skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
teplota vody na fave 94 bmm
-> Kocvin: je to i na Aliexpress? :-D
-> Tomaso435: Toto tam je..
Akorát zásuvku nemáš u pojistkovky jak na feldě, ale v motoráku na levé straně za hrncem tlumiče..
Akorát zásuvku nemáš u pojistkovky jak na feldě, ale v motoráku na levé straně za hrncem tlumiče..
-> Nwkt: cajk tohle pude. Otazkiu je kamnto vede :-D
-> Nwkt: to nie je ono , to je na staré VW a Seaty
-> Nwkt: ono to ma stejnou zásuvku jako filcka ? A kde ? :-D
-> Tomaso435: Si to naloguj na vag, kolik to dává za jízdy
dneska sem vyměnil čidlo .. za nějaké z nějaké feldy bmm.. a uvidime zítra... termostat vyměním až dorazí. wahler samozřejmě.
No a teoreticky když bude termostat OK. nebudu řešit jak ukazuje budík. podstatný bude že volnoběh bude nižší a motor tím pádem ohrátější.
No a teoreticky když bude termostat OK. nebudu řešit jak ukazuje budík. podstatný bude že volnoběh bude nižší a motor tím pádem ohrátější.
Uprostřed.
potom druhá kombinácia pôvodný budík čidlo s neviem čoho mi držal teplotu cca kusok nad polkou ale sahara sa zapínala až v tej medzere pod červeným..
-> Tomaso435: ja som vyoperoval budík aj čidlo s favoritu comfortline 94 s 80° termostatom mi drží teplotu viz. obrázok.. saharu čidlo zo škodovky spúšťa pri tej druhej čiarke..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já zkusim termostat nějakej přehodit a když seženu tak i čidlo teploty.. a uvidime co to udělá.
-> Tomaso435: Jak rika kamarad, takovyhle budiky by mely mit optimum uprostred...
Kde ma bejt ručička na normalne obratym motoru po 50km ?
jinak sahara spíná ještě před vodorovně..
a volnoběh je prostě 1000 ot . dle mě to furt sytí
jinak sahara spíná ještě před vodorovně..
a volnoběh je prostě 1000 ot . dle mě to furt sytí
každy čidlo ukazuje "jiné" údaje..teda, alespoň co vím...mě ručička nevyleze výš jak na to první velké políčko, je to mezi tím malým a velkým prostorem, taky by mě zajímalo kolik to cca má, kdyz je to skoro dole...
takze vymenil som termostat a teplota v pohode ale neviem presne kolko to moze ukazovat pretoze tam nemam cisla ale rucicka je asi v jednej tretine od spodu .nevie niekto priblizne kolko by to mohlo ukazovat stupnov celzia vdaka

bud rád že máš takýto problém,,,já to mám obrácene...stále vysoká teplota
Nemas zac.
pozriem na to cidlo a uvidim zatial vdaka
To se mi zda spis na blbe ukazujici budik ci cidlo.
proste motor sa nezohreje na 80 stupnov ani vlete ked jazdim dlhsie vzdialenosti
co je to mala?? a na jaky vzdalenosti to meris? kolik jezdis km? 2 -5 -20 ?? Ohreje se to vubec? Vetsinou ma kazdej opacnej problem.
potrebujem poradit ,teplomer mi ukazuje malu teplotu aj ked je motor zohriaty,kuri o.k.,termostat novy co by to este mohlo byt?