skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odpad
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
odpad
Zastavil:MimiMB
-> MATTESS: To víš, mna tabletu mi nefunguje korekce textu :D
-> Mr._Nosferatu: vztup, to je na zlomení jazyka

Kua, mělo to tu potenciál a vy to dáte do odpadu
Zvlášť, když jsem tomu tady věnoval tolik času 

-> Mr._Nosferatu: asi by bolo dobre sa ostrihat 

-> RoboSK 18.08.15 18:55:33: nechává mě to v klidu - už ani ne dva týdny, kokotko se vrátí do školních lavic a bude klid!
Takže pohoda, to se dá přežít. Horší s Nosfernetem...
Jen bych to tu asi přesunul do odpadu.

-> Bajou: Teď maj přes léto zavřeno, takže jsem byl jinde, a platit vztup, obsluha nikde, nebo je vztup zadarmo a je tam tak narváno, že je fronta i na odchod ...
tvl...už aby skončili prázdniny a podobné individuá sa vrátili nazad do školy

-> Mr._Nosferatu: No tak to je fajn
To by byla škoda měnit, to je fakt 

-> Bajou: Ale proč bych měl měnit lokál, taky jsou na mě už zvyklý, takže když tam příjdu, tak do 5ti minut mám na stole kafe a matonku :D
-> castrol: i DJ od terxho jsem byl 5m daleko, si myslel ze jsem holka :D
-> Mr._Nosferatu: Tak to asi budeš muset změnit lokál 

-> Mr._Nosferatu: asi mas nieco co pritahuje bukaro 

-> Bajou: Jenže já chodím až moc pravidelně, do stejných pajzlů, kde mě všichni znaj, a vědí, že mě nemaj otravovat ....
Jezdím do menšího města, kde mě i místní policisté znají, tak mě ani nestaví, jelikož ví, že je to zbytečný...
Jezdím do menšího města, kde mě i místní policisté znají, tak mě ani nestaví, jelikož ví, že je to zbytečný...
-> Mr._Nosferatu: Hele, já taky nikam moc nechodím
A když tak taky řídím. Ale to proto, že chci 

-> castrol: sem šel na večeři jedno pivo...
Jednou jsem se na diskotéce bavil, dopadlo to viz fotka (to jsem byl střízlivej, jelikož jsem jako vždy řídil) No pokusilo se mě tam zbalit asi 20 chlapů
Jednou jsem se na diskotéce bavil, dopadlo to viz fotka (to jsem byl střízlivej, jelikož jsem jako vždy řídil) No pokusilo se mě tam zbalit asi 20 chlapů
-> Mr._Nosferatu: Trošku mně přibliž, proč by tě neměli pouštět na zábavu, nebo by se holky neměly s tebou bavit??
-> Mr._Nosferatu: ked sa ide na nejaku akciu tak sa nemozes nabalit ako turista co ide do hor ale zhrabnut len prachy ,to jedine iba potrebujes 

-> růža: Si myslíš, že by se se mnou bavily ? Se divím, že mě na tu diskotéku vůbec pustěj...
-> castrol: Tak u nás ve městě není nic, kam bych se nebál jít, dokonce se bojím jít i do hospody co mám 300m od baráku :D
No, mě se to stalo jednou, že jsem nevěděl jak jsem se dostal domů, dost se mi to prodražilo, jsem ztratil klíče od bytu, auta i mobil ...
No, mě se to stalo jednou, že jsem nevěděl jak jsem se dostal domů, dost se mi to prodražilo, jsem ztratil klíče od bytu, auta i mobil ...
-> Mr._Nosferatu: A co takhle: Jít na diskotéku, pobavit se tam s těma rajdama a pak vklidu domů. Není to lepší, jak tam nehybně sedět?? Vztah to sice nevyčaruje, ale člověka to naplní (PS: odpusťe si prasárny
)

-> Mr._Nosferatu: tak to ja ked niekde idem tak sa upracem ze ani neviem ako som dosiel dom 

-> castrol: Jeden čas jsem měl na stole tablet a čuměl na Ovečku Shaun, když jsem na tu diskotéku začal chodit tak jí tam promítaly na plátně, potom přestali, tak jsem si jí pouštěl na tabletu a měl sluchátka v uších :D
-> růža 18.08.15 23:21:44: Jsem si uvědomil, že jsem právě částečně splnil účel tohohle vlákna.
-> Mr._Nosferatu 18.08.15 23:17:20: kukam zew sa vies pekne odviazat 

-> palinator: Voe, mě ještě zavřou
Tak bude to někdy na začátku listopadu
Ale jen pro tu zajímavost, ač nerad, protože se na mě bude pohlížet jako na mladého cucáka, co ví p**u o životě, avšak je mně teprva 21. Takže ten věkový rozdíl nejni tak tragický.

