-> Pavel P..: Já jsem tady za kurvu, když píšu, že mi to sedí jak na svodech, tak na přírubě, tak (těsně) na příčce a kupoval jsem to kvůli neschopnosti vyplachovat fungl nový SEDR 3232 na 260° přes novou serii. Což mi Ronelt vyřešil, stejně jako na eRku, včetně zvukového doprovodu při meziplynu a naladění motoru.
Mám šarži téměř rok starou a holt jsem to tady na přání doporučil v dobré víře a díky několika perfektním kusům za směšnou cenu, navíc např. ve specializaci na držák 110R, co nikdo nedělá.
Od současné produkce se musím již bohužel distancovat, nicméně za produkovanou cenu bych si stále klidně další kus objednal a převařil přírubu u svodu z jiného výfuku.
Níže citované (sice oprávněné, logické ale nepodložené) příspěvky od Alenky (sorry je to tak, bez urážky) týkající se tlumiče bych nechal stranou, ať se vyjadřují lidé, kteří mají s tímhle výfukem alespoň tisíce najeto nejen na kochacích jízdách, ale i v ostrých jízdách.
Nicméně já se pořád vyjadřuji ke 4 kusům do r.v. 09/2012 - jsem velmi spokojen. K současnosti se díky Vašim příspěvkům raději vyjadřovat nebudu a u příští objednávky se zaměřím pouze na standart pro serii. Z níže uvedených fotek se mi chce ...
Mám pocit, že tady mám dva mitfáry, jednoho soutěžáka, kteří se se mnou svezli na AOS na nastavení serie a Ronelt a asi by tomu body dávali hodně rozdílné.