skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ako na karbon?
-> mishom: ten nemozes pouzit na hlinnik, pravdepodobne obsahuje NaOH alebo KOH
-> suri: ale ty mas zly cistic, je este iny...modry sprej s cervenym vrchom
-> suri: dix zeleny www.golddrop.eu/sk_SK/dix
-professional-grill-komine
k-kuchenka.html
a co tak co je na pumpach umyvarka ? zobrat si kanyster a za 50 centou si napustit tu brecku na umyvanie motoru , bloky to zvonka cisti pekne aj ked na karbon to asi vysledok enbude mat
pred x rokmi v masokombinate sme pouzivali na cistenie usadenin na udenarskych kosoch a paliciach zmes hydroxidu sodneho a draselneho, cca 5% vodny roztok (p3 topax 32 od henkel ecolab). kose boli z nerezu sa cistili sa nanasanim peny vapkou- v pohode, ale hlinikove palice sme namacali v koncentrovanom roztoku v horucej vode a ked sme sa pozabudli, palice boli cistucke, ale bol znatelny ubytok materialu- boli o polovicu tensie

Tryskání plastovým abrazivem nebo drtí skořápek ořechů či vajec.
-> Gemini: čistič na trúby oranžový mám , funkčnosť malá , je niečo iné?
-> Gemini: to je to čudo co si kupil v bandaske ? 

z Lidla funguje len jedna vec - cistic na truby - penovy sprej
suri : nema to meno
suri : nema to meno
ten oranžový W5 nefunguje nijak valne
skúsim zelený -> Gemini: ako sa volá ten čistič?
skúsim zelený -> Gemini: ako sa volá ten čistič?
-> sliwowitz:
vypalovanie horákom je blbosť, trpí tým materiál
skôr by som odporučil tryskanie suchým ľadom
vypalovanie horákom je blbosť, trpí tým materiál
skôr by som odporučil tryskanie suchým ľadom
-> sliwowitz: no, je pravda, že když mi před 10 lety dělali GO motoru v Ahře Hradec Králové, tak tam ten blok nechali upíct v peci aby se vyčistil. Ale to je kompletní postupné zahřátí (a možná o postupné chlazení) celého bloku, ne šokové ohřátí jeho částí.
Pokud je to tedy formou "nažhavit" hořákem, tak bych do toho nešel.
Pokud je to tedy formou "nažhavit" hořákem, tak bych do toho nešel.
-> sliwowitz: 

pani, co si myslite o vypalovani karbonu plynom?
skusal som to na dekli rozvodov a zda sa to byt celkom efektivny sposob - opalim, ometiem stetcom, ofukam vzduchom. ziadny bordel, ziadne spinave ruky...
rozmyslam, ze by som tak zvnutra vypalil cely blok, pripadne aj ojnice a piesty...
skusal som to na dekli rozvodov a zda sa to byt celkom efektivny sposob - opalim, ometiem stetcom, ofukam vzduchom. ziadny bordel, ziadne spinave ruky...
rozmyslam, ze by som tak zvnutra vypalil cely blok, pripadne aj ojnice a piesty...
-> ozzman1000: nepochopil si moju odpoved ale nevadi
-> Gemini:
A ja vravím že to hliník leptá, polož niečo z hliníka do koncentrovaného hydroxidu sodného (40-50%), za 2 hodky to vyber a uvidíš čo to s tým spraví. Mal som modelársku sadu, kde sa tým naleptával hliník a videl som čo to dokáže. Zošedne to a vytvorí to taký matný drsný povrch. Piesty ktoré boli doslova máčané v lúhu by som už do motora nedal. Očistiť blok či prevodovku zvon to ešte ano, ale piesty by som neriskoval. Pokiaľ to chce niekto používať na čistenie tak jedine na krátku dobu oplachu, použiť nízkokoncentrovaný roztok (20% a menej) a po očistení zneutralizovať octom, alebo kys citrónovou a riadne opláchnuť vodou.
A ja vravím že to hliník leptá, polož niečo z hliníka do koncentrovaného hydroxidu sodného (40-50%), za 2 hodky to vyber a uvidíš čo to s tým spraví. Mal som modelársku sadu, kde sa tým naleptával hliník a videl som čo to dokáže. Zošedne to a vytvorí to taký matný drsný povrch. Piesty ktoré boli doslova máčané v lúhu by som už do motora nedal. Očistiť blok či prevodovku zvon to ešte ano, ale piesty by som neriskoval. Pokiaľ to chce niekto používať na čistenie tak jedine na krátku dobu oplachu, použiť nízkokoncentrovaný roztok (20% a menej) a po očistení zneutralizovať octom, alebo kys citrónovou a riadne opláchnuť vodou.
hydroxid sodny to nebude, nepoškodzuje to hlinník, piesty su po umyti ako nove
s hydroxidom sodným (aj ostatnými silnými zásadami) si treba dať pri čistení pozor, lebo reaguje s hliníkom !!
jinak se tomu rika hydroxid sodny, bezne dostupna vec na cisteni odpadu, ono Carlan je na stejne bazi, takze rukavice v kazdem pripade
-> petr s: lúh sodný no to hej ale to by som bez gumených rukavíc nechytal :) pred xy rokmi to používali u nás v mliekárňach na čistenie a dosť dobrá žieravina to bola, viem že napr nemohli to mať v plastových vedrách ani
-> Gemini: říká se tomu louh sodný
-> Gemini: a meno?
ludie, teraz mam taky cistic z polska, co rozpusta karbon a kozu na rukach......na oboch mam novu
5l stalo cca 13 € ale je to brutaaal

5l stalo cca 13 € ale je to brutaaal
-> Majklsto: mám to a že by to fungovalo sa mi nejako nezdá :-)
-> Dieter Bonrath: jj akurát zisťujem či to tam majú aj naozaj , ešte raz díky
-> suri: Nevím jak v kelly u vás, ale tady u nás má slevu v kelly snad každý a myslím, že na tyhle doplňky je 10 nebo 15% a to se alespoň trochu vyplatí.

