skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Nwkt: tak to jsem rád, že nejsem sám

-> MATTESS: Ne
Funguje Vám vyhledávání?
-> Tuner#2: Aj ja som to mal :-))
-> Mr_Kubas:
Děkujou za radu, pomohlo.
-> myschaak AZNP K.Hora:

Děkujou za radu, pomohlo.
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> palinator: si říkám že je tu klid

Promazat hosts z Windows složky
Taky jsem měl nedobrovolnou týdenní pauzu než mi to temný pán osvětlil 

Prosím pěkně, doma na svým PC mám problém se dostat na Virt. Prostě nic nenajede, pořád se připojuje připojuje, ale furt bílý okno. Dělá to od tý doby, co "probiha presun na novy horsi server". Dle diagnostiky z mýho kompu vyleze požadavek na IP adresu, ale od serveru už odezvu nedostanu. Z jinýho PC z téže sítě se připojim.
Syny 19.12.11 13:54:07 napsal:
→ Tuner#2: Me to taky blblo i driv, ze mi to ukazovalo
cislo a pritom to byla odeslana nedorucena jeste.
Měl jsem ten samý problém... A jak to je dnes nevím, moc SZ neposílám.
Edit - jo, tak jedna odeslaně-nepřečtená mi i dnes číselně svítí jako jedna nová. Zmizelo to až po F5.
→ Tuner#2: Me to taky blblo i driv, ze mi to ukazovalo
cislo a pritom to byla odeslana nedorucena jeste.
Měl jsem ten samý problém... A jak to je dnes nevím, moc SZ neposílám.
Edit - jo, tak jedna odeslaně-nepřečtená mi i dnes číselně svítí jako jedna nová. Zmizelo to až po F5.
-> Tuner#2: Me to taky blblo i driv, ze mi to ukazovalo cislo a pritom to byla odeslana nedorucena jeste... Pak se to ale asi "samo" opravilo a prestlao to. Ted mi to nedela (zatim).
-> Nwkt 19.12.11 12:56:36: Do výpadku bylo vše OK viz. můj EDIT v předchozím postu.
-> Tuner#2: Já si toho všim už dávno, možná jsem to tu i psal
-> Nwkt 19.12.11 12:29:15: Blbost, x krát jsem měl zprávy v odeslaných, byli tučně černě, ale při prohlížení fóra tam byla nula. Proč by tam mělo být číslo, když žádnou zprávu nemám? Teprve při odpovědi, kdy mě to třeba zahlásilo zprávu a já dal storno z důvodu pokračování v nečtených tam svítila číslce a tak by to i dle mě mělo fungovat...
Jeden příklad za všecjny z minulé várky jsem tam měl jednu zprávu pro člena co neragoval, že vypadává ze hry a teprve nedávno jsem jí mazal neb sem asi nechodí, svítila pořád černě ROK! A přitom jsem při pohybu ve fóru měl vždy 0 pokud mě někdo aktuálně nepsal samozřejmě ;-)
Jeden příklad za všecjny z minulé várky jsem tam měl jednu zprávu pro člena co neragoval, že vypadává ze hry a teprve nedávno jsem jí mazal neb sem asi nechodí, svítila pořád černě ROK! A přitom jsem při pohybu ve fóru měl vždy 0 pokud mě někdo aktuálně nepsal samozřejmě ;-)
-> Tuner#2: Fungovalo to stejně jak popisuješ i před
-> U-Geen: Nějak zlobí symbol počtu zpráv. Když do nich vlezu, tak mě svítí tučně 3, ale to proto, že mám 3 zprávy na odeslání. Když vyskočím, tak to ale mate, protože ten symbol 3 zpráv je tam pořád jako kdybych měl nečtené zprávy
Před přesunem to bylo OK.

-> U-Geen 18.12.11 20:19:59: Aha, já už to nezkoušel dlouho, popravdě už zadávám pomlčku od toho co je "zavedená" a co funguje přesměrování na auta které třeba někam ručně píšu jako www.tuner2.skoda-virt.cz apod. 

