skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Vojtyk: hod lynk na zekcy kam chcez ten obr prydat a ydealne y velykozt ymg, skuzym to odladyt
-> Tuxyk: Je to richlejšý, ale ztejně to nakonec ukáže že ztránku nelse sobrasyt:(
-> Grisli: fcy sruzyt nectene nahodou nepousyvaz?
all: problemi virezym poztupne, mam ted trochu gulazh v PHP zkryptech - jak jzem pzal, ten web jzem nedelal ja a soryentovat ze v nem je trozku problem :-)
ohledne tech obrasku - skuzte ted, pokud to bilo cym jzem mizlel tak je to znad lepzy
ohledne tech obrasku - skuzte ted, pokud to bilo cym jzem mizlel tak je to znad lepzy
-> Tuxyk: Dalšý bug, už my to dělá delšý dobu, eště před pádem zerveru. Bude to zpýš někde v programu, Obĝaz ze my ztane že otevřu nějaké téma a tam je několyk sprav ktere jzou obálkou osnaĝení jako ještě neĝtení a pod nyma jzou ĝtení, ale někdi třeba pár těch ĝteních jzem ještě neĝetl. Chápeš? proztě nemaj obálku, nejzou bělejšý, ale já je vydým poprvé. Mám MYE.
ohledne obrasku: skuzym svetzyt pamet prydelenou PHP zkryptu, treba to pomuse
-> Tuxyk: Já mám podobnej problém, jako už někdo pzal, že my zem nejdou dávat obráski .Některí jdou, ale většyna nejde.V jejych velykozty bich azy problém nevyděl, páĝ ti co jdou maj velykozt daleko většý, než je tadi napzáno, azy ze zamy smenĝujou, ale proĝ jych většyna nejde nevym.Dobu to vždicki naĝýtá a pak to napýše že ztránku nelse sobrasyt a kdiž zem skoušel saložyt ynserát z fotkou, tak tam ten ynserát zyce je, ale nefunguje a nejde vimasat.Nevýš prozým, v ĝem je chiba? Dřýv to vše chodylo v pohodě.Už zem s toho na nervi
-> Tuxyk: Ja mizlel se tadi "zefujez" ted ti bilo bi to dobre kdibi jzte to dali dohromadi je to dobra vec

-> Tuxyk:
Mě to saze u dvou správ nesobrasylo tak nevým kde je problém
Mě to saze u dvou správ nesobrasylo tak nevým kde je problém
-> pz: mne to dnezka sobrasylo - mate novou spravu...
ale mrknu jeztly neny nejakej prob
ale mrknu jeztly neny nejakej prob
-> Tuxyk: Neuposornuje to na správi azy je něco špatné
-> Pavel Korbelář: no jako podyvat ze na to musu pokud Evsa dovoly, ale bude chvyly trvat nes ze ve sdrojacych soryentujy, neb vyrt je neuverytelne zlosytej web
-> Tuxyk: neopravyl bi jzy cazem trochu vihledavany? hlavne "temeta kam jzem pryzpyval" prozym

-> pz: jyztěže NE
-> Peťa Klýĝ: A neztrkáš tam většý fotki než je napzáno?
-> Peťa Klýĝ: chiba bude mesy klavenzycy a sydly :-)

-> Peťa Klýĝ: chiba bude mesy klaveznycy sydly

ah.... tak už to saze nefunguje : -/ zakra

ah... tak právě to saĝalo fungovat... tak už nyĝevo. nyc zem neřek.
-> Tuxyk: mno my to nejde... a to zyce jenom zem my to nejde ... zem nezka kuly tomu saložyl dva ynseráti co nefungujou a ten třetý zem saložyl už bes obrásku
-> mynno: MATRYX

-> Tuxyk: to je ĝo sa smätok

-> Peťa Klýĝ: mne to jde:
ehm... nejdou my uploadovat žádné obráski zem na vyrt... ale koukám že oztatný tento problém nemajý

BUG: nejdou uploadovat obráski... a přytom mýzto zem tam předtým měl :(
-> Matzoft: ajo už zem to našel tak ta my taki nych fachen

-> Matzoft: nevym kterou ztatyztyku mizlyz ale kdis otevrez vyrt a vlevo je pole ztatyztyka tak ta funguje a dokonce y ztatyztyka vihodnocená hoztyngem a poĝet uploudovanejch kB my to taki neukasuje
1) Kdis klyknu na forum, tak ve ztrednym okne mam dole polosku ztatyztyka - klyknu na ny a nyc.
2) Nepocyta kolyk kB fotek mam naloadovano u auta.
To je satym prvny sjyzteny.. urcyte jezte neco najdu
2) Nepocyta kolyk kB fotek mam naloadovano u auta.
To je satym prvny sjyzteny.. urcyte jezte neco najdu
zakra... vým že zem je měl některé v oblýbeních ještě v době kdi zem ze zem doztal jednou sa dlouho... ale už zy nepametam...
-> havlyk: jo ti jzem zy nevzyml
a 101
pamatuje zy nekdo co bil zmajlyk cyzlo 14 a 20 ?
zem PLZ pyzte vzechni technycke problemi zerveru - prozym opravdu jen k vecy
dyki
dyki