skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3535 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 06.12.2013 do 11.05.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> P@WL: Ja som nedávno tú Parkside Aku račňu kúpil, použil som ju síce len 2x na zopár spojov, ale funguje dobre.
-> stepan 04.07.24 15:07:02: Jo to síce nie je, ale hentak bol celý set na predaj za 50€ 

-> P@WL: Však není problém hodit do košíku ráčnu, baterii a nabíječku, ne?
Páni, stále pozerám po Aku račni, ktorú sme tu riešili dávnejšie, a keďže Parkside už nemá v ponuke balenie s batériou a nabíjačkou, vyhliadol som túto od Yato granex.cz/yato-aku-racna-
1-2-12v-80nm-yt-829021
Má niekto priame skúsenosti ? Zaujal ma sľubovaný krútiaci moment, tak ma zaujíma, či to tak naozaj je
Má niekto priame skúsenosti ? Zaujal ma sľubovaný krútiaci moment, tak ma zaujíma, či to tak naozaj je

-> palinator: no chcel som auto
-> U-Geen: dostačujúca odpoveď 

-> castrol 15.06.24 21:58:46: vyzkoušel jsem ji a vrátil, nastavitelna koncovka na hadici meje lip :-)
No ja bych prave potreboval, aby pri naslednym poklesu tlaku znova zapnul. To Milwaukee to udela jen pokud ten tlak poklesne do cca 3 vterin od vypnuti.
Na rovinu - potrebuju tim foukat tlakovku pro napajeni vzduchovyho naradi. S minimalni spotrebou vzduchu.
A bateriovej kompresor s tlakovkou je za balik...
Na rovinu - potrebuju tim foukat tlakovku pro napajeni vzduchovyho naradi. S minimalni spotrebou vzduchu.
A bateriovej kompresor s tlakovkou je za balik...
-> StepaNoFUN: no u tohodle nastavis tlak, pustis a jdes pryc
-> StepaNoFUN: Netuším, kouknu do návodu, kolo ze skoro nuly to normálně během chvilky nafoukne.
-> U-Geen: Taky to mám ze setu, bylo to za 500 oboje dohromady.
-> U-Geen: -> stepan: Jakej to ma vykon? A umi to kontinuelni foukani?
Mam takovou hracku od Bosche s dobijenim z USB a pak daleko vetsi Milwaukee... To Milwaukee je skoro srovnatelny s vetsim kompresorem, jen to nema tlakovku, ten Bosch je spise takova hracka a nebo nouzovka.
Mam takovou hracku od Bosche s dobijenim z USB a pak daleko vetsi Milwaukee... To Milwaukee je skoro srovnatelny s vetsim kompresorem, jen to nema tlakovku, ten Bosch je spise takova hracka a nebo nouzovka.
-> stepan: j ten je fajn, ja to kupoval jeste v setu s tim foukacem matraci a pod, ten je taky supr.
-> StepaNoFUN 16.06.24 10:03:46: Jo, to má. Ještě se musí dle návodu vysunout špička dopředu.
-> StepaNoFUN: -> Bukaj: děkuji.
-> StepaNoFUN: -> Bukaj: děkuji.
-> Jirik_Tuňák1983: viz Bukaj. A pokud ta WAPka ma prisavani myciho prostredku, tak ho to prisava jen pri nejnizsim tlaku/ nejvic otevreny trysce.
-> Jirik_Tuňák1983: Čím užší štěrbina, tím užší paprsek vody a tím větší tlak. Když je štěrbina úplně zavřená, je tlak nejvyšší. Voda si ty plíšky rozevře tlakem sama...

-> castrol 15.06.24 21:58:46: Ne e, k narozeninám jsem dnes dostal klasickou do sítě.
Jak funguje ta tryska, kde se otáčením zmenšuje a zvětšuje ta štěrbina? Co se stane, když tu štěrbinu úplně zavřu? V práci tuhle trysku nemáme.
Jak funguje ta tryska, kde se otáčením zmenšuje a zvětšuje ta štěrbina? Co se stane, když tu štěrbinu úplně zavřu? V práci tuhle trysku nemáme.
borci a nema tu niekto tu baterkovu vapku ??
Mně včera přišel tenhle kompresor a je super: www.lidl.cz/p/.../p100345
325?pageId=100...
Koupil jsem tulety nůžky na živůf plot a jsou skvělé. Hlavně ten dlouhý nůž. Čepel 78 cm.
Samozřejmě do sítě, páč zásuvku mám u nosu.
Samozřejmě do sítě, páč zásuvku mám u nosu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Levej
-> Jarda/felda: Tojo, ale jakej ma ten krizak zavit? Levej nebo pravej?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.06.24 20:33:09: musíš povolit ten křižák a pak je to na závitu
Nevite jak sundat a rozebrat sklicidlo ze staryho Parkinsona? Casto se seka... Ve sklicidle je krizak, ale nejde povolit ani na jednu stranu...
-> venni 29.05.24 12:36:46: v út 4.6. Přišla sms že reklamace je vyřízena a mam si na krámu vyzvednout peníze (bohu dík).Poslal jsem tam ženu,ukázala účtenku v mobilu dostala peníze.Večer říkam proč je tady tich 1700kč? No reklamace ne? Fajn koukam radši na účtenku,flexa byla v akci za 1299kč,prodavačka vrátila 1699kč ....
-> ajok 01.06.24 09:01:51: většinou se mi osvědčilo, že cím hrubší šmirgl, tím nižsí otáčky
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já si k Nilfisku pořídil i tu odpadovou hadici s tryskama a zatím jsem to použil jen na "ropovod" k chladiči ve škodovce a cajk - a ty trubky jsou DN 28 mm 

-> saskyn2: Nejtenci HT je 32... Takze udelat tabulku kdo se vejde do HT32, 40, 50, 75, 110...
-> Jirik_Tuňák1983: To jo a udělat si tabulku komu se nevejde péro do 40 trubky

Tady už se cpou péra, tak to si to musím přečíst od začátku. 

