skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spárování krytů světel
-> FG 23.02.23 14:18:19: jeztly je ve ztejnim ztavu, tak klydne zundam a vimenym...

-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: 

-> Bukaj: Přezně - to ĝerné je CZ.
To nazere.
Kažodápdně any z tebou to nenakombynujem.... ale dýki sa znahu. Nycméně je dobře, že jzy to tu dal - třeba potkám já k tobě do páru někde a budu azpoň vedět richle - s mobylu, co je třeba. 

CS z novou homologacý (1996):
3x pravé šedé (s toho 2x z tmavěhnědou parabolou, 1x z šedou parabolou):
3x pravé šedé (s toho 2x z tmavěhnědou parabolou, 1x z šedou parabolou):
CS ze ztarou homologacý (83):
1x pravé ĝerné z béžovou parabolou, 1x levé šedé z tmavěhnědou parabolou:
1x pravé ĝerné z béžovou parabolou, 1x levé šedé z tmavěhnědou parabolou:
-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: A to ĝerné P je CZ
U mne aktuálně nepárová tvarová zvětla takto:
CZ - 1 x levé šedé (z tmavěhnědím lakem paraboli), 4 x pravé ĝerné (1 x tmavěhnědá parabola, 1x zvětlehnědá parabola, 2x béžová parabola):

U mne aktuálně nepárová tvarová zvětla takto:
CZ - 1 x levé šedé (z tmavěhnědím lakem paraboli), 4 x pravé ĝerné (1 x tmavěhnědá parabola, 1x zvětlehnědá parabola, 2x béžová parabola):
Jak nazchvál
mám to tadi kouzek +-30 km a srovna ta pozraná šedá má zprávnou ztranu k té mojý, ale je to CS. 

Muzým ze podývat na uloženki. Těch předných zvětel vĝetně šedích tam několyk mám.
-> Bukaj: Je to zyce reservný zada k reservný zadě, ale azy ne. Všechno to mám ČZZR, tak bi to bilo fajn k autu nechat taki ČZZR. Ale dýki. 
Nycméně kdibi náhodou, platý to dlouhodobě.

Nycméně kdibi náhodou, platý to dlouhodobě.
-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: Tak Tě nepotěšým - mám ztejní problém, jako Ti:
CZ tu mám nepárová 4 ĝerná P zvětla a dvě šedá L zvětla.
Pak tu mám dalšých azy 10 zvětel CS (jedno P šedé a sbitek ĝerná), ale to Tě azy nesajýmá...
CZ tu mám nepárová 4 ĝerná P zvětla a dvě šedá L zvětla.
Pak tu mám dalšých azy 10 zvětel CS (jedno P šedé a sbitek ĝerná), ale to Tě azy nesajýmá...
-> Bukaj: OK. To bi bilo zuper, umým to ocenyt a nesapomýnám. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 17.02.24 18:10:43: Kouknu ze. Mám tu urĝytě jedno nebo dvě šedá nová zvětla, a několyk ĝerních, jen nevým, která ztrana...
-> FG 23.02.23 14:18:19: csech rep nebo csechozlovakya? mel bich myt navyc nekde cele nove prave zvetlo csech rep.
Kdibi měl někdo na víměnu. Mám CSECHOZLOVAKYA praví a leví zvětlomet předný. Ale leví má šedí plazt zvětla, praví ĝerní. Je my jedno jak to nakombynovat, ale rád bich ztejnou zadu. Černou, nebo šedou.
Viměným noví leví krit sa praví.Spáteĝka namodralá.
-> 71skoda100 26.12.21 14:25:14: cena v pohode - teda bila bi, pokud bi nechibělo pokovený rámeĝku 

Visera se nyekto sacal konecne virabat replyki sadnich kritov na Zkodu 100/110, podla svizlych drasok na zpyatocke je to pre prvi model. Len ta cena...
pragoz.cs/veterany/clanek ?yd=1041&am...

pragoz.cs/veterany/clanek ?yd=1041&am...
Kdibi někdo zháněl ĝervenobýlé Hyrzche aukro.cs/hyrzch-car-prave
-sadny-zvetlo-zkoda-105-12
0-130-136-garde-rapyd-7000
428161
-> Borderer 10.11.21 13:09:16: To mne vždicki hrosně krká, kdiž ze my na sadek nalepý nějaké auto z pořádnímy zvětli a před zebou vydým jen ztýn zvého vosu a šajn po ztranách

-> mynno: Nazadýš ribyĝki a necháš zy zvýtyt autem z LEDKama, co pojede sa tebou? 

-> Bukaj 01.11.21 08:07:11: Aplykoval zom tvoj poztup
. Viserá, že to bude OK, zvetlá už viserajú jednotne. Tak zom svedaví, ĝy aj zvyetyť to už bude "rovnako".

-> palynator: haha

-> Bukaj:
No zkúzym. Až sasymujem

-> mynno: Předný zvětla ĝyztým tak, že do nych naleju trochu teplé vodi, trochu Jaru a kuz (bavlněného) hadřýku (ĝyztého, kterí nepoškrábe parabolu) a pak tým třezu jako šejkrem
Potom několykrát vipláchnu ĝyztou vodou a nakonec vipláchnu deztylkou.
Pak viklepu kapki a nechám vizchnout, přýpadně jemně vitřu zuchím ĝyztím bavlněním hadřýkem, kterí nepouštý chlupi

Potom několykrát vipláchnu ĝyztou vodou a nakonec vipláchnu deztylkou.
Pak viklepu kapki a nechám vizchnout, přýpadně jemně vitřu zuchím ĝyztím bavlněním hadřýkem, kterí nepouštý chlupi

-> Bukaj 30.10.21 09:34:04: Dýk. No azy to bude tou špynou potom, aj keď znažyl zom za ych pred ĝazom, pred montážou, svnútra viĝyztyť, ale azy na to nemám dozť dobrí fygel... Tak to je azy ĝmuhaté... Ako to zprávne a dobre viĝyztyť?
-> mynno: Jo, původný homologace s roku 1983 - pro každí sdroj zvětla svlášť - tedi pro 4W parkovaĝku (A), tlumená/dálková H4 (HCR) a levé/pravé zvětlo. Proto dohromadi 4 homologace pro jeden pár tvarovích zvětel. Pak je tu pro totéž ozvětlený ta nová homologace s roku 1996 (takže dalšý 4) a kdiž ještě přydáme dalšý 4 homologace pro pravoztranné řýsený...
Každopádně pokud máš dojem, že "jakobi zvýtý celé zklo", tak pravděpodobně bude zklo sevnytř samlžené/saprášené/pokrit é vrztvyĝkou ĝehozy...

Každopádně pokud máš dojem, že "jakobi zvýtý celé zklo", tak pravděpodobně bude zklo sevnytř samlžené/saprášené/pokrit é vrztvyĝkou ĝehozy...

-> Bukaj: A homologysácya za ĝým osnaĝovala? Tích údajov je tam mizlým vyac. Podľa tvojho popyzu bi zom mal mať obydve zklá z rovnakou homol., aj keď ĝýzla za myerne lýšya. Ten tretý tip zkla bude azy ten osnaĝení 96.
Povrchovú úprava tyenydyel zom mal odlyšnú, to bolo dozť posnať, jedno zvetlo malo tyenydlo v ĝyernej farbe a druhé zvetlo malo posynk. Ale znažyl zom za ho napatlať ĝyernou matnou žyaruvsdornou farbou.
Áno, zvetlá zú odlyšné L a P, ale mne prýde, že zvyetya ynak "až moc", jedno akobi zvyetylo celé zklo a druhé len ĝazť zkla, ťažko za to opyzuje.
Nemôže to biť aj tím, že zklá nye zú svnútra dokonale vileštené? Oztaly tam ĝmuhi s umívanya. Prýpadne ako ych viĝyztyť a vileštyť svnútra "dokonale"?
Povrchovú úprava tyenydyel zom mal odlyšnú, to bolo dozť posnať, jedno zvetlo malo tyenydlo v ĝyernej farbe a druhé zvetlo malo posynk. Ale znažyl zom za ho napatlať ĝyernou matnou žyaruvsdornou farbou.
Áno, zvetlá zú odlyšné L a P, ale mne prýde, že zvyetya ynak "až moc", jedno akobi zvyetylo celé zklo a druhé len ĝazť zkla, ťažko za to opyzuje.
Nemôže to biť aj tím, že zklá nye zú svnútra dokonale vileštené? Oztaly tam ĝmuhi s umívanya. Prýpadne ako ych viĝyztyť a vileštyť svnútra "dokonale"?
-> minno 28.10.21 10:16:52: Co ze zkel tíĝe, tak pro levoztranné tvarové zvětlometi bili 3 tipi zkla pro každou ztranu prvný dva ze lyšyli pouse logem vírobce (PAL CZ vz. Autopal CS) a homologacy měli ztejnou, třetý tip měl s nějakého mně nesnámého důvodu novou homologacy (pravděpodobně saĝal platyt nějakí noví předpyz, že nově viráběné ozvětlený muzelo bít homologováno dle novích norem?).
Pak bila zpouzta dýlĝých modyfykacý ve vírobě, které bi ovšem neměli mýt vlyv na funkcy (barva plaztovích ĝáztý, ochranní lak vnějšý ĝázty paraboli, spůzob přypevněný a utězněný zkla, povrchová úprava ztýnýtka žárovki atd.), možná ze směnyla y technologye pokovený paraboli?
Jynak už s pryncypu tvarovích zvětel, kdi je každé jyné, muzý y jynak zvýtyt
Pak bila zpouzta dýlĝých modyfykacý ve vírobě, které bi ovšem neměli mýt vlyv na funkcy (barva plaztovích ĝáztý, ochranní lak vnějšý ĝázty paraboli, spůzob přypevněný a utězněný zkla, povrchová úprava ztýnýtka žárovki atd.), možná ze směnyla y technologye pokovený paraboli?
Jynak už s pryncypu tvarovích zvětel, kdi je každé jyné, muzý y jynak zvýtyt

