skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
Nejdou upravovat galerie - nelze přesouvat fotky, mazat, měnit náhled, psát popisky
-> Peťa Klíč:

-> Pavel P..: co nešel virt, tak porucha erekce úplná, od té chvíle co to naskočilo musím chodit v mírném předklonu 

-> Pavel P..: asi prechod 

-> Dušan:
to je příznak stáří.... né absence virtu
to je příznak stáří.... né absence virtu

-> Dušan:
admini, děkujem!

admini, děkujem!
to je dost, uz jsem se zacal potit a klepaly se mi ruce 

-> Nepér: Už se řešilo, nemohl
Upload fotek - mohl by se zohlednit orientation tag z EXIFu, často se mi stane, že nahraju fotku, která je v Irfanu orientována správně (při zobrazení se natočí podla tagu) ale po uploadu na virt je otočená (zobrazí se tak, jak byla vyfocená, bez ohledu na hodnotu v tagu). Musím pak v Irfanu udělat LooslessRotation (a v EXIFu parametr rotace vynulovat).
Tak jsem se chtěl projít historií,jač čas zamával s našima xichtama a kočáry. Mrknu do srazů virtu,galerií pomálu,určitě bylo víc fotek a odkazy samotné nechodí,2005 Hrochfest třeba vůbec nic,diskuze atd. A to bejvalo třeba okolo srazu 3-5 vláken. Už senilním,nebio je to vybrakovaný?
-> ZdeněkH:

minno 09.03.12 08:18:47 napsal:
Toto nie je techweb
že si jeden stratený deň nik nevšimne, tu to
žije, to ako by sme sa vrátili do minulosti :)))
Tak tak, toto nieje techweb. Tu miznu prispevky
Alebo aj cely den si zmizne

Toto nie je techweb

žije, to ako by sme sa vrátili do minulosti :)))
Tak tak, toto nieje techweb. Tu miznu prispevky

-> ZdeněkH:

A nebyli to ty děti z Anonymus? 

bohuzel doslo k vypadku, cca 1 hod pred zalohou a DB se nepovedlo obnovit, takze je z den stare zalohy.
-> Qwak: Uz jsem si myslel,ze mam taky HOSIP 

Toto nie je techweb
že si jeden stratený deň nik nevšimne, tu to žije, to ako by sme sa vrátili do minulosti :)))

-> minno:
taky jsem si říkal kam zmizely

No tak to je pekne naprd! Včera večer som písal 3 dlhé príspevky k diskusii u môjho auta a celá diskusia je fuč a tiež aj všetky správy, ktoré som včera večer odoslal :(((
-> Martin/125/: tak vzkazy už tam nemam žadne...
-> Qwak: jj vzkazy nový nemám,jen stary a pulku vymazanejch... :-(
but mám brutální vypadek paměti a de ža vuii
nebo spadl náš milovaný server, fotky nikde vzkazy stary atd atd atd... no tedaa 

-> U-Geen: Takze kvuli prestupnemu roku chybi vsechny prispevky ze vcerejska? To je docela na nic...
-> Jumbo: probehla kompenzace 29.2.
Uradovali muzi v cernem a jejich neuralizer? Nejak mi tu chybi cely jeden den...

male obrazky opraveny
a pridana ficura zruseni fce komentaru u aut
a pridana ficura zruseni fce komentaru u aut
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to ukazovalo aj mne tak som si ich trochu premazal 

Co je s těma zprávama? Mě už jsou i do mínusu. 

obrazky mi večinou nejdou dle velikosti..
musí to bejt větší pak to je OK, jak je to menší tak ani omylem . . .
musí to bejt větší pak to je OK, jak je to menší tak ani omylem . . .
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Počkej na 105, to bude pak drtič 

-> Mr_Kubas: S tim lepsim 88mm delem jo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.02.12 22:18:35: Ses do toho stíhače zabouchl, co? 

Velký soubory jdou, malý kolem 20 kB nejdou
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nekecám
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
-> Nwkt: Kecas.
Nefunguje upload obrázků
-> Tuner#2:

-> myschaak AZNP K.Hora 20.01.12 19:11:24: ROFL zabils

-> Tuner#2: já taky,zmáčkni return a jeď dál

Jako nečtené vidím i posty, které jsem včera napsal a přitom nic nového tam není a vysvícený je i text už 2x čtený 

-> Nwkt: kdysi to tak bylo...do háje,asi zrušim registraci!

pri editacii nazvu temy nie su escape-ovane uvodzovky ("), tym padom to prvej uvodzovke skonci text, a to moze sposobit aj ine problemy a predstavuje ptencialne nebezpecnstvo 

-> myschaak AZNP K.Hora: Nejde
jak seředit inzeráty podle posledních příspěvků...pořád objevuju nějaký vykopávky a už mě to sere:/