-> Dieter Bonrath: jj viem díky za radu , v kelly som potom nebol pretože som už mal dávno objednaný z čr ale druhý raz pôjdem tam . díky
-> suri: K Carlanu: A nelze si ho objednat v autokelly, české sklady ho normálně mají, a ve slovenském katalogu taky máte. Jinak ho používám také a je podle mě lepší než W5.
no ale po internetu to nikde nevidím.. tak to asi bude problém, no zkusím ještě ten lidl...
-> Majklsto: no dobrý, zkusím to , i když chemii mám svou oblíbenou..
-> Cába: vieme , ale u náš ho nezoženieš , mal som 5 litrovku z čr ale pošta je drahá ale asi skončím pri ňom
¨ja pouzivam Carlan a ten taky funguje
-> Majklsto: oranzova ?? ja mam zelene flase a musi to obsahovat alkalie aby to dobre rozpustalo karbon
-> upír 130: toto je taka haluz, ze nastriekas to do vyfukovych kanalov na hlave a vypadne von kopia kanala vo forme karbonu, kanal zostane uplne cisty ako novy
-> upír 130: toto je taka haluz, ze nastriekas to do vyfukovych kanalov na hlave a vypadne von kopia kanala vo forme karbonu, kanal zostane uplne cisty ako novy

-> upír 130: je to W5 neviem co v oranžovej flaši z rozprašovačom , normalne to maju v lidli medzi čistiacimi prostriedkami
ešte je aj niečo v modrej a v žltej flaši ale to oranžove je najlepšie
ešte je aj niečo v modrej a v žltej flaši ale to oranžove je najlepšie
-> Majklsto: jaký název má ten čistič ?? já používám chemii na nečistoty, jmenuje se monostatik.. přišel jsem na to náhodou, a rozpouští to pěkně. nanesu štětkou, rozetřu a omeju vapkou.. kde zbyde tak ještě jednou a napotřetí je to jak nový...
-> suri: to bol len taky experiment, ze ci najdem nieco, cim sa to da vycistit poraidne, ale podarilo sa mi odstranit len hrubu spinu... hlavne je, ze je z vonka OK bez skrabancov na chrome... takze uz lezi zakonzervovany v skrini
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tie 2taktové sadze , to vyčistíš jedine trychlorom ale najpred vypáliť
-> suri: Grilpur gel aj tekuty som skusal, ale nebolo to nic moc.... ale je pravda, ze som to skusal na vyfuku z motorky.... 

-> Majklsto: viem už niečo mám -> Gemini: inak aj grillpur gel dobre čistí
-> Majklsto: ved som hovoril.....normalne vidis ako sa sfarby pena, oplachnes a je to ano nove

-> suri: tie čističe s lidlu su super, na jeden motor bohate stačí jedna flaša a blok je čistejší ako ked ho vyrobili
nič lepšie som ešte nevidel
nič lepšie som ešte nevidel
-> Targa: v pohode :)
-> suri: sry spatne som si precet tema myslel sem karbon v motore..
-> Targa: a či s tým naliat na blok a šúchať?
-> Gemini: mám kúepnú 5 litrovku perchloretylénu , to sa bude fetovať :)
-> sliwowitz: cistic brzd su iba lahke frakcie benzinu....ale je pravda ze benzin niektore farby rozpusta....
cistic brzd v spreji... ale bacha, rozpusta to aj farbu na hlave...
nejaky cistic na krby som skusal na cistenie drobnosti a chromovane veci mi uplne zmatneli... takze neviem co by to spravilo s hlinikom...
nejaky cistic na krby som skusal na cistenie drobnosti a chromovane veci mi uplne zmatneli... takze neviem co by to spravilo s hlinikom...
no su dve moznosti, na 1. som prisiel nahodou na brachovej 120-ke... auto islo iba vtedy, ked si vytiahol tu hadicu co ja na odvzdusnenie skrine motora, co ide z nalievacieho hrdla na olej do vzduchoveho filtra.... Z tej hadice sa dost "parilo". Nic ine ma nenapadlo, len vypustit olej a dat dole spodnu vanu, co sa vlastne deje. Uz pri vypustani som zistil, co tomu je - vytieklo z motora asi 7l oleja - zriedeneho z benzinom: vadna membrana v AC pumpe... Po demontazi vane motora som ostal prekvapeny - motor taky cistucky, ako nikdy pred tym... :)))) a jazdi doteraz, nezadrel sa.. Ale tuto moznost moc neopdporucam.. :-))))
no a 2. moznost, skus zohnat MEK.. neviem presne, ako sa to vola, je to tusim nieco ako Metyl e... neviem co, mozno by to vedeli nejaky chemici - ale pachne to ako koncetrovany aceton... rozpusti vsetko - aj moju chronicku nadchu to parazilo, i ked som potom z prace siel s usmevom.. :DDDDDDDDD
no a 2. moznost, skus zohnat MEK.. neviem presne, ako sa to vola, je to tusim nieco ako Metyl e... neviem co, mozno by to vedeli nejaky chemici - ale pachne to ako koncetrovany aceton... rozpusti vsetko - aj moju chronicku nadchu to parazilo, i ked som potom z prace siel s usmevom.. :DDDDDDDDD