skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3566 příspěvků (zobrazeno 1951 až 2000) od 06.12.2013 do 23.05.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Tomaso435 21.01.17 13:47:35: možno bude chyba v tom, že to každý deň dobíjaš

-> Tomaso435 21.01.17 12:02:08: tiez to tak riesim kedze jadim do prace s jedneho konca dedinky na druhy
-> Mexican: tak vzhledem k tomu že mi baterky držej kolem 2 let max, tak se snažím :D
-> Tomaso435: To děláš blbě, takhle Ti ta baterka vydrží zbytečně moc dlouho 

-> darklord: já dávám nabíjet vždy když přijedu z práce až do doby než s autam ráno zase jedu :-D hrůza co :D
-> minno: já myslím že to tak je, nejdřív baterku, pak napájení nabíječky, teda u te bez dispeje, pri odpojovani nejdriv napajeni atd...
-> Sita: Ja vždy odpájam najskôr prívod 230V a až potom kontakty na baterke :) Nie je to tak písané aj v návode? Teda u nabíjačky bez displeja.
Ja uz mam druhou tu s tim displejem. Ta prvni 2 roky slouzila a pak jsem jednou pri odpojovani nejdriv odpojil privod a pak az kontakty a nabijecka v ten okamzik "umrela". Podotykam, ze predtim bezela v kuse asi 3 dny - nabijel jsem 180Ah v traktoru. Zavada se projevovala tak, ze se nic nedelo kdyz jsem ji dal do zasuvky. Tak jsem koupil dalsi. Ale pak jsem tu prvni jeste parkrat zkousel a obcas najela, no a ted uz zase funguje -)
-> darklord 20.01.17 09:49:22: A predstav si, že to je nová baterka a nie je to akumulátor do auta

-> darklord 20.01.17 09:49:22: a vis, ze dobiji baterku v jednom aute?
-> minno: a nebude lepsie kupit novu baterku ako 2x do tyzdna nabijat? 

Tak ja mám nabíjačku z Lidla tú bez displeja, zatiaľ ju mám asi 4-5 mesiacov, používam ju pravidelne tak 2x do týždňa a zatiaľ funguje OK.
-> Nwkt: Mám nabíječku bez displaye .. první jsem zreklamoval .. dali mi novou .. a u té nové jsem teď minulej týden měnil už podruhé mikrospínač na ovládání (tedy odešel originál, i první měněný) .. vůbec nechápu, proč by ten mikrospínač měl odejít .. jinak i na té první reklamované byl vadnej ten mikrospínač.
-> Nwkt 19.01.17 20:27:43: Tak šup s tím na výměnu
Jinak zrovna tahle nabíječka je na ahc rozšířená už řadu let a nikdo si nestěžoval, naopak je tam i test ze zahraničí, kde byla velmi slušně hodnocena.

Jinak zrovna tahle nabíječka je na ahc rozšířená už řadu let a nikdo si nestěžoval, naopak je tam i test ze zahraničí, kde byla velmi slušně hodnocena.
-> Tuner#2: Vidíš, já koukal na účtenku a ne do manuálu
po připojení k baterce se vypne a zapne, nebo napíše Err. Baterka je nabitá na 12V takže by to mělo fungovat, zkoušeno na čtyřech baterkách

po připojení k baterce se vypne a zapne, nebo napíše Err. Baterka je nabitá na 12V takže by to mělo fungovat, zkoušeno na čtyřech baterkách
-> Nwkt: nic moc... 3 dny navíc, příští várka už bude 1 den po 

-> Nwkt: co dělá? Úplně KO?
-> Nwkt 19.01.17 20:01:42: minulej tejden byla v akci zas 

-> Nwkt 19.01.17 20:01:42: A není na ní 3 roky?
-> Nwkt 19.01.17 19:30:59: Ta s displejem?
-> Nwkt: a to sa vyplati...
Tak lidl nabíječka umřela 3 dny po konci záruky 

-> Borderer 17.01.17 22:58:11: není, měl jsem minulou verzi ale odešla, nemá zpětnou vazbu teploty hrotu takže to žhaví pořád a pořád dokud neshoří 

Nekoukal tam někdo na hu hrotovou páječku? Není 48W málo?
-> RON: Myslím že díky tomu že je baterka na konci to bude do ruky hodně blbé kvůli těžišti. Nejlepsí alternativa je s ohebným hřídelem 

-> Tomaso435: No co, každý nabití zhodnotilo cenu o pade 

www.sbazar.cz/lakyyno/...
/20954360-nabijeck-mikropr
ocesorova-6v-12v
kolik že stojí ta lídl nabíječka?
kolik že stojí ta lídl nabíječka?

-> zajoch: Ke všemu Lidláckému akunářadí se dají objednat baterky z Německa...

Btw. neví někdo jestli se k tomu dají dokoupit baterie?
-> RON: Taky sem se po ni koukal na lidl appce. Vypada to pekbe, ale k tomu tak aspon 2 baterky jeste... Jestli by se mevyplatilo pockat na klasickou s dratem?? :D
nemá někdo vyzkoušenou tu jejich aku mikrobrusku? www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho...
-> rsvancara:
-> castrol: na smártfouna mám solární powerbanku kterou sem nabíjel jednou a jinak ji mám za oknem a ono se to vždycky nějak samo dotluče :D

-> castrol: na smártfouna mám solární powerbanku kterou sem nabíjel jednou a jinak ji mám za oknem a ono se to vždycky nějak samo dotluče :D
-> Tomaso435: ja by som sa toho nebal na smarfon to bude dobre 

-> Tomaso435: No nenakopneš, ale tu malou by jsi zase mohl dobít :-D
-> rsvancara: no jak... teoreticky když koupím miniaturní 1Ah gelovku na 12V a připojím ji k mrazem oslabené baterii, taky to asi nakopnu :-D :D
-> Tomaso435: Dneska se ti vejrobci ale cejtěj... no ni? :-D
co říkáte na tu lídl powerbanku jako startovací zdroj ? 

-> Pavell 25.11.16 13:59:57: Jsem pořídil taky malou helikopetru a mám z teho vánoce. Včera jsem se zavřel v podkroví a lítal jsem si. Překvapuje mne, jak je klidná a umí pěkně levitovat.
-> vhml 20.12.16 14:39:15: tak jako z hovna bič neupleteš, tak ani touto nálepkou z Mazdy Škodovku neuděláš

-> vhml 20.12.16 14:39:15: Já právě potřebuji sehnat něco na Tuňáka na bílou střechu.
Tohle je ale malé. Třeba by udělali i nějakou full size potvoru. 

-> vhml 20.12.16 14:34:42: Je tam i na Mazdu. 

-> Jirik_Tuňák1983 20.12.16 12:28:27: tohle nutně potřebuju na Miatu
www.samolepky24.cz/samole
pky/.../mim1011-mimon-skod
a-979

-> Jirik_Tuňák1983: to tě šlechtí 

-> StepaNoFUN: Já jsem si na stavbu koupil Parksajdu z Lidlu a musím konstatovat, že u mě dobré, prořezával jsem s tím třeba otvory pro vazbu trámů na střechu, nějaké ty staré fošny na podlaze a byl jsem velmi mile překvapen, takže jestli tě Extolka zklame, přece jen bych to zkusil.
-> Luky 20.12.16 13:07:16: Jistě.
V sobotu jsem si prořízl palec lámacím nožem, když jsem ořezával koženku u střešního okna. 

-> Jirik_Tuňák1983: ty máš snad ještě něco použitelnýho, na co by se to dalo nalepit? 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: