech to všetko funguje a len jazdiť, a nie umývať nápravy a zatierať po každej jazde....
........

+ nákup dielov do mototechien
Ale aj tak to musím ešte znova rozobrať....
ty vole to jseš úplnej James Bond, se ničeho nebojíš
Já už taky nemám stk přes měsíc
No jako neměl jsem to opískovaný, ale to nebylo třeba, protože ta vlečka neměla prakticky nic najeto...........takže vrtačka, kde občas koroze byla a na to základ a alkyton a rezne to lehce, vůbec nechápu

) a na nápravach, kde je alkyton som nespozoroval žiadne poškodenie, alebo hrdzu.... Pokiaľ je dobrý podklad (opieskovaný čistý kov), tak nevidím dôvod, prečo by to malo chytať hrdzu s akýmkoľvek náterom....
Jak jseš na tom s nápravama? jezdils i teď v zimě?

známej má obchod s barvy laky, takže věř, že každou barvu mám prolezlou a na každou mám reference...