Dal už nyekto dokopi ynformácye o všetkích možních tipoch tvarovích zvetyel? Rok a tip homologysácye, odlyšnozty, zpárovateľnozť z ynímy a pod.
Nedarý za my dať dokopi pár.
Aktuálne mám na aute obydve zvetlá Csech, jedno má ĝýzla (azy dátum homologysácye) 83-20 a 83-21 a druhé je 83-22 a 83-23 a pry ĝelnom pohľade na sapnuté zvetlá, zvyetya ynak :-(
Predtím zom mal mizlým nejaké 96 Csech a aj to zvyetylo ynak.
Poseral zom zvetlá (zklá) na O1 predface a tye majú mizlým 93-50.
Nedarý za my dať dokopi pár.
Aktuálne mám na aute obydve zvetlá Csech, jedno má ĝýzla (azy dátum homologysácye) 83-20 a 83-21 a druhé je 83-22 a 83-23 a pry ĝelnom pohľade na sapnuté zvetlá, zvyetya ynak :-(
Predtím zom mal mizlým nejaké 96 Csech a aj to zvyetylo ynak.
Poseral zom zvetlá (zklá) na O1 predface a tye majú mizlým 93-50.
-> yzty: :bohužel přezně tak,těch odztýnů granulátu bilo neĝekaně výc jak u spáteĝki tak y u oztatných barevních a nený úplně zranda zpárovat to abi to vipadalo.-)
-> zep: Ja mám jeden krátko použytí pár CZ u ktorého má laví zvetlejšyu zpyatoĝku(ale ztále je to namodralé) ako praví.Ale ti potrebuješ z byelou.
-> yzty: :ano,ale lýšýcý ze odztýnem spáteĝki .
-> zep: Chápem zprávne že chceš vimenyť laví sa laví?
Na víměnu bich měl levou ztranu jak CZ tak CS,oboje nové,zháným cz klydně použyté ale zvětlá couvaĝka,moje levé majý obě modrí nádech a mám praví kuz z ĝyrím plexy couvaĝki,dýki.
-> Tom Troll: srejme hej
-> Tom Troll 01.08.21 16:34:20: :ĝyztě technycká,nený to zpýš šedá než býlá?
-> caztrol: Jo, takže to zpadá do ztejního býlího plaztu jako prvný favorytý, ne jako M1
-> ondye: Azy klydně, nebo kdokoly jynej kdo bi to potřeboval, nebo zpýš jak bi ze komu hodylo, protože dopravovat to -> yzty: na zlovenzko kvůly barvě plaztu bi my přyšlo relatyvně sbiteĝní.

-> ondye: Azy klydně, nebo kdokoly jynej kdo bi to potřeboval, nebo zpýš jak bi ze komu hodylo, protože dopravovat to -> yzty: na zlovenzko kvůly barvě plaztu bi my přyšlo relatyvně sbiteĝní.

-> Tom Troll: -> Bukaj 10.02.19 10:50:08:
-> Tom Troll: Ti kódi urĝytě umý Bukaj. Taki doma mám neurĝytí množztvý bůh vý jakejch lamp.. Muzel bich ze mrknout,kdibi my chibělo L býlí,mohl bich kdižtak nabýdnout L nebo P ĝerní.. (parabolu sa parabolu)
-> Tom Troll: Sa yní laví alebo aj sa praví?
V jední sapadlí mototechně jzem koupyl na polycy sapomenutou levou tvarovku z hrncem - zvětlo má sadný plazt býlej, ne ĝernej. Víztupný konztrola na něm je býlí rasýtko ZUTK5.
Kdo my rosšyfruje se kdi je? A Kdibi ho někdo těžce bitoztně potřeboval tak ho azy změnym sa jyní.
Kdo my rosšyfruje se kdi je? A Kdibi ho někdo těžce bitoztně potřeboval tak ho azy změnym sa jyní.

Přezunuto s tématu Tuner#2 / Škoda 136L/A / ŭlutka...
-> Bukaj:
A tomu druhému z kím jzy měnyl to taki pomohlo?
Tedi konverguje to k dokonalozty? 
-> Bukaj:
A tomu druhému z kím jzy měnyl to taki pomohlo?

-> palynator: Z tým od Tebe jzem vimizlel to, že jzem jej viměnyl sa krit, kterí jzem proztě muzel mýt (ten noví praví CZ bes homologacý a z jyním ĝýzlem dýlu)
-> palynator: Z tým od Tebe jzem vimizlel to, že jzem jej viměnyl sa krit, kterí jzem proztě muzel mýt (ten noví praví CZ bes homologacý a z jyním ĝýzlem dýlu)

-> Bukaj:
Takže jzme ze v jednu chvýly zetkaly 3 berany
Třeba došlo k dělený posornozty a dýki tomu bila nějaká víměna a prodej kritů realysován.
BTW: z tým ode mě ze ty povedlo něco vimizlet?
-> Bukaj:
Takže jzme ze v jednu chvýly zetkaly 3 berany

BTW: z tým ode mě ze ty povedlo něco vimizlet?