skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3590 příspěvků (zobrazeno 1901 až 1950) od 06.12.2013 do 05.06.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.06.17 21:36:57: mám už nějaký rok a funguje dobře. Kolega s tím šrouboval střechu na baráku a taky OK
-> Tuner#2: mam tenhle sroubovak od asi prvni akce co se ukazal a je v pohode ... neco na baraku uz oddelal :)
Dneska koupen aku šroubovák za 999,- a za tu cenu musím říct, že super zpracování.
Měl jsem v týdnu v ruce to nejlevnější v nejmenovaném hobby marketu a ať už jde o čínskou Makitu, Hitachi či Bosch, tak je to snad horší a stojí od 2690,-
Tak snad na hobby užití bude sloužit.
Měl jsem v týdnu v ruce to nejlevnější v nejmenovaném hobby marketu a ať už jde o čínskou Makitu, Hitachi či Bosch, tak je to snad horší a stojí od 2690,-
Tak snad na hobby užití bude sloužit.
Dobře kluci, přesvědčily jste mě ;) jdu do ní :)
-> Rambo3: jj, jak píše -> Vojťas 29.04.17 15:05:56: mám jí cca 2 roky, a naprostá spokojenost.
-> Čokin 30.04.17 22:16:36: radši bych počkal na bazarovou speedglass 

Jaký máte názor na tu samostmívačku ?
Mam taky sedo cernou a funguje super a ze ji nesetrim.
-> Rambo3 29.04.17 13:22:36: mam jenom tu nejmenší verzi ráčny a za sebe můžu říct že dobrý
-> Rambo3: mám jí a zatím funguje super. Známej má ještě tu předešlou barevnou kombinaci(šedá/černá) teď je černá/červená a taky si nestěžuje.
-> Rambo3: Myslim ze tuhle sadu ma Antony a nic nenamita, mam tu malou a max spokojenost, uvazuju ze do ni pujdu taky, dlouho sem tam nic nekoupil 

-> Rambo3: Matku na poloose s tím pochopitelně neutáhneš, ale na ty další věci je to fajn sada.
-> Rambo3: mam ju uz niekolko rokov a spokojnost
-> Rambo3: máme a funguje ... kdybych neměl tu svojí, tak do týhle jdu.
docela mě zaujala tato nabídka tý goly: www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho... myslíte že má cenu do ní jít? jak je to s kvalitou, vydrží to pořádnou práci na autě nebo to moc nevydrží?
Nějaké dvě malé nabíječky mají i v Pennysu. Je otázka, zda to nebude srovnatelné.
Tak nabíječka vyměněná za novou
Dnes podvečer Lidl Horoměřice ještě zásoben dobře, bylo tam vše a lidi parkovali i vedle na poli.
Ale nakonec sem si odvezl jen hasičák a kuklu na motorku, mam pocit že byť Lidl, tak ta kvalita u některých věcí jde pomalu dolů, zvlášť u věcí na moto.

Já dnes dorazil 7:25 do Lidlu a měli už jen poslední to 4 in 1. Nechápu to, prý tam byla fronta před otvíračkou. Všude jsem potkával lidi s kufříkama. :)
Přímočarky bych se nebál ta vypadá pěkně, kdybych už neměl jinou tak ji beru hned.
Přímočarky bych se nebál ta vypadá pěkně, kdybych už neměl jinou tak ji beru hned.

keby chcel niekto tu stojanovu vrtacku v piestanoch ich maju dve prdele 

Jedu zitra pro tu primocarku a brusku,nema nekdo vyzkousene?
www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho...
Tohle bych asi potřeboval, ale nechci se hned po ránu prát.

Tohle bych asi potřeboval, ale nechci se hned po ránu prát.

tak vrtačka nemá stůl pro svěrák ani podstavec z litiny, ale plech cca 2-3mm
-> Nwkt: No jo, to mi trochu nevychází, když dělám od 7
No co, ona bude zas, tak nutně jí nepotřebuju a třeba bude více referencí odtud 

-> MB_CML: Tam musíš ve čt v 7:00 i to je občas beznaděj
-> MisakusX: Objel jsem Lidly, které jsem měl cestou, Kladno, Hostivice, Řepy, Stodůlky, Průhonice, Jesenice... Nikde neměli po žádném elektro nářadí ani pamatátky, jediné co měli všude byla páčidla
Holt to virťáci všechno skoupili.