-> Jarda/felda 01.06.24 12:13:03: Nacpeš, rozhodně líp jak péro.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dostanes. 40mm, 1 koleno hned na zacatku, druhy tak po 2m a projde to.
-> Jarda/felda: No urcite ne, kdyz tam nekdo nasral koleno 90 °.
-> saskyn2 01.06.24 10:40:15: nástavec na wapku moc nenacpeš do 40mm odpadu 

-> saskyn2: Jj, taky mam. Jak jsem psal nezabavnemu Stepanovi, kazdy ma svoje vyhody... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aha, to jsem nikdy neviděl. Ale můžu doporučit nástavec na vapku, je to 1000x lepší jak péro, proleze to všude a trubky to vymeje v celém průměru ne jen malou dírku a bordel rovnou odplaví.
-> Jarda/felda 01.06.24 09:07:18: Jo no, krtek je hrozna sracka
A hlavne mam tlakovou kanalizaci a nerad bych si odrovnal cerpadlo agresivni chemii...
-> ajok 01.06.24 09:01:51: Ne, jen se nam ucpavaj odpady a jelikoz stale nechlastam a nekourim, tak si kupuku ruznej vercajk, abych si udelal radost. Chudak mladej, az to jednou bude po me vyklizet

-> ajok 01.06.24 09:01:51: Ne, jen se nam ucpavaj odpady a jelikoz stale nechlastam a nekourim, tak si kupuku ruznej vercajk, abych si udelal radost. Chudak mladej, az to jednou bude po me vyklizet

-> ajok 01.06.24 09:01:51: zrovna krtkem si můžeš ten odpad total zabetonovat 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 31.05.24 21:45:06: ty jsi instalater? :) ja ten na kliku mam a pouzil jsem ho asi jednou, vetsinou postaci krtek
Jinak ja si zas koupil excentrickou brusku a vubec nevim, jake otacky jsou idealni.
Jinak ja si zas koupil excentrickou brusku a vubec nevim, jake otacky jsou idealni.
Hlavne to z toho leze postupne, takze to oskrabuje bordel z cely dylky potrubi a druhak clovek nema v byte rozbaleny cely 10m pero, ktery se smrdla vsude mozne...
-> saskyn2 31.05.24 23:46:28: pero na čištění odpadu, akorát netočíš kličkou jako u klasiky ale motá tim elektrika
-> saskyn2 31.05.24 23:46:28: Pripravek na kolonoskopii 

-> Klubko_: K hajzlu prave ne, je to na drezovy odpady, vany, umyvadla. Na vetsi trubky (hajzl) je potreba vetsi masina.
-> saskyn2 31.05.24 23:46:28: protouchávač ucpanejch trubek k hajzlu
-> StepaNoFUN 31.05.24 21:49:27: To mam taky, ale jeste jsem to nepouzil ani jedno
Kazdy ma svoje...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: autopéro. :-D
No nevim. Nastavci na WAPku verim vic.
No nevim. Nastavci na WAPku verim vic.
Já se pochlubím průběhem reklamace. Včera odpoledne mi přišla odpověď od pantera Lidlu.
Máme zabalit, aby se cestou nepoškodilo, upřesnil jsem dle požadavku adresu a kontaktní osobu a svezou si sami.
To je jen pro doplnění toho co psal Syny.
Máme zabalit, aby se cestou nepoškodilo, upřesnil jsem dle požadavku adresu a kontaktní osobu a svezou si sami.
To je jen pro doplnění toho co psal Syny.
tak přihodím zkušenost z Parkside zákaznickým servisem. Chtěl jsem zjisit, jesli vodící lišta od
Aku ponorná pila PPTSA 20-Li jde použít ke kocourovi Aku ruční okružní pila PPHKSA 40-Li
www.lidl.cz/p/.../p100357 953
www.lidl.cz/p/.../p100363 208
a dostal jsem dopověď od Hecht servisu přes grizzlytools.de to je mi propojení
Grizzly Service Team CZ
21. 5. 2024 11:40 (před 10 dny)
komu: mně
Dobrý den,
bohužel o kompatibilitě nemáme informaci.
Děkuji
Lohynská Edita
S pozdravem / Best Regards
Servis Sázava
HECHT MOTORS s.r.o.
Průmyslová 314
285 06 Sázava
Aku ponorná pila PPTSA 20-Li jde použít ke kocourovi Aku ruční okružní pila PPHKSA 40-Li
www.lidl.cz/p/.../p100357 953
www.lidl.cz/p/.../p100363 208
a dostal jsem dopověď od Hecht servisu přes grizzlytools.de to je mi propojení

Grizzly Service Team CZ
21. 5. 2024 11:40 (před 10 dny)
komu: mně
Dobrý den,
bohužel o kompatibilitě nemáme informaci.
Děkuji
Lohynská Edita
S pozdravem / Best Regards
Servis Sázava
HECHT MOTORS s.r.o.
Průmyslová 314
285 06 Sázava