skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
mám problém když dám v úvodní stránce sekci co jste dnes udělali tak mě to hodí akorát bílou stránku a když zajedu do sekce škodovky->co jste dnes udělali tak to jde normál,co s tím??
A nefunguje mi ani editace příspěvku.
Od dnesšního restartu stránek mi nefungují náhledy obrázků, nejde mi vložit do textu odkaz na jméno člena a nemůžu se ani odhlásit, bo mi nefunguje ani menu v horní nabídce. V IE to běží, v Safari taky ale v Chromu ne. Teď koukám, že mi nejdou vložit ani xichtíky do příspěvku.
-> Zeke-ten šestý 13.02.14 16:50:08: Jde, právě jsem to dělal... Na to aby byl vidět musíš smazat historii a nebo obnovit stránku 

Nejde změnit uvodni obrazek u karty auta.
Tak jsem to předělal, bylo to nepřehledné a zároveň popis zaktualizoval 

-> U-Geen 12.02.14 15:26:40: Aha jasný. Úprava je v řádu dnů? Pokud ne, tak to jdu předělat. Díky.
-> Tuner#2: -> U-Geen 20.01.14 01:03:00: ... upravovat se to asi jeste bude, nicmene jeslti zrovna tohle, to nevim :)
Nějak se divně změnila textura v popisu auta. Dříve třeba * místo pomlčky udělala odsazení textu, dnes to nedělá nic. Stejně tak dělala odsazení o 1 řádek, mezera zmizela a text je namačkaný na sobě bez volné řádky.
skoda-virt.cz/cz/.../37-t uner-2-skoda-136l-zlutka
Mám popis upravit podle nového a nebo se to vrátí do původního provedení?
skoda-virt.cz/cz/.../37-t uner-2-skoda-136l-zlutka
Mám popis upravit podle nového a nebo se to vrátí do původního provedení?
-> Syny 05.02.14 21:10:26: Tak to jsem rád, že nejsem sám - měl jsem za to, že je to chyba mého Chroma...

-> Tuner#2: Ono jak jsem koukal, tak to nekde funguje a nekde ne. Zrejme u vetsich fotek je problem - to musim zavirat bud klikem vedle nebo druhym krizkem.
-> Syny: Taky jsem už párkrát musel vedle.
Nevim esli to neni chyba na mem prijimaci, ale nejdou mi zavrit obrazky tim krizkem v pravem hornim rohu obrazku. Musim bud kliknout vedle a nebo na ten krizek co je s ostatnima ikonama uprostred nad obrazkem :)
E: A zajimavy, tady v tomhle tematu mi to jde. Ted jsem koukal na tema kde Vhml daval fotky zapojeni olejovyho teplomeru a tlakomeru a tam to nejde a uz mi to neslo i v praci nekde...
E: A zajimavy, tady v tomhle tematu mi to jde. Ted jsem koukal na tema kde Vhml daval fotky zapojeni olejovyho teplomeru a tlakomeru a tam to nejde a uz mi to neslo i v praci nekde...
-> stengl87: Třeba ji pisatel smazal.
Chci se zeptat do mailu mi prislo info ohledne nove SZ, bohužel v poste nic není, nepomaha aktualizace, odhlaseni jiny broswer..co s tim ?
Další problém, u článku nejdou mazat fotky, protože je políčko smazat schovaný pod dalšim obrázkem. Musel sem je nejdřiv přesunout na konec a pak smazat:
no jo,fotr od rodiny....stárnu

-> Stepan FUN:

-> myschaak AZNP K.Hora: U Matthesa bych to pochopil, ale že i Ty??? :-O
-> myschaak AZNP K.Hora: ti ten drak v kuchyni neporadil ? 

-> myschaak AZNP K.Hora: se stav, zobnem si spolu :-)
-> stepan: teď jsem na to přišel
-> Matthes, záškodník z TechWebu: měl bych se regnout na TechWeb
-> U-Geen: sorry kémo

-> Matthes, záškodník z TechWebu: měl bych se regnout na TechWeb

-> U-Geen: sorry kémo

-> stepan: Aaaaaaaaaahaaaaaaaaa

-> myschaak AZNP K.Hora: Zkoušel si na nějakej z těch obrázků kliknout? 

-> U-Geen: nevim co bereš ale chci to taky!!!
-> myschaak AZNP K.Hora: vadi ti ze jsou vetsi? to chapu no :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: v inzerci to taky úplně nepomůže
-> myschaak AZNP K.Hora: Je to uplne nahovno, treba v tematu komiks jsou vsechny obrazky uplne v riti necitelny :(
proč se všechny přidaný fotky zmenšily na jednotnou velikost?
-> Nwkt: to je ale pro jednotlivce... co ostatni lidi, ktery se na to koukali a ted to nemuzou najit?
-> U-Geen: A co udělat to posílání informačních zpráv 

kluci moderatorsky, kdyz to takle presunujete, tak v puvodnim tematu nastavte presmerovani na tema, kam jste umistili ty prispevky
Aha, tak jsem to našel, je to ve "výstupy s řidiči" nebo tak něco. No tak to asi mělo nějaký důvod.
-> Kloggie: Když na to téma klikneš v nečtených, tak se důvod dozvíš, ale nevím, já bych to třeba takhle nepřesouval.
EDIT: tak pokud to Nwkt smazal, tak logicky se nedozvíš nic :-/ To je blbý, min. ten to to prvně přesouval tě měl informovat proč a kam...
EDIT: tak pokud to Nwkt smazal, tak logicky se nedozvíš nic :-/ To je blbý, min. ten to to prvně přesouval tě měl informovat proč a kam...
-> Kloggie: DNA to přesunul a já pak smazal už prázdný
Omlouvám se předem za blbé otázky, ale založil jsem v off topicu téma "policejní transport" a ono úplně zmizelo, přitom já ho nemazal a ani jsem nedostal "upozornění" od admina, že to maže a proč... Co se stalo? Nějaký relevantní důvod? Díky admini.
Zase nějaká nesmyslně založená galerie:
skoda-virt.cz/cz/.../616- zeliv-1
+ je tam ještě jedna z 10.10. ta nejde ale rozkliknout.
Chtělo by to udělat to založit galerii s nějakým dvojitým upozorněním, zda opravdu chce dotyčný galerii založit. Už se mě stalo, že jsem na to kliknul omylem.
skoda-virt.cz/cz/.../616- zeliv-1
+ je tam ještě jedna z 10.10. ta nejde ale rozkliknout.
Chtělo by to udělat to založit galerii s nějakým dvojitým upozorněním, zda opravdu chce dotyčný galerii založit. Už se mě stalo, že jsem na to kliknul omylem.

IE taky problém, jen nebyl čas hlásit. Chybí ikony nad obrázkama, šipky do strany na prohlížení...
-> Tomaso435: I v Opeře to dělá. Přesně jak píše-> Matsoft:
-> Matsoft: já taky, jenom sem byl línej :-D
-> Tomaso435: tento error pozoruju uz asi 3 dny.. CHROME... a nejen u obrazku, ale i ID karty... to je pak sranda se trefit na zavreni...
-> Tuner#2: opraveno, dikes
-> Nwkt 20.11.13 16:13:04: Včera to byl o ještě OK až teď.
Také se mi to právě stalo.
-> Tuner#2: Mě to nedělá
Přišlo mě upozornění na SZ e-mailem i když to nemám v nastavení zpráv zaškrtnuté.
-> Nwkt: tak 14 dni asi :-)