-> MB_CML: Pokud jsi neobjížděl Lidly kolem Kolína a Prahy-Východ, tak lze dedukovat, že jich moc neměli, protože jsem objel ve čtvrtek a pátek Lidlu také pár a už na vrtačku dokonce neměli ani paletu.
Už někdo tu vrtačku složil? Objel jsem pět Lidlu a nikde jí neměli...
tu talirovou brusku nekdo koupil? u nas uz dneska nebyly :-)
-> Jirik_Tuňák1983: jdu klečet na hrách

-> Pavel P.. 02.02.17 18:49:40: O-kroužky byli. No fuj! Máš to za tři. 

Já jsem se ještě do Lidlu nedostal tak nevím, uvidíme odpoledne cestou z práce...
Ja jsem tu vrtačku koupil, mimo jine kokotiny, ale jestew je v aute v kufru, nebyla cas ji ani vyndat
já dneska čapnul tu malou gola sadu a soupravu O-kroužků... gola je pěkná, zpracování vypadá docela slušně, snad něco vydrží a ty o-kroužky byli za půlku běžný e-shopový ceny - 149kč.
-> Pavell 02.02.17 14:26:22: eště je asi moc brzo, všichni eště zařezávaj v práci 
-> Nwkt 02.02.17 14:33:40: tuhle: www.lidl.cz/cs/nabidka.ht m?action=sho...

-> Nwkt 02.02.17 14:33:40: tuhle: www.lidl.cz/cs/nabidka.ht m?action=sho...
-> Pavell: Jakou?
Tak koupil někdo tu vrtačku?

Jestli je to stejna co byla loni, tak si ji tatik koupil a pak ji sel vratit, protoze jak je tu psano, zakladna i "stul" bylo z plechu, tzn nepusobilo to moc robustne na ty rozmery...
-> Klubko_: Naopak, stůl i podstavec vypadají na solidní kus litiny. Ten svěráček nebude nic moc, to si přiznejme, ale podobnou vrtačku má otec kdysi zakoupenou ješte v Carrefour-u za 1500,- , když to u nás existovalo a funguje dodnes. A že jí nešetří... broušení s drátěným kartáčem, vrtání děr i nad 16mm.
Když to srovnáš s tím, že podobnej hobby šunt je na e-shopech nejlevněji od 4500,- tak si myslím, že nikdo neprohloupí.
No uvíme, ve čtvrtek pro ni jdu, jestli mě důchodci nepředhoněj, než půjdu odpoledne z práce

Když to srovnáš s tím, že podobnej hobby šunt je na e-shopech nejlevněji od 4500,- tak si myslím, že nikdo neprohloupí.
No uvíme, ve čtvrtek pro ni jdu, jestli mě důchodci nepředhoněj, než půjdu odpoledne z práce

-> U-Geen: mě taky, ale odrazuje mě těch 140W
me spis zaujala ta talirova bruska
na take domace vrtanie bude stacit
Já bych řekl, že je taková hračkovitá jako podobny vrtačky v hobby obchoďákách. Podstavec i stůl pro upnutí vypadaj na plechovej výlisek, to by se mohlo kroutit. Kromě toho polohovatelnyho stolu i se svěrákem jsou parametry srovnatelny s ruční vrtačkou upnutou to stojanu. Tohle bude mít možná větší vyložení.
Taky se mi zamlouvá ta stojanovka.

-> charon: Taky by me zajimalo nejaky info :)
Hoši, nemáte někdo doma tu stojanovku co teď bude od čtvrtka v lidlu?
-> Jarda/felda 27.01.17 19:19:33: Tojo, ale když máš lepší baterku doma a tu pučíš
.

-> krtik 27.01.17 18:06:25: jo to sem měl tak sem prostě šel a koupil za 1200 novou 74ah baterku
prostě mam auto venku a potřebuju aby chytalo za každý situace ....

A co teprv, když víte, že pokud to neklapne na první otočení, tak dete pro nabíječku a odjezd po svačině
.