-> Nwkt 23.12.15 20:43:02: Zajimavy. Todle tema mi vyskocilo po prihlaseni pred 10ti minutama v nectenych a videl jsem jako novy prispevek ten pod tebou a tvuj ne. A ted mi to vyskocilo v nectenych znovu a pribyl tvuj prispevek z 20:43. Taky dobrej haluz :)
A proč má Milan vysírače a já ne? Podle jakýho klíče se rozdává? Já myslel, že jsem tak v TOP 5 tohohle žebříčku a patřím tak mezi vybranou elitu a ono hovno :(
Chtěl jsem si dát témata kde jsem přispíval a hledat po stránkách jedno staré téma a listovat na další nejde. Nahoře svítí tohle:
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/users/ugeen/skoda-v
irt.cz/web/www/cz/forum/le
vel2.php on line 30
borci neda sa mi pripojit z mojho ani ineho kompu na virt ,ale ked sa prihlasim sa susedin internet tak to facha ako to?nedalo by sa nejak overit spojenie ?
Narazil jsem na věc, že když kliknu na seznam CZ+SK podle regionu, kliknu třeba na středočeskej kraj a chci si rozkliknout někoho ID tak mi vyběhne nové okno s úvodní stránkou virtu. Chyba u mě?