-> Tuner#2: to ale nesouvisi s prechodem
-> Tuner#2: ten toho řekl, navrhuji křeslo...

-> U-Geen 18.12.11 20:13:05: Bohužel to teď po přechodu fakt nejde, ale to asi víš 

-> Tuner#2: zase máš tělesné potřeby ? zajdi si na wc
-> U-Geen: píše to cosuk Ruby (Rack) application could not be started
-> U-Geen: píše to cosuk Ruby (Rack) application could not be started
skoda.virt.cz by to melo bejt furt :-/ bud se rozbila presmerovavaci sluzba, nebo je to blby...
-> Tomaso435: chlape ty jsi docela pozadu co? 

-> Tomaso435: já furt škoda-virt a je klíd

Tomaso435 18.12.11 20:08:12 napsal:
mě to ted taky nešlo, a už vim kde je chyba skoda-virt.cz a doted to bylo
skoda.virt.cz
taková blamááááááž :-DAch jo, jedinou blamáááááž tu předvádíš opět Ty...
mě to ted taky nešlo, a už vim kde je chyba skoda-virt.cz a doted to bylo
skoda.virt.cz
taková blamááááááž :-DAch jo, jedinou blamáááááž tu předvádíš opět Ty...
-> hany: no já do nedávna valil na skoda.stable.cz , pak skoda.virt.cz a to mi ted přestalo jit no takže s pomlčkou od ted
-> hany: jen logo zapomeli zmenit :-D
-> Vojtisek: nojo ale ondrakrupi bude muset předělat samolepky autíček
-> Tomaso435: skoda-virt.cz to už je několik let 

-> Tomaso435: a mě tím na ajsku otravuješ, aspoň jeden večír na virtu by byl normální

mě to ted taky nešlo, a už vim kde je chyba skoda-virt.cz a doted to bylo skoda.virt.cz
taková blamááááááž :-D
taková blamááááááž :-D
-> darklord:

-> peter13789: no jo, presne som vedel ze to takto dopadne ked som ten navod daval. jasne tam bolo napisane ze az to ugeen/tuxik rozbeha ze to treba vratit nazad. ale to je ako hrach na stenu...
-> stika87: nie je za čo 

-> peter13789: uz to fici uz to jede dik moc ;-)
-> stika87: drivers/etc a tam je súbor hosts ... otvoríš ho v notepad-e alebo ako sa to volá a tam to vymažeš
A je jeste nakej zpusob??? Zadny hots tam nemam
-> peter13789: ha diky, uz to jede :)
-> Zeke-ten šestý: ja som to akurát riešil s Ugeenom ..
stačí si otvoriť windows/system32/drivers /hosts
a tam vymaž ak máš napísané naspodu stránky webovku na virt a ulož .. zaručene to pôjde
stačí si otvoriť windows/system32/drivers /hosts
a tam vymaž ak máš napísané naspodu stránky webovku na virt a ulož .. zaručene to pôjde
Doma se na virt nedostanu, pise mi to "probiha presun na novy horsi server" a cela stranka je jinak bila, kde je chyba? a jesi se to tu nekde resilo tak sem to nenasel, sry

server uptime: 0 :) to do minuty furt restartujete? shutdown -h now :)
Nešlo mi upnout inzerát a tak jsem ho smazal a založil znova. Je to tak vážné porušení pravidel, že ho nemůžu vložit znova a je mi vždy smazán? 

Nějak teď nejspíš po tom výpadku přestala fungovat i funkce "Obnovit inzerát (posunout nahoru)" v inzerci. Prosím admina a přezkoumání, díky. 

-> U-Geen: Nejde
-> 1560: toho si nešlo nevšimnout :)
-> Vojťas:
Ono ještě před chvílí nešlo nic :-)
Ono ještě před chvílí nešlo nic :-)
Asi budu nosit dříví do lesa, ale nejde vyhlodávání
-> Tuxik 14.12.11 23:40:36: JJ díky podle mě se vždy někdo uklikne na založ galerii ani o tom třeba neví 

-> Tuner#2: bylo to prazdny, dal jsem to pryc :)