-> palinator: Jenže já vždicky řídím....
-> Mr._Nosferatu:
Nesmíš čekat až přisedne, nakousanou sušenku taky nedojíš, musíš bejt nadranej víc jak vona a vybrat si.
Nesmíš čekat až přisedne, nakousanou sušenku taky nedojíš, musíš bejt nadranej víc jak vona a vybrat si.

-> růža:
Jenom pro tu prdel, kolikátýho bude plnoletá?
Jenom pro tu prdel, kolikátýho bude plnoletá?

-> palinator: Nevím, když jdu náhodou na diskotéku, tak sedím v rohu, když náhodou nějaká holka přisedne, tak jí pošlu zpátky tam odkud se připotácela, že většinou ani neví, kde je ...
-> Mr._Nosferatu: Mám jedu, ale tý bude osmnáct až za tři měsíce. Pak počítám s tím, že přijde to pití, kouření a promiskuita (doufám, že se mnou
)
-> palinator: Je fakt, že se pod vlivem všechno líp snáší

-> palinator: Je fakt, že se pod vlivem všechno líp snáší

-> Mr._Nosferatu:
No tak s takovou která nepije, se snad ani nedá seznámit.
Řekl bych, že gro našeho současnýho vztahu je založený právě na chlastu. 
No tak s takovou která nepije, se snad ani nedá seznámit.

Tak stejně ukažte mi holku, co nepije nekouří a není promiskujitní a je jí víc jak 18 ( a není zadaná)
-> Mr._Nosferatu:
Tak běž z věkový kategorie ven..
Tak běž z věkový kategorie ven..
-> Mr._Nosferatu: ale na konkratnej stranke 

-> Mr._Nosferatu 18.08.15 23:01:06: To já mám to samé. Je to těžký hledat dokonalou. Postupně už snižuji nároky, ale přesto je jen málo fajn holek, které bych vedle sebe snesl a u nich nemám šanci, zatím 

-> růža: Tak já nemám partnerku, jelikož mám moc velký náraky, respektive, není žena co by je splnila, v mé věkové kategorii ...
-> castrol: Kouknu a vidím 21 stránek :D
-> palinator: Asi nejrychlejší možná odpověď pro Mr._Nosferatu
A zároveň odpověď na Tématickou otázku, proč většina členů Virtu nemá přítelkyni 

-> růža:
Spíš:
Žena žádá o radu.
Dostává odpověd: UKAŽ KOZY!!!
Spíš:
Žena žádá o radu.
Dostává odpověd: UKAŽ KOZY!!!
-> Mr._Nosferatu 18.08.15 22:48:30: Zkráceně: Žena žádá o radu. Členové radí. Někomu dojde, že je to žena. Členové se radí. Žena radši utekla a členové si odpověděli
Ještě kratší možnost by byla (Žena se zeptá a Členové si odpověděli :D )

-> Mr._Nosferatu: ty voe sak tam je 5riadkov
-> palinator: a zkrácená verze ? Kdo to má číst :D
-> Mr._Nosferatu: Jo táák. Tak to se bohužel musím přidat
Ale pochybuji, že by za to mohly Škodovky.

-> růža: Nevím na co reaguješ, ale jestli na to že je to smutný, tak to bylo myšleno tak, že je to smutný, že je tu jen banda osamělých chlapů ...
-> Mr._Nosferatu: Ty se jako nechceš seznamovat? Nezáleží ti na členech virtu a nechceš s nimi sdílet jejich problémy???

-> Milan 136: Vím vím taky sem tady zažil to mlsné vití když si tu nějaká pěkná holka udělala profil s tím že si právě koupila škodovku a splnila si svůj sen.
-> Robert 106: tady jsou

-> Robert 106: Tak asi nemáš dost starý auto, nebo jezdíš na špatný místa :D
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
odpad
Zastavil:MimiMB